View Full Version : Plany na tegoroczne ferie?
Cześć. Chciałbym poznać wasze plany odnośnie tegorocznych ferii :D
Sam pochwalę się, że zamierzam szwagrowi pomagać przy remoncie u niego w domku jednorodzinnym.
Poza tym jakieś wyjścia z ziomkami i może jakiś wyskok do Wisły ze szwagrem i siostrą :)
Jak wszystko wypali to zaliczę 3 domówki i jedną imprezę w klubie :D Zobaczymy jak się potoczy :D
Sir Tom'ek
09-01-2011, 21:40
Codzienne świętowanie po koleji imienin qumpli, bo jest poniedziałek, bo jest wtorek itd :)
Li$ek Von Lid3n
09-01-2011, 21:44
Na tydzien do babci pomoc cos tam (kasa). Po przyjezdzie do domu jakis melanz albo cos i zleci to :)
Pewnie na stoki będę jeździł by pojeździć na desce i spędze czas z dziewczyną.
Farenthide_M
09-01-2011, 21:48
no na pewno odwiedze wardy, nie pogardze tez apokalyptem, codziennie bede swietowal na imprezie u pirate jacka i pojezdze na desce na senji ale to na ostatnie dni ;)
Old Shidishi
09-01-2011, 21:49
Treningi!! 2 osiemnastki i może jakieś imprezy w klubie.
Nauka /kucie/ pisanie pracy/ćwiczenia.Tak w tym roku ~~ będą wyglądać moje ferie :cool:
Oboz sportowy jak co roku.
Wyjazd na mazury z dziewczyną na tydzień. Dziewczyny dziadek mieszka na mazurach i ma pensjonat, zaprosił nas więc jedziemy. Drugi tydzień prawdopodobnie do Zakopanego z dziewczyną i znajomymi jeżeli wszystko wypali.
1st R. Boonek
09-01-2011, 23:06
Jak wszystko wypali to zaliczę 3 domówki i jedną imprezę w klubie :D Zobaczymy jak się potoczy :D
^to samo + exp xddd (planowany 100+ na guardi) xd
.Khuramek.
09-01-2011, 23:11
2 treningi dziennie na macie + basen/siłownia/bieganie.
Zarexoholik?
09-01-2011, 23:16
-Móżdżku, co będziemy robić podczas ferii?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat!
Dodatkowo obejrzę mnóstwo filmów i pobiję kilka naszych rekordów w Tekkenie.
Moje ferie rozpocznę bitwami freestyle'owymi z udziałem Muflona, TeTrisa, Białasa, Poga, Roki (12.02). Ferie spędzę z moją kobietą a gdzie to czas pokaże, na chwile obecną nie mam pojęcia jak u niej ze studiami / pracą - na pewno sobie dobierzemy jakiś dogodny termin na wypad pozamiastowy w któryś z weekendów.
Hmm, silownia jak zawsze, moze pare razy basen jak sie uda (NIE MA OPIERDALNIA SIE) i co najwazniejsze jak najwiecej czasu spedzic z moim Skarbem ^^
zaliczę parę melanży oczywiście ale najpierw muszę wyzdrowieć ;/ ofc wbije parę lvli :>
Pierwszy tydzień prawdopodobnie wyjazd do Zakopanego, w drugi? :d tutaj we Wrocławiu XD
Mateusz Soprano
10-01-2011, 10:44
Ja może się spróbuje zatrudnić przy odśnieżaniu.A w drugi tydzień pracuję na praktyce;/;/
Lolipops
10-01-2011, 11:15
Tydzień pogram na rooku,a drugi popracuję na budowie ;]
Ferie spędzę tak samo jak poprzednie czyli w pracy. Dni wolne przeznaczy się na ogólny relaks. Jedynym słowem nic się u mnie nie zmieni. Może jakieś spotkanie z Adasikiem i Hrabikiem pod monopolowym. Obalimy jakiegoś denaturata albo borygo :]
Gruba Impra z Mikielem
10-01-2011, 12:40
Moje ferie rozpocznę bitwami freestyle'owymi z udziałem Muflona, TeTrisa, Białasa, Poga, Roki (12.02).
no raczej nie inaczej
^top
więc spanie do 12-13, a wieczorem wypadki do klubu, może jakaś praca, napewno siłka znów, oraz pisanie pracy maturalnej.
Moje ferie trwaja weekend, wiec za duzo planow to ja nie mam XD Posiedze przy kompie, przygotuje sie ogolnie ksiazki itp. bo do nowej szkoly bede szedl :).
..:KoMBoj:..
10-01-2011, 13:43
Ja nie mam planów na ferie i chyba bd siedział w domu
Pojadę chyba do siostry do Niemiec, a tam balety z kuzynami. ;)
Jak bedzie server w wowie dzialal dobrze to sproboje arenki pograc i wygearowac tanka.
Berol :)
10-01-2011, 14:45
Razem z kumplami będziemy opijać zdrowie mamy bo jak mamy to pijemy hehehe
Chętnie poszedł bym do pracy zarobić trochę, ale zapewne nic z tego nie wyjdzie. Nigdzie nie wyjeżdżam więc będę robił to co zwykle 3x trening w tygodniu, może pójdę ze 2x basen w pierwszym i drugim tygodniu, a przed południem to co w tamtym roku czyli minimum 3x w tyg. podkręcanie skilla na strzelnicy, żeby utrzymać się w top7 do czerwca w ogólnych statystykach międzyszkolnych szkół ponadgimnazjalnych. Jak narazie 5 miejsce na niecałe 110 osób, ale na styczniowych zawodach marnie mi poszło więc trochę spadnę w rankingu. :)
mozliwe ze tydzien w niemczech (robota), reszta w moim zadupiu, jak bedzie ladna pogoda, to calodniowe wypady rowerem gdzies : /
no i ofc to co sie robi w weekend???????????
Τettmeier
10-01-2011, 15:36
Bez planów w tym roku.. Do ferii jest jeszcze trochę więc może ogarnę, ale na tą chwilę nic. Na pewno będę próbował nie zamulać poprzez wypady do kina / piwko / basen czy cokolwiek w tym stylu.
Tydzień w Zakopanem na snowboardzie. Kolejny tydzień imprezowanie ;]
2 tydzień ferii obóz narciarski ;p standard od 8 lat xd
Krulowiec
10-01-2011, 16:30
Pojadę na łyżwy pójdę do szkoły pograć w kosza/ping-ponga trochę pogram na komputerze i ferie jakoś zlecą ;>
Napinator
10-01-2011, 17:33
Zakopane z koleżankami i kumplami, na tydzień. Potem to coś się wymyśli. Ferie rozpoczynam od 17 stycznia.
Azbestowy v.62.0
10-01-2011, 17:38
Akurat w tym roku nie wiem co będę robił. Ale w sumie to dobrze, ferie w drugiej połowie lutego to mam czas się zastanowić
Pierwszy tydzien u kumpla oczywiscie beda %%. xD
W drugim pewnie basen lub kregle, jak oczywiscie nic sie nie zmieni.
Obóz zimowy do zakopanego ;x
Only Sio
10-01-2011, 19:45
O boze 15 latki na impreze pojada :[
Ja oczywiscie praca :[
Expowanie jak co roku, może kiedy na hale pograć w piłe.
Niestety praca, a po niej jakieś wycieczki do Tesco może zaplanuje:(
Spontan, nic nie planuję, z nikim się nie umawiam, będę robił to na co akurat mam ochotę. : ]
Znów mnie ktoś wyprzedził z założeniem tematu.
A więc ja w pierwszy tydzień gdzieś wyjadę (jeszcze nie jestem pewny gdzie).
Drugi natomiast spędzę z kumplami na dworze ,pochodzimy po okolicy itd. ;D
~Bocianex~
12-01-2011, 09:30
Tegoroczne ferie spedze tak :
1.Spanie
2.Jedzenie
3.Expienie
I tak w kolko : D
Ryśku xD
12-01-2011, 09:40
Plany co do moich ferii są takie że mam 2 tygodnie praktyk i nie mam wolnego :o
Z kumplami na basen to napewno. Więcej nie planuje bo wyjdzie w praniu. :cool:
Thor Razar
12-01-2011, 15:27
a mi sorka (trenerka szkolnej drużyny siatkarskiej) zaplanowała już ferie.
17 luty - mecz ligowy
19 i 21 luty - trening
24 luty - mecz ligowy
26 i 28 - trening
27 - mecz sparingowy
a reszta dni to obijanie sie , jakieś wypady do miasta ze znajomymi (łyzwy, kino etc.)
W 1 tydzień snowboard a drugi to jeszcze nie wiem. ;]
Praca od poniedzialku do soboty.
Tumanbuga
12-01-2011, 17:42
Żadnych planów , działam zawsze na spontanie.
Pewnie jakiś bronek , może łyżwy o ile w połowie
lutego będzie minusowa temperatura.
Zamierzam odpocząć i trochę się zrelaksować ;)
Trampish
12-01-2011, 20:11
Jak ktoś ambitny na górze pisał - 2 treningi dziennie, zbijanie wagi i przygotowania do zawodów :] oczywiście też narty <3
Master Maniek
12-01-2011, 20:19
ZAKOPANE hotel "chaubiński" zimowisko. Ale bedą jaja i rozróby w hotelu. Zapraszamy all xd
Pierwszy tydzień grzanie dupy w domku:):):):) Drugi tydzień obóz sportowy:D:D:D
Darkstar
13-01-2011, 16:06
Komputer... Nie będę nikogo oszukiwał, a zwłaszcza siebie.
Początek ferii, to będzie od razu po szkole wypad do baru, bo 18-nastkę mam SWOJĄ, więc trzeba będzie zalchlać mordę deczko XD Potem nie wiem, może na tydzień do wawy sobie pojadę na łyżwach pośmigać, bo na Bemowie darmowe lodowisko XD
jak na razie to treningi i wyjsca z ziomalami, ale pewnie gdzies pojade jeszcze
Lagga v3
16-01-2011, 13:29
Pouczę się do klasówek i zrobię projekt z matmy . ;)
Cześć. Chciałbym poznać wasze plany odnośnie tegorocznych ferii :D
Sam pochwalę się, że zamierzam szwagrowi pomagać przy remoncie u niego w domku jednorodzinnym.
Poza tym jakieś wyjścia z ziomkami i może jakiś wyskok do Wisły ze szwagrem i siostrą :)
Takie jak twoje, siedzenie przed Tibią, gadając na VT, skype i expić... (:
>>Vegos<<
22-01-2011, 11:03
Teraz to dostałem propozycję od księdza: za darmo wyjazd w zakopane na tydzień (tam będzie basen, narty, sanki, kino itp) w zamian jak mu umyję samochód kilka razy :p
a w 2 tydzień pojadę do chrzestnego i kuzynów się zabawić :)
Mieszko twuj koleszko
22-01-2011, 11:12
Ja już mam ferie ale chujnia bo sniegu nie ma ;cccccc i płacz ;///
Napinator
22-01-2011, 17:41
Miałem być 5 a byłem AŻ 2 dni... Po 2 dniach nas wyjebali...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.