View Full Version : Ek ma za s?aby uh.
DeverMix
10-01-2011, 20:01
Teraz ek jest bardzo słaby, nie może sie wyuhać ze spamu zróbcie coś;p
Elite Vegox
10-01-2011, 20:05
NA 1k lvl bilem spokojnie apo czasem padlem.Teraz mam 1,2k i nie moge 2 kolek zrobic z apo bo zaraz jest hi sl
no dokładnie... trzeba by było tak z 10% zwiększyć uha ;d i osłabić hity ms ;d
@downie
podaj mi osobę od której padnę solo na równym lvl lub 50 większym
To że ty od ed/ms na równym padasz jak szmata i nie ogarniasz to jest inna bajka.
Topic: Miał być balans i jest balans , nie kryjmy się że ek wcześniej był nie do zabicia. Jest dobrze tak jak jest.
@Up
Powinienem poprawić swoją wypowiedź , padasz na równym lvlu z KAŻDYM , ale ratuje Cie sio w postaci arniego.
Macie Problemy, dla was nic nigdy nie będzie dobre. : /.
JA gram Pallem i nic nie mówię, chodź dla niektórych też jest słaba Vita.
Można trochę zwiększyć ale bez przesady, nie jest aż tak źle choć mała poprawa by się przydała.
Zgadzam się.
Knight ma za słabego UH'a ,biłem się z palladynem o prawie równym poziomie i ledwo co się wyleczyłem z jego exori max erex + golden bolt. Trzebaby było zwiększyc o kilka % siłę UHA i tyle.
#Xienius
Nie trzeba osłabiac hitów MS'a ,jedynie polepszyc UHA aby bardziej wyrównac.
G_R_U_L_I_X
10-01-2011, 20:39
Co wy głupi jesteście?! On początku apo grałem knightem. 3 dni temu kolega mie poprosił, abym mu pande zrobił i dałem rade na 502 lv z s setem tylko i m mace... Uh jest dobry sam gram ek więc wiem. Temat jest zbędny bo co wam zrobić to i tak jest źle. Chcecie hoty bo nei chcecie botów o płaczecie bo hoty są. KAżdy chciał balansu, jest balas i płaczecie. Uh jest dobry i płaczecie. Moze powinnienem się uhać 80% hp wtedy by było zajebiście...
#Czeczen
Twojego wąsa trzeba osłabić, czytaj skrócić, a najlepiej zgolić.
Knight i tak jest maszyną mimo tego dość słabego uha. w pvp strasznie ciężko takiego zabić wystarczy troche ogarniać. W pvm też nie jest zły jak 1600ek daje sobie radę na wardach więc chyba wszystko gra.
Pingpondzek
10-01-2011, 20:46
Uh jest dobry ja ms\ed klade jak psa gorzej z rp ;]Nic nie zmieniac bo znowu bedzie placz ze ek czołg:D
.Vimpexx.
10-01-2011, 20:46
@downie
podaj mi osobę od której padnę solo na równym lvl lub 50 większym
O 10%?
Chyba Cię ... nie kocha :x
@Topic
Jak dla mnie ek ma dobrego uh'a, jak dotąd nikt nie płakał, aż do dziś!
FTW:eek:
Zostawić uh'a tak jak jest, potem będzie płacz, że za dużo się leczy.
Mam prawie 2k ek'a i w full eq uham się 11-12,5k. Expiąc na pathfinderach muszę często spierdalać z zasięgu czaru, nie mówiąc o biciu w zwarciu. Moim zdaniem uh powinien zostać polepszony kosztem usunięcia możliwości uhania się na map clicku.
No Panowie co z Wami? Przecież uh jest dobry... No Panowie co to ma być, że ja moim 18 master szejkiem nie mogę wyspamować z exevo pan 14 eka z rsem?
@top
Uh jest dobry, był ts i mogliście wtedy płakać, że nie dajecie rady, teraz jest troszkę za późno.
Był ts na, którym 90% testujących to 15 sorki z carlin.
O kurde ek ma za słabego uha - Panowie co z wami. 2630 ed'em mam problemy wyspamować 2,2k ek z full eq. No Panowie co to ma być ek na 2,2k lvlu powinien uhać się po 20k i zabić mojego druida bez problemu. Co za ots, co za ludzi. Wszystko źle, chyba tu nie gram. : (
/fp
Octavious
10-01-2011, 21:12
ja gram ek mam 830+ i uh jest dobry a jak wam malo to emeralda zakladajcie xd
tylko ek vs sorc niemasz szans bo ringa jebnie i elo
Precision
10-01-2011, 22:13
Przyzwyczailiście się że kiedyś był niezniszczalny i mało co się uhaliście to niestety musicie się przestawić. Hity ms/ed są odpowiednie. Moim zdaniem balans jest ok i nic w nim nie trzeba poprawiać.
Delorian17
10-01-2011, 22:15
Mam prawie 2k ek'a i w full eq uham się 11-12,5k. Expiąc na pathfinderach muszę często spierdalać z zasięgu czaru, nie mówiąc o biciu w zwarciu. Moim zdaniem uh powinien zostać polepszony kosztem usunięcia możliwości uhania się na map clicku.
Dokładnie tak.
Teraz ciężko ubić ms/ed równy lvl kiedyś bez eq ubijałem 300 lvl wieksze.
Moim zdaniem nieco powinni polepszyć uha.
Knight Lukas
10-01-2011, 22:15
Halo!?
Knight i tak jest mocny wystarczy ogarniać ;x Takim ED/MS zabicie ek nie jest proste... Przed "balansem" 2600ms miał problem wyspamować 2k ek teraz i tak 2,2k ek na lajcie sie uha więc co jest nie tak?
Tak przy okazji, chcecie zwiększyć uha to rp będzie miał mniej hp mało się vitać więc co to za sens? Powrót do przeszłości?
@Adam
No tak już jest :D
Jeśli polepszycie uha to Palladyn będzie się więcej leczył przy użyciu UH'a niż przy użyciu Exury Vity i znów będzie płacz, że RP za dużo się leczy. Zostawcie już tak jak jest... :o
O kurde ek ma za słabego uha - Panowie co z wami. 2630 ed'em mam problemy wyspamować 2,2k ek z full eq. No Panowie co to ma być ek na 2,2k lvlu powinien uhać się po 20k i zabić mojego druida bez problemu. Co za ots, co za ludzi. Wszystko źle, chyba tu nie gram. : (
/fp
No Panowie co z Wami? Przecież uh jest dobry... No Panowie co to ma być, że ja moim 18 master szejkiem nie mogę wyspamować z exevo pan 14 eka z rsem?
@top
Uh jest dobry, był ts i mogliście wtedy płakać, że nie dajecie rady, teraz jest troszkę za późno.
GooHooNe
10-01-2011, 23:03
Sorry panowie ale ek jak nie miał uha pod hotem to było wszystko dobrze
jak teraz ma uha pod hotem jest źle bo niby za mało uha
Jak dla mnie ek jest i tak bardzo ułatwioną postacią jak do expa co i do pvp
Duzo HP Dobre HITY
N/c Chłopaki ....
ElotoN
Maciejas
10-01-2011, 23:06
/fp
Siema Zarex dawaj do 2k głupich postów ;d
Nic wam nie pasuje najlepiej to niech wam zrobia jak w tibi 6-7.0 dragon to wypas ledwo uhy tylko idziesz i zmiecza bijesz a nie uhy ruchy dajcie juz spokój a jak nie to jedzcie na kawe do mortiisa i mu powiedzcie o co chodzi a nie jeczycie jak moje rybki ze chcą jeść///
2.2k nie wyuham sie od spamu 'Toruski'
Co dopiero ktoś bez full eq. Większe szanse ma z nim 2.2k ms/ed niż ek'a :)
To Tyle z mojej strony chociaż wiem, że administracja ma to w 'poszanowaniu' ... :}
2.2k nie wyuham sie od spamu mojego PANA TORUSA
A niech stracę. Podam ci ten wzrór matematyczny dzięki, któremu obliczysz sobie liczbę leveli która nas dzieli:
2630 - 2153 = (oblicz i wpisz)
Także wszystko jest dobrze.
#niżej
Ale zawsze wyżej niż ty - to mi daje energii! Obudź się wreszcie, masz zły sen.
Coterson
10-01-2011, 23:32
Zarex, strasznie wysokie mniemanie masz o sobie, zważając na to jak nisko jesteś w łańcuchu pokarmowym ;)
@edit
No tak, jakże przewidywalny jesteś, przykro mi ale jesteś na tyle niżej, że jak ja będę w najgorszej formie w najniższym z punkcie na ziemi, wciąż będę wyżej od Ciebie!
@to
Siła uh jest git, sam gram ek i nie narzekam!
Patryk1551
11-01-2011, 00:29
Nie wiem jak jest pvp ek vs ed/ms bo jeszcze nie walczyłem, ale na arenie 630rp rozwaliłem 4:1 XD Jak zawalczę z równym lvl ms/ed to będę wiedział czy balans jest w 100% dobry.
Nie ma co powiekszac uha i tak ek wymiata teraz..
Lethornek
11-01-2011, 11:38
Ale 1.8k ek nie moge sie wyuchać od takiego Leonidaasa 2.4k a co dopiero jak on pisze cho solo koxie... nie mowie ze powinienem go zabic czy cos ale wyuhac sie od spamu chociaz xDDz 10% by mogli polepszyc :l ale jak zwykle ed/ms/rp na nie ek na tak i do niczego sie nie dojdzie...
@Adasik
Ostatnio do mnie miałeś pretensje że nie użyłem edit a Ty w tym temacie robisz dokładnie to samo :>
to samo z resztą do zarexa ale on musi na nowym koncie nabic 2 125 postów co nie będzie łatwe więc jemu wybaczam :<
Ale 1.8k ek nie moge sie wyuchać od takiego Leonidaasa 2.4k a co dopiero jak on pisze cho solo koxie... nie mowie ze powinienem go zabic czy cos ale wyuhac sie od spamu chociaz xDD
I dobrze że nie możesz się wyuhać od jego spamu ;) Masz 600 lvl mniej -.- !
Co ma taki 1800 rp podskakiwać do 2400 pallka?..
I tak z trudnością taki pall zabija eka bo tylko ucieka i tego hota trzyma..
Jestem za tym co napisał Aziel. Powiększyć uha troszkę, kosztem tego, że nie będzie można uhać się na map clicku.. Przynajmniej map clickerzy za daleko nie uciekną :):)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.