PDA

View Full Version : Wiecej trainerów.

Blackie
09-01-2011, 21:23
Tak lub Nie.

http://img194.imageshack.us/img194/9838/trainery.png
http://img222.imageshack.us/img222/8352/trainerii.png

http://img810.imageshack.us/img810/374/5trainerow.png

Doktor Watson
09-01-2011, 21:31
Jestem na nie. Jest 8 trainerów dla osób posiadających odpowiedni (nowy) klucz, oraz 5 dla osób posiadających silver key'a. Do tego są 3 trainery w domkach na facc. Jeżeli chcesz mieć trainer dla siebie to kup sobie purple key albo wydaj te kilka kcc na trainer w domku :D

#down - nie wiem, jak ktoś Ci będzie chciał sprzedać to ustali cenę :D Jest ich póki co kilka :P

Blackie
09-01-2011, 21:33
Jestem na nie. Jest 8 trainerów dla osób posiadających odpowiedni (nowy) klucz, oraz 5 dla osób posiadających silver key'a. Do tego są 3 trainery w domkach na facc. Jeżeli chcesz mieć trainer dla siebie to kup sobie purple key albo wydaj te kilka kcc na trainer w domku :D

Wydaj... A ile on kosztuje ? :D

Knight Lukas
09-01-2011, 21:38
Na południe od depo PACC masz kolejne pomieszczenie z trainerami. A jak nie masz keya to poluj na wolnego traina ;>

I tak ich jest dużo na rooku, jestem na nie.

btw Administracja dodała nowe respy - chcieliście więcej, dodali questy - chcieliście więcej, dodali trainy - chcecie więcej.. Może dodamy drugą wyspę i będzie można na nią przypłynąć statkiem!?

ManiQ
09-01-2011, 21:39
train kosztuje od 5kcc+ w domku.

_t
Te 5 trainow to mało teraz jest więcej rookstayerow i rzadko trafic na pusty pokój (nie chodzi o noce)
A purple key jest drogi zapewne i kilka osób go ma.
Nie mam zdania choć trainy na rooku to coś dziwnego.

Karpek
Była już taka propozycja i nie przeszła. To jest ROOK i nie może tam być tyle trainów co na Mainie, pajacu. Cieszcie się, że w ogóle macie te trainery na Rooku bo dla mnie to jest porażka. :S

Bambucha Rook
Wydaj... A ile on kosztuje ? :D

Facc 8sc a Pacc 4sc

Pech czekaj az bd wolny albo skilluj w nocy w tedy sa na 100% wolne

Adasik
Myślę, że trainer na rooku to i tak bardzo dużo więc szanowałbym fakt, że w ogóle zostały one wprowadzone. Chcecie z nich korzystać to niestety trzeba liczyć się z tym, że mogą być zajęte i będziesz zmuszony poczekać na zwolnienie.

KaZeK
09-01-2011, 21:49
Prosiliście wcześniej macie od 350lvla.

Jestem na nie, jest dużo trainerów a jak Ci tak doskwiera nuda to zapraszam do Tygrysa na pw ;)

#down
Chodzi mi o to że napiszesz i zrobi Ci treinera za kcc ;D

Blackie
09-01-2011, 21:56
Jestem na nie, jest dużo trainerów a jak Ci tak doskwiera nuda to zapraszam do Tygrysa na pw ;)

Napisze i co ? Banned :DD

Kumpel Armii
09-01-2011, 22:02
Na rookgardzie jest wystarczająco trainerów.
Jeżeli są zajęte, to zajmij się czymś innym proste. Nic nie musi być od razu na zawołanie.
Odpowiedź brzmi nie!

HpX3
09-01-2011, 22:08
omg zrobili trainy dla paru ludzi którzy i tak tam nie siedzą i mysla ze zalatwili sprawe. wiekszośc ludzi którzy mogą wejsc do tych trainów od 350 lvla moze tez wejsc do traina w domkach swoich ziomków...
Myslicie ze zrobicie trainy do których i tak nikt nie moze wejsc to załatwicie sprawe?
Omg czasami nawet aministracja ma pomysły które nadają się do kosza.
Ofc na tak , zróbcie jakąs piwnice i jeszcze jedno piętro z trainami.
Bo dlaczego wejscie do traina ma być przywilejem.
Pozatym trainy na faccu tez by mogły powstać.

Sasha Rookslayer
09-01-2011, 22:28
Jestem na nie ;)
Jest za dużo trainerów ... nie poto zrobili gmowie , że można kupić trainer w domku za odpowiednią ilość kasy , żeby teraz kolejne trainy robić ... bez sens.

PS.
Chcesz poskilować ? napisz do mnie , płacisz 30cc od doby i masz 24h wolnego traina u mnie w domku ^.^

Dziękuje.