Zaloguj się

View Full Version : OTS Qest jak wykona?

*.Obelix.*
01-08-2007, 09:53
Siema wytłumacze wam jak wykonać OTS Qesta

Kiedys bloczylem tam za 2 cc moim charem 377ek Srokatczew ale mi go chakneli

A wiec tak :

1.Zaplaccie jakiemus knightowi 200+ lvl zeby bloczyl

2. kupcie sobie bp manasow po 50 w vialce

3.zawolajcie jakiehs kumpli sorcow jako shooterow

4.knight bloczy wy bijecie uchacie sie i manasujecie

5.gdy zobaczycie te wązkie scieszki to full HP full mana i co 2 sekuindy exura vita bo tam sa kopie zombiy niewalom po duzo bo tylko po 200 ale wala takie spama ze od 2k hp do zera tracicie w 4 sekundy

6. nigdy nieleccie na utamo bo nie nie wymanasujecie

gdy juz bedziecie przy TP do kingow najlepiej policzyc 1 2 3 i razem go knight 1 pozniej wy

Mortarius
01-08-2007, 09:56
Nie ten dział prosze do działu "poradniki" -.- żal ale poradnik takie denne teksty to se możesz każdy ma taki ekwipunek przy sobie wiadomo jakie stworki itp. A ty przelałeś to tylko na papier czyli krótko mówią "zerżnąleś" bo w podstawowych rzeczach mieszczą się właśnie wszystkie które wymieniłeś -.-

Iakovlev
01-08-2007, 10:20
Jaki "poradnik"... Nie szkoda Ci klawiatury na takie bzdury? Kto normalny idzie z blokerem na ots questa? Zawsze jakiś hlvl czyści. Po za tym skomplikowane biec i się leczyć... ja bym tak nie zrobił... Close plx.

Juman
01-08-2007, 11:50
OMG... Co za poradnik... Nudzi ci sie? 0 screenow... Nie opisales drogi... Wogole nic nie ma...

@up
Pozdro Rookero here ;D

@edit
Mogles tak opisac ten quest...

Poproscie jakiegos h-levela by wyczyscil wam questa... A potem biegnijcie za nim...

Na jedno by wyszlo...

pogromca pasztetu
02-08-2007, 20:48
Po pierwsze fatalny poradnik a po drugie uwaga do punktu 6, nie przeżyje na utamce?
A to ciekawe bo jak robiłem ten quest z kumplem miałem 150 lvl druid i przez pierwsze zombi przesyłem akurat na zero many (po drodze łykałem manaski w biegu- jak ktoś nie potrafi jego problem), a drugie zombi przesyłem z połową many widać że nie masz pojęcia o grze magiem/druidem.
@edit
Ciekaw jestem czy wszystkie 10 postów które nabiłeś jednego dnia są o takiej głupiej treści:/

Shaman Gregor
16-08-2007, 16:19
Sebastian zapomniales powiedziec ze kupiles sroke -,-
A po 1 wystardzy zawolac kolege 230 kina pss i po sprawie...