Zaloguj się

View Full Version : Nowe Bronie na Rook

Kasta :*
10-01-2011, 13:18
Witam, mam mała propozycję dotyczącą serwera 7,6 ROOK.
A mianowicie wiemy, ze na roku istnieją taki itemy jak „axe ring, sword ring, club ring,”
Które dają 4skila więcej, a wiec moja propozycja brzmi żeby zrobic na roku Nowe 3 itemy:

Rook Sword- Posiada 38 punktów ataku oraz 31 punkty obrony. Najlepszy jednoręczny miecz na Rooku. Dodaje 3skila więcej ze sworda. (Wygląd: serpent sworda).

Rook Axe- Posiada 39 punktów ataku oraz 29 punkty obrony. Najlepszy jednoręczny axe na rooku. Dodaje 3skila więcej axe. (Wygląd: #edit: Sc'a).

Rook Mace- Posiada 38 punktów ataku oraz 32 punkty obrony. Najlepszy jednoręczny Club na rooku. Dodaje 3skila więcej club. (Wygląd: lich staff).

Dodaje sonde... pozdrawiam: )

/down; a kto powiedzial ze quest ma byc łatwy? quest przynajmiej 250-300lvl, żeby nie było ich dużo na serwie.

Emzeto ^.^
10-01-2011, 13:31
Było by spoko ale bez dodawania skili ; /
#edit

@up
a cos pisalem o quescie?? .... zeby nie bylo tego ze dodaje skile te bronie...

Bambucha Rook
10-01-2011, 13:48
ja pierdole nie ma cie o czym pisac ? zobacz ile juz bylo tematow o rooku -.- i kazdy temat byl na nie jak nie pasuje to won na maina :<

Veto
10-01-2011, 13:53
Tak, pod warunkiem, że na mainie powstanie Main Helmet (arm 6, +10 ataków, +10 obrony), Main Legs (20 arma, +11% obrony i 9% do ataku, do tego może dawać 20 mlvli), oraz Main Shield (shielding + 66, 50% obrony i może tak z 10% ataku) : ))))))))

Teraz chyba wiesz, że Twoja propozycja jest bezsensowna (już pomijając sam fakt, że NIE MOGĄ być dwa itemy na jednym spiricie, chyba, że mają te same właściwości, vide Cichobiegi i Rook Bootsy)...

Xardax aka Wargacz
10-01-2011, 14:09
Jestem na Tak,
ale czemu znów Axe ma być "faworyzowane' ?
Niech bronie mają tyle samo ataku jak i obrony o.O

Joogi
10-01-2011, 14:36
Nie ziam :\ Jak cos to juz Ekipa jakis pomysl da, bo Twoj jest zwalony X D. Jestem na nie, nie przesadzajmy puki co z tyloma propozycjami.

Azielu$
10-01-2011, 14:43
Rook Axe- Posiada 39 punktów ataku oraz 29 punkty obrony. Najlepszy jednoręczny axe na rooku. Dodaje 3skila więcej axe. (Wygląd: Thunder Hammer).

Axe wyglądające jak club? Yyy.. Wtf?
Jestem na nie. 3 skille z broni + 4 skille z ringa = masakra na rooku. ;s

Adasik
10-01-2011, 14:57
Nie, jestem na nie. Na rooku macie dość mocne bronie żeby wymagać lepszych. Poza tym nie róbmy podwójnych itemów o tym samym wyglądzie, bo będą dodatkowe oszustwa.

Szejk
10-01-2011, 15:17
Po co tworzyć nowe bronie skoro można dodać, któreś z dostępnych? Wystarczy dodać nowe moby, z których można je lootnąć albo nowe questy, ale i tak uważam, że nic wam nie brakuje. Macie bronie dwuręczne - może zacznijcie ich używać?

Szulcyk Aka Esine
10-01-2011, 16:18
Po co tworzyć nowe bronie skoro można dodać, któreś z dostępnych? Wystarczy dodać nowe moby, z których można je lootnąć albo nowe questy, ale i tak uważam, że nic wam nie brakuje. Macie bronie dwuręczne - może zacznijcie ich używać?
Zarex pomimo iż cie nienawidzę to ci przyznam racje.
Można użyć kilka broni i zmienić im pkt ataku obrony.
Axe:
Twin axe itp :)

Sama propozycja z nowymi broniami na tak ale max 43 ataku nic więcej.
Żadnych+ do axe/sword itp

Linksys
10-01-2011, 16:20
Tak. Oczywiście jestem za tym aby rookgard również się rozwijał bo grają tam tacy sami gracze... I płacą tyle samo i takie same update się im należą...

Refresh
10-01-2011, 16:26
Tak, pod warunkiem, że na mainie powstanie Main Helmet (arm 6, +10 ataków, +10 obrony), Main Legs (20 arma, +11% obrony i 9% do ataku, do tego może dawać 20 mlvli), oraz Main Shield (shielding + 66, 50% obrony i może tak z 10% ataku) : ))))))))

Teraz chyba wiesz, że Twoja propozycja jest bezsensowna (już pomijając sam fakt, że NIE MOGĄ być dwa itemy na jednym spiricie, chyba, że mają te same właściwości, vide Cichobiegi i Rook Bootsy)...

Masz np. perfect amulet, a jeszcze jest bunny, wh i te inne i mają ten sam sprit. Każdy item może mieć w chuj spritów, tylko w source silnika musisz pogrzebać. ;d

#topic
Nie.

Doktor Watson
10-01-2011, 16:36
Jestem na nie (przynajmniej w takiej formie, jak to napisałeś).

Moim zdaniem powinny się znaleźć nowe bronie, które są jednoręczne i posiadają około 40-45 ataku no i oczywiście mogą mieć takie opcje jak critical hit czy dodawanie skilla ;) Ale wyglądy są z jednej strony kiepskie a z drugiej thunder hammer (teraz zmieniłeś na SCA) ? Ogólnie propozycja do dupy bo nie jest dopracowana :>

Kosik Czarny 2v0
10-01-2011, 16:44
Jestem na nie!
Propozycja do dupy bo niedopracowana.
Tyle propozycji było o nowych broniach i wgl. To nie licz, że ta przejdzie jak każda inna których było z 2-3 w przeciągu tygodnia.

Blood Raven
10-01-2011, 17:01
Bez obrazy ale chyba Cię pogieło, jestem na nie. Nie róbmy z rooka maina...

ViVuSeK
10-01-2011, 20:40
Nie, jestem na nie. Na rooku macie dość mocne bronie żeby wymagać lepszych. Poza tym nie róbmy podwójnych itemów o tym samym wyglądzie, bo będą dodatkowe oszustwa.

Dokładnie ,jest ich pod dostatkiem.
#wracając
Mało macie broni na Rookgaardzie? Nim się obejrzycie każdy będzie miał SCA i full EQ ,bo w tym roku będzie kilka loterii. Jakby zaszła taka potrzeba ,ekipa stworzyłaby nowy item.
Tymczasem jestem na Nie.

pomozplz
10-01-2011, 21:16
Ja jestem za dodaniem jeszcze bh mlsa magic axa crystal wanda i czegos tam jeszcze-.-

NIE

Cery
10-01-2011, 21:28
Moim zdaniem rook jest rookiem , powinno zostać tak jak jest!

Xienu$
10-01-2011, 21:53

softy a boots of waterling??? i co??

@top
nie

//Veto
Jajco... Są dwie takowe grafiki w SPR Tibii - jedna to Softy, a druga Cichobiegi + Rookerki. Co do amuletów - macie rację. Nie przebije tego.

.Voorlon.
10-01-2011, 22:44
nie, jest i tak bardzo dobrze ze macie daremian i fire axa a po za tym jakos fsza expi i nie placze ;/

Artis
10-01-2011, 22:45
Bezsensu jest ta propozycja. Przypomina ona swordy typu god sword itp. w sms shopie w OTS 8.54. Wystarczy, że macie sporą ilość broni, które i tak nie powinny się na rooku znaleźć.
Przestancie płakać, że czegoś Wam brakuję, bo to staję się żałosne i nudne pomału.

pixelmax95
10-01-2011, 22:45
@Xienu$
boots of waterling? xd chyba boots of waterwalking
@top
Ja tam bym dodał nowe bronie ale jakby miały -2 atk. i defa od poprzednich broni... Wtedy właściwości (+3 do skilla) mogłyby zostać.

Lethornek
11-01-2011, 12:04
To jest zdecydowanie dobra decyzja :D lecz oczywiście nabijacze postów z maina musieli się wypowiedzieć... ale questy na main na jakies bronie po 100000 ataku to byście chcieli...

Emzeto ^.^ - powinieneś mieć podpis - noobie postać Xavian Rookmaster...

Xardax aka Wargacz - Axe nie jest faworyzowane... od zawsze na tibi było tak że topory najwięcej ataku / najmniej obrony miecze najmniej ataku / najwięcej obrony i obuchy które były pośrednie... chcesz mieć najwęcej deffa bijesz ze sworda, chcesz więcej bić bijesz z axe a club na rooku to całkowity niewypał...

Zarex - pograj troche na rooku i idź z bronią dwuręczną expic np. 75lvl (większego nie dasz rady wbić) na bk i jestem pewien ze wypier**lisz się na pierwszym...

bandi
12-01-2011, 15:30
Nie róbmy z rooka drugiego maina.
i tak na rooku jest duzy wybor items .

Emzeto ^.^
12-01-2011, 15:34
To jest zdecydowanie dobra decyzja :D lecz oczywiście nabijacze postów z maina musieli się wypowiedzieć... ale questy na main na jakies bronie po 100000 ataku to byście chcieli...

Emzeto ^.^ - powinieneś mieć podpis - noobie postać Xavian Rookmaster...

Xardax aka Wargacz - Axe nie jest faworyzowane... od zawsze na tibi było tak że topory najwięcej ataku / najmniej obrony miecze najmniej ataku / najwięcej obrony i obuchy które były pośrednie... chcesz mieć najwęcej deffa bijesz ze sworda, chcesz więcej bić bijesz z axe a club na rooku to całkowity niewypał...

Zarex - pograj troche na rooku i idź z bronią dwuręczną expic np. 75lvl (większego nie dasz rady wbić) na bk i jestem pewien ze wypier**lisz się na pierwszym...

Dziecko ja mam dopiero postać nie cale 2dni... wiec pysk zamknij :) i nie mam czasu na exp bo nauka tez jest ważna

RoWi
12-01-2011, 16:00
Rook to nie main, macie gorsze bronie i nic tego nie zmieni.
Zły pomysł.

Dragom Rookslayer
12-01-2011, 16:07
Mogłyby być dodane jakieś nowe itemki ale niekoniecznie takie jakie wymieniłeś ty oraz przy okazji quest typu POI, tylko by tam wejść trzeba było by stanąć na czymś w rodzaju zapadek takie jakie są na anihilatorze w mimimum 10 osobowej drużynie

Kaziu Extreme
12-01-2011, 16:35
Masz w ch*j kasy main i chcesz zamienic na rook zeby szpanic jakims eq pewnie.. po to dali te ringi na rooku zebys je mogl zakladac i bic z tego d axe lub innych broni a Ty to chcesz dodac do broni 3 skile.. . Nie przejdzie i wytlumaczylismy Ci dlaczego;|.

Kumpel Armii
12-01-2011, 21:58
Nie jestem do końca przekonany co do tej propozycji. Na rooku pojawia się za dużo rzeczy, które tylko tam występują. Zaznaczyłem jednak, że jestem na tak, ponieważ jeśli zostanie to dodane w przyszłości nico dalszej niż pół roku, to mógłbym to osobiście zaakceptować :)

Mieszko twuj koleszko
13-01-2011, 12:19
Jestem na nie. Bo musiały by zostać wtedy wprowadzone też jakieś item na mainie ; c

Knight Lukas
13-01-2011, 14:01
Jestem na nie na roku i tak jest dużo.

Mr Fsza
15-01-2011, 14:44
po co robić rook set... ^ takie bronie o tyle ataku są na rooku już tylko mniej defa mają . na rooku może być sca / th/ m sword / ale nie rook set ; D bo wtedy by było zjebanie xD jestem na nie

Lethornek
24-01-2011, 21:58
Fsza widzisz co Ty piszesz ? może od razu na rooku byś chciał magic mace, pharo sworda i magic axe ?

Turok Rookslayer
25-01-2011, 09:13
Takie bronie jakie podałeś są za mocne .. Fszy na tym 700+ lvlu mają dark lorda na hita, a gdyby wprowadzono takie bronie to 400lvl by miał na hita ...

Lolipops
25-01-2011, 10:37
Jestem na "NIE" gdybyś niedodawał o tym ze miałyby zwiększać skille byłbym na "TAK",bardzo spodobało mi się to że club miałby być najlepszy bo teraz nikt z tego niebije.

Diduus v.0.2
25-01-2011, 20:53
TAAAAK !! ALE JA KCE MAGIK AGZE !!!
Jezeli nie doszło,jestem na NIE,juz nie macie jakich propozycji dawac?

Lord
25-01-2011, 21:10
jestem na NIE po co takie cos wymyslac jak jest dobrze

adrian0093
25-01-2011, 22:17
Oczywiście TAK! Znakomina propozycja, co za świetne urozmaicenie rookgardu :0 <ironia>
Oczywiście jestem na NIE!, może jeszcze dodali byście wszystkie runy? A od 200 lvla exevo gran mas vis? Pozdro ludzie, myślcie troche.. Rook to rook nikt nikomu nie kazał tam zostawać!

Lagga v3
25-01-2011, 22:28
i tak rook na apo = main na apo Xd.

@top
Nie , nie ! i tak jest dużo rzeczy za dużo na rook!