View Full Version : Pomocy.
Dragkoorek <3
09-01-2011, 14:18
Witajcie. Nie było mnie na serverze dłuższy czas i wczoraj chciałem sobie pograć i widzę, że mam zmienione hasło. Poczytałem news'a, zrobiłem jak opisaliście w nim. Odzyskaj hasło > Wpisałem nick, no i poszło na Emaila.
Wchodzę na emaila i nie pamiętałem hasła, wchodziłem na 3 emaile, które posiadam i na żadnym nie było. Wziąłem przypomnienie hasła emaila i wyświetlił mi się komunikat 'Podany email nie istnieje'
Nie wiem co robić, jedną postać odzyskałem, lecz to był druid 66 level.
A tamten konto to 150 knight.
Proszę o pomoc, pozdrawiam Dragkoorek [150 Knight] 7.6
Witajcie. Nie było mnie na serverze dłuższy czas i wczoraj chciałem sobie pograć i widzę, że mam zmienione hasło. Poczytałem news'a, zrobiłem jak opisaliście w nim. Odzyskaj hasło > Wpisałem nick, no i poszło na Emaila.
Wchodzę na emaila i nie pamiętałem hasła, wchodziłem na 3 emaile, które posiadam i na żadnym nie było. Wziąłem przypomnienie hasła emaila i wyświetlił mi się komunikat 'Podany email nie istnieje'
Nie wiem co robić, jedną postać odzyskałem, lecz to był druid 66 level.
A tamten konto to 150 knight.
Proszę o pomoc, pozdrawiam Dragkoorek [150 Knight] 7.6
Były już takie tematy, poszukaj sobie
Dragkoorek <3
09-01-2011, 15:06
Strasznie pomogłeś, dzięki =,=
Sir Tom'ek
09-01-2011, 15:19
Gratulację posiadania maili na onecie :)
A co do tematu to napisz do Santana on Ci pomoze...
Pisz santano*********.pl albo napisz rrv w grze, 150 lvl to i tak malo - 2 dni gry ;s. Jak podasz wszystko co mozliwe oraz moze masz to samo ip, to Ci zmieni maila albo poda passy ;o
Dragkoorek <3
09-01-2011, 15:41
Dzięki za informacje, poskutkuje?
Dzięki za informacje, poskutkuje?
Przeczytaj sobie inne tematy na ten temat i zobacz czy im pomogło -,-
Dragkoorek <3
20-01-2011, 20:00
Niestety nie znaleziono takiego adresu email.
Dostałem email od Santano, z moim emailem i co ? /\
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.