View Full Version : Jaki? b??d?
adrian0093
14-01-2011, 21:30
Witajcie, a więc błąd jest następujący.. Chcąc zrobić nową gildię poszedłem do guild master'a.. Założyłem gildie, po czym chciałem ustawić sobie title, na co guild master odpowiadał mi, iż nie jestem liderem gildi XD Po 20 minutach kliknąłem na siebie 'look' i już nie miałem nawet gildii :D
Zamieszczam screena;
http://i54.tinypic.com/2llen4l.jpg
#Edit
Właśnie próbowałem robić inne gildie, nie da się już w ogóle zrobić gildii.. Robiąc gildie, nie wyświatla sie, że do niej należysz..
#Edit2
Chciales sie popisac nowym zakupem na allegro?
@t
Mi dziala dobrze...
Nie kupuje nic na allegro, nie kupiłem nigdy ani 1kcc, więc proszę nie wypowiadaj sie o moim eq tylko pisz odnośnie tematu :]
<Magiczny>
14-01-2011, 21:38
@t
Mi dziala dobrze...
sqlterpa
14-01-2011, 21:49
a masz min. 4 osoby w gildi z paccem? bo chyba to jest warunek, jak bedzie restart[albo i dasz rlga{nie jestem pewny co do tego}] (i nie masz 4 osob w gildi z paccem) to gildia po prostu znika, spróbuj zainstalować jakieś 4 osoby z paccem i wtedy ;]
a masz min. 4 osoby w gildi z paccem? bo chyba to jest warunek, jak bedzie restart[albo i dasz rlga{nie jestem pewny co do tego}] (i nie masz 4 osob w gildi z paccem) to gildia po prostu znika, spróbuj zainstalować jakieś 4 osoby z paccem i wtedy ;]
A co to ma do tego, że nie może dać title mimo, iż jest liderem gildii?
#topic
Nie mam pojęcia czego tak masz. Ja założyłem gildię noob charem i wszystko jest ok.
http://i56.tinypic.com/2uh01z4.jpg
Po co zakrywasz nick Sarliath?
#topic
Nie mam pojecia.
Moze wyzszy lvl?
Demonizas
15-01-2011, 00:53
@t
Mi dziala dobrze...
Ale po co Te docinki?... Nie wiesz nic na temat to się nie udzielaj. sqlterpa ma racje co do tego by gildie zachować lecz zostaje nierozwiązany bug z zapraszaniem ludzi ;/ ale czekaj na od jakiegos tutora/administratora
Fhaaga Darksbane
15-01-2011, 15:25
Z gildiami zawsze był problem, m.in z tym, że gildie znikają, jeżeli wylogujesz się przed zapisem serwera...
Cześć Sarliath.
Poszedłem noobcharem zobaczyć ten błąd. W moim przypadku nie miałem takiego problemu. Nie próbowałeś po raz kolejny założyć tej gildii? Spróbuj - powinno zadziałać.
Z jeden strony dziwna sprawa, bo gildia zawsze znikała jeśli nie było w niej minimum 5 osób do restartu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.