View Full Version : Skillowanie.
Everlast
16-01-2011, 12:43
Witam mam pytanie a nawet prośbę , czy mógłby mi ktoś napisać czym/co lepiej skilować , Axe / Sword / Fist / Club / na dzień dzisiejszy nie mam nawet czym skilować ale jestem nowy i dlatego ;p
Pozdrawiam Everlastek.
@down : Dzięki za jasną odpowiedź .Bart.
W niektórych miastach obok trainerów leżą słabe bronie do skillowania, ale to bez różnicy czym skillujesz.
Skillując sword później masz tylko 2-ręczny mls który bije na 2 pola
Skillując club później masz Magic Mace (jednoręczną) bijącą na 2 pola
Skillując axe później masz Magic Axe (jednoręczny) bijącego na 2 pola, bodajże ma jeszcze 10% critical hita, ale nie jestem pewien.
P.S. Na 15~ levelu nie warto wbijać skilli większych niż 70, bo w tym czasie możesz wbić level dzięki któregu twoje hity będą lepsze.
Na pewno nie sword. Wiec zostaje axe lub club ale poniewaz magic mace jest tansze to wzialbym club ; ]
Everlast
16-01-2011, 13:10
Na pewno nie sword. Wiec zostaje axe lub club ale poniewaz magic mace jest tansze to wzialbym club ; ]
Jeszczę nie wiem czy w życiu dorobię się tu 'Magic Macy' ale wybrałem już axe bo innej broni pod dp nie mogłem znaleść niż 'dwarfish axe' ;)
# Temat do zamknięcia już wszystko wiem ;P w szczególności dziękuję za pomoc .Bart.bardzo dokładnie opisał na czym rzecz polega.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.