View Full Version : [Forum] Nie przestrzeganie Regulaminu przez adminow
Kosik Czarny 2v0
09-01-2011, 17:52
Wszelkie oszustwa, machloje, kupowanie głosów, tworzenie noob kont i głosowanie na siebie samego zakończy się dyskwalifikacją z konkursu i banem na forum.
Regulamin to regulamin ban się należy nie ma czegoś takiego...
To samo jak by nie dać komuś deleta na apo za jechanie na cavie bo się jest "dobrodusznym"
Ps.
Został zdyskwalifikowany ale jak sam napisałeś też bana powinien załapać ;[ Regulamin To regulamin.
Jak wszyscy to wszyscy :)
Tak!
@ all down
Tak, a gdyby zrobił taki jakiś nieznany noobek to by nie było przebacz, dostał by bana i już.
Zarexowi też się należy, był regulamin ? złamał ? to powinien za to odpowiedzieć.
Ale jak zwykle sprawiedliwość w Polsce i na tym forum odbiega od wszelkich norm.
A w ogóle co on takiego zrobił? Bo nie jestem w temacie.
Jestem na tak!
Zachował się jak bezczelny frajer, regulamin to regulamin i dotyczy wszystkich jednakowo, a to że on ma te 2,1k postów w hoy reputacji to nie jest jakimś Bogiem. Stoner dostał bana i on również powinien dostać.
perma dla tego hejta Nescafe z Kutna
Regulamin to regulamin ban się należy nie ma czegoś takiego...
To samo jak by nie dać komuś deleta na apo za jechanie na cavie bo się jest "dobrodusznym"
Woder Bone dostał bana za cave i jest unban. Co z tego, że kosztem zabrania eq i odjęciem stu poziomów?
Dostał nauczkę w postaci zdyskwalifikowania z konkursu i starczy. Może ludzie nie popełnią tego samego błędu.
Sensimila <3
09-01-2011, 18:04
Znacie powód bana dla Stonera? Może były dowody, za co powinien dostać bana.
Tak jak Adam napisał, Zarex dostał nauczkę i pewnie się z niej cieszy, i nic wam do tego :o
Nie wiem o co chodzi ,ale jestem na tak xd
Kosik Czarny 2v0
09-01-2011, 18:06
Woder Bone dostał bana za cave i jest unban. Co z tego, że kosztem zabrania eq i odjęciem stu poziomów?
Dostał nauczkę w postaci zdyskwalifikowania z konkursu i starczy. Może ludzie nie popełnią tego samego błędu.
Ale to jest tak, że np ja bym Bana dostał.
A z zarexem jest tak jak Napisał kazik
Mam 2k postów i dużo reputacji to jestem Bogiem możecie mi naskakać i bd łamać regulamin ile chcę ;[[
sqlterpa
09-01-2011, 18:07
regulamin był więc sobie Zarex zdawał sprawę z tego, że może chwycić bana... zaznaczyłem tak, sprawiedliwość to sprawiedliwość, trzeba w końcu egzekwować to co się napisze..http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
ale podobno zarex też człowiek, a każdemu człowiekowi powinno się dać druga szanse http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Τettmeier
09-01-2011, 18:07
Są komentarze do konkursu to tam mogłeś się wypowiedzieć, a nie zakładać nowy temat. Raczej nie od nas zależy czy Zarex dostanie bana, ja chciałem zwrócić uwagę tylko na odpowiednie egzekwowanie regulaminu - administracja nam, użytkownikom bardzo często o tym przypomina, a sami nie potrafią się dostosować? Coś tu jes nie tak.
Jestem na Tak ! =]
......
Kaziu Extreme
09-01-2011, 18:09
18:04 Vimpexik: zaglosuj na tak xd
Ok jush.:)
Blood Raven
09-01-2011, 18:09
Moim zdaniem zarex powinien dostać bana bo oszukiwał.
Kamor VODKA
09-01-2011, 18:14
Zdecydowanie koniec z nabijaniem postów
TAK
.Vimpexx.
09-01-2011, 18:15
Jak wszyscy to wszyscy :)
Tak!
@ all down
Tak, a gdyby zrobił taki jakiś nieznany noobek to by nie było przebacz, dostał by bana i już.
Zarexowi też się należy, był regulamin ? złamał ? to powinien za to odpowiedzieć.
Ale jak zwykle sprawiedliwość w Polsce i na tym forum odbiega od wszelkich norm.
Zgadzam się, gdyby to zrobiła osoba mniej znana na Forum, to bez zbędnego pierdol#nia, dostałaby bana za takie coś...
@Topic
Jestem na Tak, skoro złamał regulamin, to jakaś kara musi być.
według regulaminu każdy gracz jest równy , więc niech tak będzie ...
Regulamin to regulamin niestety, ale ja jestem za daniem mu np. 2 warnow, bo ban to chyba za duzo troche. Niech admini zdecyduja, alez na niego naskoczyliscie z tym XDDD
1st R. Boonek
09-01-2011, 18:22
Regulamin to regulamin niestety, ale ja jestem za daniem mu np. 2 warnow, bo ban to chyba za duzo troche. Niech admini zdecyduja, alez na niego naskoczyliscie z tym XDDD
tez jestem za daniem 2 warnow, ale tylko wtedy kiedy ma 3pkt lub wiecej :D
t# bana mu!
#down
1- zmien ten nick frajerze
2- zaglosowal na siebie w konkursie na najlepszego usera a jeden z pkt regulaminu mowil o tym, ze takie cos bedzie karane banem
&Up
Boonek pizdokleszczu to nie moje konto, dostałem je wraz z e mail :D
Zrób mi nowe to zmienię cipunio
Mhm a moze ktos wytlumaczyc o co chodzi? :D
Co zrobił student wyższych studiów dziennych w weekendy
Kosik Czarny 2v0
09-01-2011, 18:27
Dla wszystkich osób które nie wiedzą co student zrobił.
Otóż student zagłosował sam na siebie co jest w regulaminie karane dyskwalifikacją + banem.
Natomiast bana nie dostał ;/
H@H@H@HH@ oczywiście ban dla niego ale nic mu nie zrobią bo za bardzo liże dupę... Zbanować mu konto niech nabija od nowa 2k postów... On chciał być Userem r0ku. Jak to jest największy troll i napinacz. Podsumowując ban dla niego
To zobaczymy czy Administracja jest obiektywna czy też uległa Zarexsowi, jak na razie to Załeks musi być dobrą dziwką, skoro go tak bronią :d
Cóż lata praktyki robią swoje hehe :D
Ja osobiście uważam ze nie dostanie bana..
A powinien, może nie pisałby ze on może załatwić bana wszystkim ;d
Po południu - zajęty robieniem update - dostaję pilną wiadomość od Sherlocka - panika: "Zarexoholik zagłosował sam na siebie! Zdyskwalifikować?". Mówię, po co? I tak nie wygra, odejmij 10 głosów. Dwie godziny później, Sherlock pisze, ponownie panika: oni chcą żeby go zdyskwalifikować, co robić? Mówię, i tak nie wygra, zostaw. Zaczęliście bardziej spamować - ok, egzekwujemy regulamin, który tak naprawdę regulaminem nie jest, tylko luźną wiadomością napisaną przez Sherlocka. Regulamin był w drugim poście (taki ładny, w punktach).
Pół godziny temu - jestem poza domem - pilna wiadomość od Sherlocka - "Co robić? Oni chcą żeby go zbanować!". Lekko się zdenerwowałem, wróciłem specjalnie, żeby napisać tego posta i zapytać:
Co wam to da?!
Powiecie zaraz, że faworyzuję Zarexoholika. Nie, nie znam człowieka. Pisałem z nim kilka razy przez PW i kilka razy w grze (o ile ma nick Zarexoholik).
Nie rozumiem jednak, dlaczego na siłę chcecie, aby został zbanowany? Bo Sherlock napisał coś, nieoficjalnie? Jeden głos w tym wypadku nic nie znaczy, rok temu, podczas przeprowadzania konkursu, konsekwentnie odejmowałem głosy, jeśli ktoś głosował na samego siebie.
Słowa: "Wszelkie oszustwa, machloje, kupowanie głosów, tworzenie noob kont i głosowanie na siebie samego zakończy się dyskwalifikacją z konkursu i banem na forum." są jednoznaczne. Widzicie przecinki?
Za oszustwa byłby ban - gdzie tu oszustwo?
Za machloje - byłby ban - jednak, jako iż słowo tutaj istnieje, gdyż Sherlock chciał się pochwalić znajomością słownika języka polskiego i znaczy dokładnie to samo co oszustwo - gdzie tu machloje?
Za tworzenie noob kont i głosowanie na siebie samego [tymiż kontami....] również byłby ban - ale gdzie tu coś takiego?!
Ludzie, ogarnijcie się, proszę.. Opóźniliście update o 40 minut i zabraliście mi oraz Sherlockowi, który stara się wszystko co się wiąże z konkursem ogarnąć - dość dużo czasu.
I byłbym za niedyskwalifikowaniem Zarexoholika i Adasika, którzy zagłosowali na siebie. I tak nie wygrają, ale mogą zająć inne miejsca..
To zbanuj buraka i będzie po problemie... Nikt nie chce niczego więcej tylko się go z tad pozbyć bo jest frajerem i trolem, i ma tylko 2 swoich przydupasów którzy go będą popierać choćby nie wiem co zrobił
lol dać mu perma... niech idzie na wykład a nie na 4um
Co wam to da?!
po prostu idiota będzie miał bana... to tak jak by dali tydzień wolnego w szkole ;d
widać jaka administracja jest zajebista
@down
naucz sie edytować posty lub pisać na czerwono w postach kkkk?
skoro dałem cytat znaczy ze czytałem kkkk??
skoro taki hejt to odbanuj stonera kkkkk??
@Up
A przeczytałeś, co napisałem?
Nawet nie złamali regulaminu..
Kosik Czarny 2v0
09-01-2011, 18:42
To dlaczego kur*a Sherlock nie poinformował, że jest to nie oficjalne ?
Nie było to tym wzmianki, że to jest dla picu.
Wiec jest to regulamin. Wiec Banik się należy.
Po.2 Wiedziałem, że tak bd ma 2k postów i dużo reputacji to bana nie dostanie a np. Ja bym dostał.
Widzę wasze równe traktowanie...
Weźcie.
To dlaczego kur*a Sherlock nie poinformował, że jest to nie oficjalne ?
Nie było to tym wzmianki, że to jest dla picu.
Wiec jest to regulamin. Wiec Banik się należy.
Po.2 Wiedziałem, że tak bd ma 2k postów i dużo reputacji to bana nie dostanie a np. Ja bym dostał.
Widzę wasze równe traktowanie...
Weźcie.
Nawet gdyby było oficjalne, gdzie ten regulamin jest złamany?
Ludzie, przeczytajcie mój post..
Po południu - zajęty robieniem update - dostaję pilną wiadomość od Sherlocka - panika: "Zarexoholik zagłosował sam na siebie! Zdyskwalifikować?". Mówię, po co? I tak nie wygra, odejmij 10 głosów. Dwie godziny później, Sherlock pisze, ponownie panika: oni chcą żeby go zdyskwalifikować, co robić? Mówię, i tak nie wygra, zostaw. Zaczęliście bardziej spamować - ok, egzekwujemy regulamin, który tak naprawdę regulaminem nie jest, tylko luźną wiadomością napisaną przez Sherlocka. Regulamin był w drugim poście (taki ładny, w punktach).
Pół godziny temu - jestem poza domem - pilna wiadomość od Sherlocka - "Co robić? Oni chcą żeby go zbanować!". Lekko się zdenerwowałem, wróciłem specjalnie, żeby napisać tego posta i zapytać:
Co wam to da?!
Powiecie zaraz, że faworyzuję Zarexoholika. Nie, nie znam człowieka. Pisałem z nim kilka razy przez PW i kilka razy w grze (o ile ma nick Zarexoholik).
Nie rozumiem jednak, dlaczego na siłę chcecie, aby został zbanowany? Bo Sherlock napisał coś, nieoficjalnie? Jeden głos w tym wypadku nic nie znaczy, rok temu, podczas przeprowadzania konkursu, konsekwentnie odejmowałem głosy, jeśli ktoś głosował na samego siebie.
Słowa: "Wszelkie oszustwa, machloje, kupowanie głosów, tworzenie noob kont i głosowanie na siebie samego zakończy się dyskwalifikacją z konkursu i banem na forum." są jednoznaczne. Widzicie przecinki?
Za machloje - byłby ban - jednak, jako iż słowo tutaj istnieje, gdyż Sherlock chciał się pochwalić znajomością słownika języka polskiego i znaczy dokładnie to samo co oszustwo - gdzie tu machloje?
Za tworzenie noob kont i głosowanie na siebie samego [tymiż kontami....] również byłby ban - ale gdzie tu coś takiego?!
Ludzie, ogarnijcie się, proszę.. Opóźniliście update o 40 minut i zabraliście mi oraz Sherlockowi, który stara się wszystko co się wiąże z konkursem ogarnąć - dość dużo czasu.
I byłbym za niedyskwalifikowaniem Zarexoholika i Adasika, którzy zagłosowali na siebie. I tak nie wygrają, ale mogą zająć inne miejsca..
To nam da, że gdybym to ja(i większość mniej znanych użytkowników) zrobił dostałbym bana ;]
I nie były to "luźne słowa" Bo skoro pisze to mod czy jaką on tam ma funkcje. Oznacza, że powinniśmy się tego trzymać ?
@Up
A przeczytałeś, co napisałem?
Nawet nie złamali regulaminu..
w taki razie trzeba od nowa rozpocząć glosowanie ponieważ zostaliśmy wprowadzeni w błąd mógłbym zagłosować na siebie
Co wam to da?!
http://img222.imageshack.us/img222/9751/coolstorybrohouse.jpg
Ten temat i tak jest bezsensu, bana nie dostanie bo to by była głupota.
Mój post to był żart (ehe) jak cały ten temat to jedna wielka pomyłka ;D
Kosik Czarny 2v0
09-01-2011, 18:47
Dobra nie kłuć cie się bo i tak wiadome ze lizdodup 2k postów i dużo reputacji to Bana nie dostanie...
Za dużo postów nabił na tym 4um żeby bana dostać przykro mi ;\
1st R. Boonek
09-01-2011, 18:58
Co wam to da?! ..
Radosc, wielki usmiech na twarzy widzac pod debilnym nickiem napis banned
A co do reszty - nikt nigdzie nie napisal ze jest to nieoficjalne ; o i jestem pewien tego, ze gdyby to zrobil jakis inny uzytkownik (z mniejszym 'stażem' na forum) to dostalby bana...
Pytasz gdzie jest oszustwo - slepy jestes? glosowanie na samego siebie jest oszustwem i frajerstwem - bo jak to inaczej nazwac? hm naginanie regulaminu? czy jak.. to tak czy siak jest oszustwo..
btw.
Zobacz wyniki ankiety: Ban Dla zarexa?
Tak! 32 84.21%
Nie! 6 15.79%
hmm
#up a ty ***** skoncz nabijac posty w tym temacie i mow za siebie
#down
Wszelkie oszustwa, machloje, kupowanie głosów, tworzenie noob kont i głosowanie na siebie samego zakończy się dyskwalifikacją z konkursu i banem na forum
zakończy się dyskwalifikacją z konkursu i banem na forum
TU JEST WYRAZNIE NAPISANE - I - CZYLI DYSKWALIFIKACJA I BAN A NIE TO LUB TO -,-
Dobra nie kłuć cie się bo i tak wiadome ze lizdodup 2k postów i dużo reputacji to Bana nie dostanie...
Za dużo postów nabił na tym 4um żeby bana dostać przykro mi ;\
Eee, nie wiem jak bardziej łopatologicznie wytłumaczyć to co napisał już Santano.
Wszelkie oszustwa, machloje, kupowanie głosów, tworzenie noob kont i głosowanie na siebie samego zakończy się dyskwalifikacją z konkursu i banem na forum.
Niech każdy przeczyta jeszcze raz to co pisał Sherlock.
A teraz niech się zastanowi nad funkcją przecinka, oraz nad funkcją spójnika 'i' w zdaniu.
A teraz pora na ilustrujący sytuację przykład:
Sytuacja nr 1.
James (ja) dostał się do pierwszej dziesiątki (hura). Własnie trwa głosowanie.
James wchodzi na swoje konto na forum i zaznacza w sondzie kropeczkę przy nicku 'James' (głosuję na samego siebie). Boże! Skandal! No ale nie jest to zabronione według tego co pisał Sherlock w zasadach wybierania tyvh osób, wyszło tylko na to że James jest parszywym samolubem, narcyzem i pewnie śpiewa piosenki zespołu 'łzy'.
Sytuacja nr 2.
Zaczyna się podobnie. Właściwie wszystko jest tak samo, aż do miejsca oznaczonego . Teraz jednak James postanawia że będzie cwańszy niż inni i myśląc że nikt się nie zorientuje, tworzy konto na forum o nicku "James2" (dla niepoznaki) i głosuje w sondzie na nick 'James', czyli na siebie (tak, wiem że to skomplikowane:mad:).
Jednak cwany Sherlock z jeszcze cwańszym Santano, zauważyli co zrobił James. Decyzja zapada. Ban permamentny, James jest zmieszany z błotem przez użytkowników forum. Traci zaufanie mamy i babci, nikt nie pisze do niego na gg, ani nie lubi go na Face Booku.
Chyba własnie o to chodzi w tym całym zamieszaniu, że problem tkwił w poprawnej interpretacji tego co pisał Sherlock.
"Wszelkie oszustwa, machloje, kupowanie głosów, tworzenie noob kont i głosowanie na siebie samego zakończy się dyskwalifikacją z konkursu i banem na forum."
Jak dla mnie oznacza to ,że za wszystkie "przewiniena jest ban. :)
a przecinki w tej sytuacji oznaczają wyliczanie przewinień.
Pozatym, nie róbcie z ludzi debili, ok ?? Napisał wyraźnie, a wy teraz będziecie odwracać kota worem. Przyznajcie się, że nie chcecie go zbanować i tyle.
//James - Tak, to było wyliczanie. Ban więc należy się za:
1. oszustwa
2. machloje
3. kupowanie głosów
4. tworzenie noob kont i głosowanie na siebie (to jest jeden pkt, który mówi o tym że za głosowanie na siebie z nowo stworzonych kont jest ban)
Ps. To czy on dostanie bana, czy nie, wisi mi jak dziadkowi bez zapasu wiagry...
Jestem za tym aby student otrzymał bana! Wiem jak to będzie - dostanie bana i sobie 'wyplacze' unbana :} Mimo to wielkie tak xd!
Szulcyk Aka Esine
09-01-2011, 19:20
Ban dla niego...
Już za nabijanie postów powinien dostać 6 banów...
Jeszcze te jego pro posty na forum w dziale propozycje ja widziałem, że 2 razy się zgodził z propozycją (1 była jego a druga kolegi).
Napinacz, Troll, Student który się nie uczy, idiota.
Bana mu!
Z racji licznych protestów od strony użytkowników stwierdziliśmy z Santano (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=17933), że użytkownik Zarexoholik? (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=20379) zostaje zdyskwalifikowany z konkursu za złamanie zasad. :|
oryginał (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=827122&postcount=33)
Więc ten temat i dalsza dyskusja nie ma racji bytu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.