Zaloguj się

View Full Version : Exiva na rook

Demonizas
11-01-2011, 11:13
Mam pomysł na wprowadzenie exivy na rook, czasem się ktoś gubi, woła się kumpli do pomocy lecz nie wie się gdzie się jest ;p a exiva by pomogła. Drugi powód jest taki, że ktoś kogoś nie lubi i chciał by go bloknąć a nie wie gdzie Ta osoba expi.

Emzeto ^.^
11-01-2011, 11:41
Nie rob z rooka main... syknie ze jest juz exana pox , utevo lux i utevo gran lux :) niedlugo bedziesz chcial czary na rooku xDD typu exori lub ine pierdoly

NIE!

@down
kiedyś żadnych czarów nie było i było dobrze ani hotow wiec ogarnij swoja propozycje

Demonizas
11-01-2011, 11:50
Nie rob z rooka main... syknie ze jest juz exana pox , utevo lux i utevo gran lux :) niedlugo bedziesz chcial czary na rooku xDD typu exori lub ine pierdoly

NIE!

Nie ;] exiva na rook bardzo by się przydało i wcale by to nic nie zmieniło, po takim czymś się rook nie "zamieni" na main.

Lethornek
11-01-2011, 11:54
Z jednej strony jestem na tak - bo to na pewno by się przydało,

a z drugiej na nie :P może jeszcze exori max na rooku xD ?

ps. za "blokanie" kogoś są bany jako destruktywne zachowanie :D

Joogi
11-01-2011, 11:57
Nieee, omg... Jeszcze wiecej czarow na rooku, nie dosc ze dodali jeszcze exane pox... Wywalac z czarami na rooku :x

logest
11-01-2011, 12:00
Wszyscy up, co wam tak zależy? I tak tam nie gracie.
Jest mi to obojętne

Cery
11-01-2011, 12:00
Jestem na nie to jest rook i czar exiva jest tam zdecydowanie zbedny.

1st R. Boonek
11-01-2011, 12:02
Byla juz taka propozycja, napisana przezemnie Tygrys powiedzial ze nie wprowadzi i ch**...

Demonizas
11-01-2011, 12:03
Z jednej strony jestem na tak - bo to na pewno by się przydało,

a z drugiej na nie :P może jeszcze exori max na rooku xD ?

ps. za "blokanie" kogoś są bany jako destruktywne zachowanie :D

NIE!

@down
kiedyś żadnych czarów nie było i było dobrze ani hotow wiec ogarnij swoja propozycje

Co wy macie z Tym exori? wiem, że to irona ale Tu tylko chodzi o exive

Tygrys
11-01-2011, 12:08
Niestety, ale exiva nie zostanie wprowadzona na rooku. A przynajmniej nie w najbliższym czasie.