View Full Version : Nower potworki dla rookgard by mefistomen and Wiesel
mefistomen
16-01-2011, 15:37
Witam,
stwierdzilem razem z innymi graczami na Game-Chanel ze rook sie zrobil bardzo nudny i ze brakuje w nim paru potworkow, ktory urozmaicily by gre na rookgardzie.
Pierwsza moja propozycja bedzie:
Dark Rider
Bramka lvl : 150lvl
exp: 20,000
loot :To samo co dark lord + crown armor.
Wyglad: wygladal by jak Orc Rider
http://www.armia.toproste.pl/images_site/monsters/76/Orc_Rider.gif
Kolejny
Snow Bird
Bramka lvl :125lvl
exp:18,000
loot : k legi (rzadko)//Bohy(srednio)//ice rapier// i cos tam fooda, platynek itp.
wyglad:
http://www.armia.toproste.pl/images_site/monsters/76/Merlkin.gif
zamieniajacy sie w (jezeli sie da)
http://www.armia.toproste.pl/images_site/monsters/76/Terror_Bird.gif
i ostatni potworek
Blum
bramka lvl:222
exp:33,333
loot:
-truskakwa od 1-2(rzadko)
-Knight legs(srednio)
-Mystyc Turban(bardzo rzadko)
-Steel Boots (rzadko)
-wand of inferno(bardzo rzadko)
-cc od 1-4
wyglad:
http://www.armia.toproste.pl/images_site/monsters/76/The_Evil_Eye.gif
Ps. Prosze nie mowic ze to jest glupie jezeli sie nie gra na rooku a odpowiedzi zeby nie robic maina to mozecie zostawic na rl tibie ;]
Azbestowy v.62.0
16-01-2011, 15:53
W ostatnim tylko przesadziłeś z tymi cc w loocie. Odrazu mówię, że nic z tego nie będzie mogę się nawet założyć że nikt z ekipy nie odpisze w twojej propozycji.
Krulowiec
16-01-2011, 16:37
Jestem na NIE
Później 100 lvl będą biegać w dwarfach/nimfach.
Pewnie ze tak szczególnie ten ostatni potworek <3 sam go wymyśliłem.
co do 2 pierwszych jestem na tak 3 odpada...ale i tak to pewnie nie zostanie wprowadzone bo ekipa nigdy nie ma czasu na nic =)
Jestem na NIE!! Nie za duzo expa za nie dales? Dobry pomysl ale jesli exp bedzie od 15-17k
Kosik Czarny 2v0
16-01-2011, 18:34
Jestem na nie!
Jest dobrze jak jest ;]
Tyle lat to było i nikt nie narzekał nie moja wina, że Fsza wbił 700 lvl i inni po 300-400 ;]
moim zdaniem dobry jest to pomysl zeby dodac cos noweog nie zapominajcie o expowiskach na 50 lvl bo ghosty nudne strasznie
Ten Blum to jest przesadzony i to znacznie... Te dwa pierwsze jeśli administracja nie ma nic przeciwko to sam dodałbym nowe potwory, bo faktycznie gracze z rooka nie mają takiego dużego pola manewru do expienia na różnorodnych potworach tak jak gracze z main'a.
Doktor Watson
16-01-2011, 19:48
Propozycja nie dość, że nie do końca dobrze skonstruowana to do tego ten trzeci potwór miałby loocić coś co w ogóle nie leci jeszcze albo leci bardzo rzadko i trudno dostępne? Przykładem są truskawki które są do zdobycia, lecz nikt jeszcze tego nie dokonał :)
Podsumowując - Nie.
Knight Lukas
16-01-2011, 19:53
Potworki dość ciekawe ale czy to nie zbyt dużo jak na rook? I tak jest łatwo.
Kumpel Armii
16-01-2011, 20:48
Niestety nie jestem zdecydowanie na tak, ale tą opcję w sondzie zaznaczyłem.
Absolutnie nie podoba mi się potworek ostatni (Blum). Pozostała reszta jak najbardziej na tak, również z lootem. Jedyne co mi nie pasuje to brami levelowe.
Dla Dark Rider powinna ona być nie wyższa jak 125, a dla Snow Bird nie wyższa niż 110.
Tyle ode mnie.
Jestem na NIE, teraz chcecie na rooku potwory takie jak w propozycji, a potem co, wardy?
Diduus v.0.2
16-01-2011, 21:06
Jestem na nie.....
Potworow jest duzo,jest gdzie expic :)
Nie i tyle... Po co amazon set na rooku? Tyle items wam nie wystarczy? 33333 expa potwor, no pozdro... To ja sie nie dziwie ze juz i tak sa domki wypelnione rarkami, sc i sa warte po 5kcc na rooku (: .
Precision
16-01-2011, 21:43
Gdybyś sam to proponował może byłoby coś z tego, ale Wiesel musi zawsze coś 'spraprać'. Jestem na nie! W tej propozycji trzeba wiele dopracować.
GooHooNe
16-01-2011, 21:47
Jestem na tak niech cos zrobią z rook dodają new potwory questy niech sie coś dzieje !
mefistomen
16-01-2011, 22:05
pamietajcie ze ja nie prosze o dodanie wszystkich potworkow licze na chociaz 1...a nie mowcie jak sie nie znacie bo na rooku sa potwory po 55k expa za jeden a wy bulwers o 33,4k no to sorry.
A co do ostatniego potworka to jest on pomyslem calkowitym Wiesela..
ps. Mi ogolnie chodzi o to zeby cokolwiek wprowadzili na tego roooka!
.Vimpexx.
16-01-2011, 22:11
Jestem na Nie, skoro Mr Fsza zdołał wbić na tych potworkach co są na Rookgardzie, aż 700+ lvl, to moim zdaniem już nic nie potrzeba na Rook, tylko czekać, aż wbije On 1k lvl.
:confused::confused:
@Down
Tak się składa, że mam na 100% większy od Ciebie, więc siedź cicho.
mefistomen
16-01-2011, 22:17
po co sie udzielasz jak nawet 40lvl na rook pewnie nie miales?
Nazwy...bez komentarza.
Snow bird jako małpa i to śnieżna -.- potwór od 150lv ma Dawac 23k exp a od 125lv 25k aha.Trzeci potwór ma przesadzony loot.
Ogólnie na nie.
Na marne pisałeś to wszystko. Od początku APO żadna propozycja dotycząca jakiegokolwiek potwora nie została wprowadzona ;p
Wydaje mi się, że pomysł dobry, trochę urozmaicenia do gry na rooku, ale niestety nic z tego nie będzie ;]
Na marne pisałeś to wszystko. Od początku APO żadna propozycja dotycząca jakiegokolwiek potwora nie została wprowadzona ;p
Wydaje mi się, że pomysł dobry, trochę urozmaicenia do gry na rooku, ale niestety nic z tego nie będzie ;]
Po co tracić godzinę czasu na testowanie potwora, jak można pierdolnać sprawdzone bally lub ots king ;D
@topic
Nie xd
Fakt, że nie gram na rooku, ale podoba mi się Twoja propozycja. Troszkę przesadziłeś z lootem w ostatnim potworze. Stanowczo za dużo cc maksymalnie może polecieć.
Jestem na NIE. Nie podoba mi się zbytnie ingerowanie w rookgard. Dodali już tyle terenów, przedmiotów i mobów, że stanowczo wystarczy.
Farenthide_M
17-01-2011, 00:21
E nie raczej, nie nowe potworki muszą być, ale nie takie ;)
Jestem jak najbardziej na TAK!!!
W sumie można by coś dodać ale zdecydowanie zmieniłbym loot z ostatniego potwórka.
vimpex ma 120??
@top
jestem na nie... i co?? za rok będzie 1500 lvl na rooku??
weź wiesel idź na dwór...
A mi sie podobaja propozycje i zaznaczyłem tak, jedyne co blum to troche moze zadobry drop, placzecie ze sie z rooka robi main, ale nie gracie na rooku to po co sie odzywacie?
mefistomen
17-01-2011, 12:08
Chyba sie ludzie zapominacie...jezeli nie bedzie resa a nie bedzie to i moze 2k lvl bedzie na rook a na mainie 5klvl to kwestia wytrzymalosci w graniu..
Dark Rider
Bramka lvl : 150lvl
exp: 23,000
loot :To samo co dark lord + crown armor.
Wyglad: wygladal by jak Orc Rider
http://www.armia.toproste.pl/images_site/monsters/76/Orc_Rider.gif
Kolejny
Snow Bird
Bramka lvl :125lvl
exp:25,000
loot : k legi (rzadko)//Bohy(srednio)//ice rapier// i cos tam fooda, platynek itp.
wyglad:
http://www.armia.toproste.pl/images_site/monsters/76/Merlkin.gif
Wszystko dobrze ale potwór od 125lvl 25k więcej expa od potwora 150lvl 23k.
mefistomen
17-01-2011, 16:01
juz zmieniam ;s
Nie zauwazylem ;]
Szulcyk Aka Esine
17-01-2011, 16:42
vimpex ma 120??
I jakie skile+ eq full hehe
@Topic
Same potworki to jestem na tak ale lot to na nie ;/
Na rook trzeba coś zrobić dla 300lvl+ bo taki fsza jak kiedyś mówiłem jak sca bd miał w łapach to dark lord na hita leci :/
Po co sie wypowiadacie jak nie znacie rooka? sa potowrki co daja 55k expa nawet 10 mln ktore Mr fsza sam soluje wiec pozdro? to sa tylko nasze propozycje
jestem za nowymi potworkami na rook ale może all to ustali ekipa a nie wy ?
bo mi się nie podoba exp i lot ;P
Jestem na nie
Jest dobrze tak jak jest.. Przesada i to wielka jest zeby lootalo sie cc z potworow na Rooku ..
adrian0093
22-01-2011, 23:27
Ah.. Dlaczego wy myślicie tylko o sobie -.-'
Gdybyś wymyślił jakieś potworki dla graczy z poziomem 30 - 70 to z góry mówie, iż był bym na tak :> Ale oczywiście nie bo wy już przeszliście tę męczarnie na ghostach/slimach więc już wam się znudziły Dark Lordy.. Szukacie nowych wrażen, ale dlaczego tylko dla siebie? Pomyślcie czasami o innych, słabszych..
NIE NIE NIE
Może i ujdzie lecz opisz bardziej te nowe potwory ok? Bo jedyne co o nich wiem to to jak mają wyglądać ile mam za nie dostać exp oraz co z nich leci. A chciałbym się także dowiedzieć z czego walą, czy używają czarów, po ile mogą walnąć?
Nie kłuć się z Fimpeksem OK?!
To krul kruluf! :<
mefistomen
24-01-2011, 20:16
Analfabeta to z niego jest o.O
Kasta :*
24-01-2011, 20:23
Jestem na NIE
Później 100 lvl będą biegać w dwarfach/nimfach.
Grasz na main? to sie nie udzielaj i wypier***dalaj!
Nie wiem jak sie na rooku wam tam expi , ale jak dla mnie lvle na rooku sa za duze. Rook to wkoncu rook , a nie lvle 500+.. Jestem na Nie.
Lolipops
25-01-2011, 10:34
Jestem na "TAK" exp i loot przyzwoity ,tylko ten 1-4cc troszkę przesada
Pomysł byłby bardzo ciekawy ,gdyby bardziej się go dopracowało.
O co mi tu chodzi (?) Grałem na Rookgaardzie dość sporo czasu i mówię ci ,że w ostatnim potworze "Blum" 1- 4 CC odpada. Jak już to może wylatywać po kilkadziesiąt platynek (nie za dużo ,rzecz jasna ;>). Następnie mógłbyś napisać jakie byłyby summony tych potworów itd.
Jeżeli dopracujesz i napiszesz temat jeszcze raz ,zmienię zdanie.
Jak na razie bardziej w stronę Nie.
Jestem na Nie.. mogą dodać jakiegoś bosa a nie mr fsza wbił 700+ ... :) wiec ?
on już ^ pricesa solo zabija . i błąd jest po pisze że daje 500,000 expa
a tak naprawdę 250,000 .
Dobry pomysł. Jestem na tak.
Converter
31-01-2011, 18:53
nie jestem zdecydowany ;[
Hmmm , myślę , że propozycja godna uwagi z małymi korektami było by dobrze :)
Wcale nie Devil Murder
02-02-2011, 17:48
Tak tak, może jeszcze niech sc z nich lecą?XD Takie potwory mogłyby być, ale pod warunkiem, że jeden z nich respiłby się raz na restart, tylko 1 na całe apo ;]
Magnetic
07-02-2011, 22:57
jestem na tak co do Dark Rider oraz Snow Bird ,
jezeli chodzi o potworka Blum za dobry loot i za duzo expa : /
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.