PDA

View Full Version : Bramki lvlowe

Emilka
10-01-2011, 23:31
Moją propozycją jest dodanie w bramkach lvlowych stałej informacji o tym od którego lvla można przez nią przejść. Niestety obecnie lvl na przejście widzą tylko mniejsze lvle, a wiele osób jest ciekawych od którego lvla mogą wejść na jakiś exp.

Przykład:
Chłopak expił na mad dogach i nie mógł sprawdzić od jakiego lvlu można tam wejść, a miałam wielką ochotę do niego dołączyć. Po długiej drodze okazało się, że nie mogę się tam dostać... Nie potrzebnie stracony czas.

O ile łatwiej by było gdyby na bramce lvlowej była informacja o lvlu jej przekroczenia czytelna dla wszystkich.

Orson_Pall
10-01-2011, 23:33
Oczywscie na tak, chyba nie muszse tlumaczyc dlaczego.

Adasik
10-01-2011, 23:42
Jeśli ma to komuś pomóc to jestem na tak. Faktycznie wysokopoziomowi gracze nie mają jak sprawdzić od jakiego lvla jest dana bramka lvlowa, bo mają już wymagany lvl na przejście przez nią.

Splaxor
10-01-2011, 23:56
Przykład:
Chłopak expił na mad dogach, a miałam wielką ochotę do niego dołączyć.

Mogłaś do niego "dołączyć" poza bramką :)

@topic
Ok na poważnie. W sumie sam wielokrotnie się zastanawiałem, gdy ktoś pytał od którego lvla można isć tam czy tam. Nie zawsze potrafiłem jasno odpowiedzieć. Przyda się to jak najbardziej, a nie wydaje mi się, aby to było ciężkie do wprowadzenia.

Elite Filutek
10-01-2011, 23:58
Jestem na tak :D . Każdy chce zobaczyc chyba od jakiego lvla są bramki :D

Soi
11-01-2011, 07:30
Oczywiście, przy robieniu poradników już nie trzeba będzie wołać low żeby powiedział od którego bramka. ;p

Tygrys
11-01-2011, 09:04
Propozycja dobra. Czasem i mi to przeszkadzało, gdy musiałem coś sprawdzić.
Myślę, że propozycja zostanie wprowadzona, o ile nie będzie to dość skomplikowane do zrobienia.

Wiadomość przekażę Mortiisowi.