Zaloguj się

View Full Version : Kazek

dziq76pl
12-01-2011, 14:14
Wg. mnie ten kolo w ogóle nie pomaga innym zamienić się . Jak pisałem do niego od 4 dni to w ogóle się nie odzywał . W 4 dniu jak pisałem do niego to odpisał że jak znajdę kupca na 1,5k rp to wtedy mi pomoże , i co to ma być? Jeśli on już nie pomaga w zamianach to nie wiem wybierzcie kogoś innego lub coś . Bo to troche wygląda tak że on chciał sobie kasę zarobić za te wszystkie zamiany ...

Emzeto ^.^
12-01-2011, 14:17
mi normalnie wczoraj wymienil :) znaczy selnolem u niego 755 ek za 55kcc a w poniedzialek kupilem u niego 203 rookera :) wiec najlepiej pisz normalnie do niego a nie na priv.. poszukaj go w depo jak wymienia komus i spytaj sie czy tobie wymieni :)

Soi
12-01-2011, 14:20
Pewnie piszesz "Hej, jesteś???" To ci nie odpisze.
Napisz normalnie jak jest online "Czesc, chce wymienic chara " czy coś konkretnego i 90%, że odpisze. Wymieniałem chara to dosłownie po 10minutach byl w depo a po 20 dostałem kase za chara. -.-

..:KoMBoj:..
12-01-2011, 14:21
Ja napisałem do niego i odrazu odpisał..On jest spoko i nie owala... może nie miał czasu żeby Ci odpisac[c] lub pomyślał że jesteś noobem

A tak na marginesie jaki lvl chciałeś kupic?

Tygrys
12-01-2011, 14:25
Najwyraźniej nie zachowywałeś się zbyt kulturalnie i byłeś niemiły?

Co mam przez to rozumieć "wybierzcie kogoś innego"? Ekipa APO nie wybierała go. On sam robi te wymiany, a my nie mamy na niego żadnego wpływu (o ile mi wiadomo).