View Full Version : Wykres Experience
Krótko i zwięźle. Błąd polega na tym, że wykres expa na stronie nie pokazuje spadku expa. Gdy postać zostanie zrookowana wykres nadal jest stały/rosnący.
Oto przykład:
http://www.armia.toproste.pl/player-first%20boonek.html
Postać straciła w nocy prawie 70 lvli, ale ktoś wbił 1,6k expa i wykres jest rośnie. :c Do poprawy.
ponadto źle liczy lvle dla graczy z poziomem 2590+ w momencie gdy zaczyna im się podwójny exp. należałoby to poprawić.
To nie wina strony APO tylko strony Franka. :c
No ja to juz widzialem dawno, ale nie chcialo mi sie pisac tematu. No powinno to troche inaczej wygladac, wystarczy zrobic, ze ten lvl przed rookowaniem byl na srodku, potem w dol itp. (:
Dobry przykład, błąd jest, należy go poprawić :)
PS: Dawniej ten system działał :(
Już dość dawno zauważyłem, że nie pokazuje spadkowego expa, ponadto źle liczy lvle dla graczy z poziomem 2590+ w momencie gdy zaczyna im się podwójny exp. należałoby to poprawić.
Już dawno temu to zauważyłem. Do poprawy. Skoro wykres ma pokazywać tylko ilość wbitego expa to i powinien pokazywać spadek naszego expa.
Jestem za tym by dodać całowicie inne wykresy związane ze zdobywaniem/utratą expa.
już dawno powinno być to naprawione. Moim zdaniem ''szycha'' APO raczej nie weźmie się za unieszkodliwienie tego bug'a, gdyż mają, (a raczej nie mają) innych spraw na głowie.
Wykres nigdy nie pokazywał spadku expa.
Teraz powinien znajdowac się na stronie wykres pokazujący wb ity exp przez dłuższy czas, no nie wiem np 3 miesiące, i powinne byc WIDOCZNE wszystkie zmiany expa, co szczególnie jest przydatne przy kupowaniu postaci, gdyż wiele osób rookuje np takie 1000lvl do 950, żeby sprzedac po bardziej okazyjnej cenie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.