View Full Version : Przej?cie
Witam .
Chodzi mi o miejsce na rook , niedaleko miasta . Dawniej było można tamtędy przejść ,ale teraz zrobiono tam bagno i trzeba iść przez spidery ( nie jest to problem , ale może być wkurzające , gdy pająki stoją przy wejściu i przyblokują)
Proponuje zrobić tam przejście , tak jak było dawniej .
http://img510.imageshack.us/img510/5360/beztytuuzrh.png (http://img510.imageshack.us/i/beztytuuzrh.png/)
Jest to zrobione po to, aby nooby nie lurowały trolli i goblinów na lov lvl które padną...
Temat do zamknięcia.
Dziękuje dobranoc
Ci uparci mogą lurować koło zamku
sqlterpa
15-01-2011, 18:01
Jest to zrobione po to, aby nooby nie lurowały trolli i goblinów na lov lvl które padną...
Temat do zamknięcia.
Dziękuje dobranoc
nie nie do zamkniecia!
można zrobić przejscie i dodać tam dymki!
jestem na tak!
Kosik Czarny 2v0
15-01-2011, 18:03
nie nie do zamkniecia!
jestem na tak!
Jestem za tym co napisał kolega up[Cytat]
Przydało by się to ;] chociaż te 2sqm i tam dymki ;]]]
Szulcyk Aka Esine
15-01-2011, 18:09
Temat do zamknięcia.
Dziękuje dobranoc
nie nie do zamkniecia!
jestem na tak!
O tym nie pomyślałem...
Ale jak tak, to tak :)
Będzie szybsza możliwość ucieczki na red hp. (raz tak miałem na 19 lvl 2 lata temu i prawie padłem).
To kilka sekund dla tiger'a (z 5 minut) a pomoże :)
@Zarex
Niby tak, ale wiadomo pomoże to osobą które nie chcą stracić tych 20 sekund swojego życia :/
Doktor Watson
15-01-2011, 18:20
Jestem na tak, ponieważ nie działa przez to map-klick :< i zanim dojdę to muszę użyć myszki ponownie albo strzałek ;<
Blood Raven
15-01-2011, 18:21
Jestem na tak, nie można biec na map clicku na bk.
Nie gram ale jezeli ma to w czyms pomoc to jestem na TAK.
Tak, to bardzo denerwuje :|
Jest mi obojetnie, ale mysle ze jakbym gral na rooku to bylbym na tak, zaznaczam zeby to przywrocic ;d
.Voorlon.
15-01-2011, 18:40
jestem na tak, fakt ze w kurw*** to jak Cie spidery trapna. chociaz taki fsza z gfb na hita i leci dalej XD
Zazwyczaj te spidery na górze są wybite ale jeśli ma wam to pomóc to jestem na tak. Odnośnie lurowania to dodanie dymków to nie jest duży problem.
No tak! Przecież ciężko zabić pająka na jednego hita. Oczywiście pomysł żałosny.
Załosny jesteś ty :<
Nie rozumiesz, że gdy masz tylko 1 sqm do przejscia z X do Y i jest zablokowane to nie możesz lecieć na map kilku ?? I dlatego to przeszkadza. Ale oczywiście musiałeś walnąć posta z dupy nie myśląc co piszesz w sumie jak zawsze. :<
@srry za double
Wtedy jak było to przejscie, to lurowali Scaraby itp i małe lvl'e poprostu padały ; d. Teraz już nie ma takiej opcji...
Jestem za zrobieniem przejścia i dodaniu dymków !!!
Jestem jak najbardziej za... Przecież można dodać dymki kolo schodów..
No strzelić normalnego pająka i poisona to rzeczywiście trudna a zarazem denerwująca sprawa :(
Jestem na nie, pomęczcie się trochę na tym rooku.
Mieszko twuj koleszko
15-01-2011, 20:50
Jestem na nie 3 x nie dowidzenia : C
Kierownik
15-01-2011, 21:17
Fakt denerwuje to, że ciągle muszę przechodzić przez tą górę albo na około. Więc niech zrobią przejście i chmurki to będzie idealnie, tylko, że gdyby dali najazd to wtedy potworki też wchodziłyby w chmurki jakby ktoś uciekał.
Jestem na TAK
Na tak.
W koncu to 5 min roboty.
Knight Lukas
16-01-2011, 10:24
Grałem dość na rooku i mi to nie przeszkadza.
Ale zagłosuje na tak niech wam będzie.
Jestem na nie po co jak nie chcesz iść przez pająki to masz niżej przejście koło zamku ; D a z dymkami było by jeszcze gorzej
.Vimpexx.
16-01-2011, 11:19
Jestem na Nie, szkoda Ci 15 sekund, żeby iść przez węże ?
A to jest przydatne, bo nie można lurać goblinów na lov lvl'e.
:confused::confused::confused:
Jestem na TAK, dodanie przejścia to nie jest chyba żaden problem, a będzie dużo bardziej komfortowo grac, oraz zaoszczędzi się czasu na dośjcie do respów.
Było być może i łatwiej ,ale jestem na nie.
Nie ma potrzeby aby znów robić tam przejście ,kilka sekund to nie jest przecież 111 lat.
Można iść innymi drogami i nikomu to nie zaszkodzi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.