View Full Version : jaki telefon?
Tak więc. Sony ericsson xperia x8. Hazel. Elm. Cedar. W595. Nokia 5530. X2 który z tych telefonów byście wybrali. Który gra na głośniku muzykę na dobrym poziomie. I co sadzicie o xperi x8?
Mieszko twuj koleszko
16-01-2011, 23:24
Hmm . Ja bym wybrał xperi x8 . Podoba mi się ten telefon. Ma dużo funkcji i jest ładny XDDD
Nabijacz
17-01-2011, 08:11
Z tych telefonów co podałeś osobiście wziąłbym xperie czemu ? hmm może dlatego ,że jest to najnowszy z tych telefonów i posiada już system operacyjny android na którego jest bardzo wiele aplikacji darmowych. Android też charakteryzuje się łatwością obsługi myślisz może "aa nie wiem czy brać w końcu ma 3 cale tylko..." fakt ma 3 cele to mniej od noki 5530 ale akurat ja mam lg kp500 i tak samo ma 3 cale co wystarcza w zupełności ponad xperia ma 16 mln kolorów a mój lg 256. tyś tylko a i tak ma ładny obraz. Co do aparatu nie wiem ale wydaje mi się ,że xperia ma tak samo dobry aparat jak pozostałe dzieci SE. Odtwarzanie muzyki nie powiem ci nic na ten temat ponieważ nie słyszałem dźwięków z tego smartfona i wydaje mi się ,że może być nieco słabszy dźwięk od tego z noki no ale nie oszukujmy się nokia produkuje głównie telefony muzyczne...
Mam nadzieje ,że pomogłem :)
Darkstar
17-01-2011, 08:15
Xperia x8 jest niczego sobie. Ładnie wykonana obudowa dobrze sie prezentuje, jednak charakterystyczna powłoka na tyle strasznie "paćka" się od śladów palców, co może być irytujące. Słyszałem, że nie można instalować aplikacji na karcie pamięci- to wielka wada, jeżeli jest to prawdą. Sterowanie telefonem jest dość wygodne, uczepić można się tylko kończenia aplikacji, np. gdy wyłączasz grę tak naprawdę ją minimalizujesz, a kończenie procesu to oddzielna czynność. Sam telefon nie jest zbyt drogi, dlatego godny polecenia. Procesor czasem troche laguje, ale można go podkręcić.
"posiada już system operacyjny android na którego jest bardzo wiele aplikacji darmowych"
Nie zapomnij, że obok tych darmowych znajdują się tam płatne, o wiele lepsze pozycje... Jednakże problem można rozwiązać sciągając niektóre gry z internetu.
Mam Hazela i powiem Ci, że ma dużo opcji, jest ładny ale czasami procesor nie daje rady i telefon się ścina : d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.