View Full Version : 2200 by Wasz Pan i W?adca
Master many
16-01-2011, 23:56
http://i51.tinypic.com/n13529.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/728/2200a.png
Także no tego hejtujcie i lache kładę na to co piszecie yo :*
To będzie tak pozdro dla:
Rodzinki
Rodzinki ze Skype
Tyranturka
Mietka
Dla mnie
Potem dla
Pupajka - Darkrose
Neka
Baczqa
Skocia - Rumuna 1 ownera i Rumuna Adiego
Wulfa - Czeczena
Guli
Jagiełki Rook
Master Pidron
Master Domcio
I tych co nie wypisałem ale wiedzą, że są pozdrowieni ellllooooooo
adrian0093
16-01-2011, 23:57
#Edit
A więc tak.. NIESTETY jestem na tym 'skrinie' który na dzień dzisiejszy uważam za strasznie żałosny. Pozdrawiam i życzę hacka. Tobie jak i za równo twoim kolegą.
Gratuluje lecisz do 2,5k :P
Na 1 ss za późno zczaiłem ,że już robicie ssa XD
Krulowiec
16-01-2011, 23:58
Masz rodzinę na skype ?
Pozdro 600 typie.
Nie gratuluje, standardowo życzę haka.
Siemka:) Gz gz ;> Czemu mnie na ss niema?:<
Gratuluje Ci tak zacnego lvla ciśniesz do 3k KoXie, nie słuchaj krulowca bat mu do mordy i tyle XDD
Ciekawe czy ten 'pan i władca' jest takim kozakiem na solo albo na ustawce pvp 4v4 lub 5v5, którą oferujemy wam :) Weźcie sobie Dakrosa, Neka, Akuzina, Nivelata i ty-Cineq i ustalimy wspólny termin i zmierzymy się na pvp:) 'panie i władco'
#top
Jak mi udowodnisz, że jesteś tego wart, to napisze ci gz.
~Bocianex~
17-01-2011, 00:11
gz kuhwa cinek
LOFCIAM ZABCIE RERE KUM KUM
adrian0093
17-01-2011, 00:12
Ciekawe czy ten 'pan i władca' jest takim kozakiem na solo albo na ustawce pvp 4v4 lub 5v5, którą oferujemy wam :) Weźcie sobie Dakrosa, Neka, Akuzina, Nivelata i ty-Cineq i ustalimy wspólny termin i zmierzymy się na pvp:)
#top
#Edit
Jak na dzień dzisiejszy podzielam twoją opinię ;)
Master many
17-01-2011, 00:13
Ciekawe czy ten 'pan i władca' jest takim kozakiem na solo albo na ustawce pvp 4v4 lub 5v5, którą oferujemy wam :) Weźcie sobie Dakrosa, Neka, Akuzina, Nivelata i ty-Cineq i ustalimy wspólny termin i zmierzymy się na pvp:) 'panie i władco'
#top
Napisz mi na jakim ty charze grasz
bo tych Adasikow to ja juz z 30 znam co sie podaja takze elo
Jedziesz z levelem pedokoxie ;o Kosa w plecy zazdrosnym, pryszczatym dzieciakom leczącym kompleksy w grze i na forum;o
Hail old APO \o/
Kapitan Alkohol.
17-01-2011, 00:20
Czego niby mamy mu zazdrościc ? Kupionej postaci ? Ja nie mogę rozwalacie mnie ludzie.
Nie gratuluję i nie zazdrosze Ci, bo mi do szczęscia nie jest potrzebny wysoki lvl w tibi. A i fajnie że masz rodzine na skype. Cała rodzina na kompach, skype, tibia i jazda, co ?:)
Napisz mi na jakim ty charze grasz
bo tych Adasikow to ja juz z 30 znam co sie podaja takze elo
Ja jestem Adasik, a że ktoś gra postacią z moim nickiem to już na to wpływu nie mam. Aktualnie gram postacią o nicku Zarexoholik i jak już wcześniej pisałem zapraszamy na pvp 4v4 lub 5v5.
Czego niby mamy mu zazdrościc ? Kupionej postaci ? Ja nie mogę rozwalacie mnie ludzie.
Nie gratuluję i nie zazdrosze Ci, bo mi do szczęscia nie jest potrzebny wysoki lvl w tibi. A i fajnie że masz rodzine na skype. Cała rodzina na kompach, skype, tibia i jazda, co ?:)
Jemu wysoki lvl potrzebny jest do dobrej zabawy, a widzę, ze Tobie do szczęścia potrzebny jest licznik przy postach \o/
Nie ma to jak robić napinkę i nabijać licznik ;o
Ośmiu napinaczy, z czego jeden chwali się, że kupił chara na allegro? No super.
Nie gz.
.Vimpexx.
17-01-2011, 06:22
Adasik, proszę Cię mistrzu.. Chociaż raz ogarnij i bez spinki :) No to pozdro kotku :*
Beka z Ciebie, liżesz mu tyłek, a On ojebie Cię przy 1 lepszej okazji.
Cze kotQu ;* (tak jak Ty to piszesz)
@Topic
Nie gratuluję, See.
Patryk1551
17-01-2011, 06:54
Nic ciekawego ;o mój 500lvl>wasze śmieszne postacie
Diduus v.0.2
17-01-2011, 06:54
Hej,nie gz
PS.Zaproś mnie do rodzinkii :(
1st R. Boonek
17-01-2011, 06:58
Na ssie same szmaty, ale to nawet mile ze hejtujecie smieciexa, znaczy zarexa
Lagga v3
17-01-2011, 07:15
pozdrawiam tylko 1 osobe na ss - baczqa
nie gz idioto XD
Na ssie same szmaty, ale to nawet mile ze hejtujecie smieciexa, znaczy zarexa
Znasz mnie, że mówisz o mnie szmata? Nigdy z Tobą do czynienia nie miałem, a próbujesz mnie oceniać. Leczysz jakiś kompleks?
Widzę, że Many osiągnął swój cel i zwabił do tematu forumowych napinaczy:)
P0j3b4ny rezydendator
17-01-2011, 09:14
Siemka:) Gz gz ;> Czemu mnie na ss niema?:<
LOOOOL zico zyje ? :confused:
@t gz.
Zazdrościć powinieneś Cinkowi, że chociaż na Skype ma przyjaciół.. Ty nawet w grze opartej na pixelach nie możesz znajomych znaleźć. Życze miłego wieczoru.
Adasik, proszę Cię mistrzu.. Chociaż raz ogarnij i bez spinki :) No to pozdro kotku :*
YY... kto zaczął tą spinę? O,O
Jemu wysoki lvl potrzebny jest do dobrej zabawy, a widzę, ze Tobie do szczęścia potrzebny jest licznik przy postach \o/
Nie ma to jak robić napinkę i nabijać licznik ;o
Nom, fajnie, ale w tym dziale posty się nie liczą pajacu. :[ A napinkę to zaczyna wasza zjebana banda.
#topic
Nie gratuluje, boś zerowiec. ^^
Dziekówa za pozdro :D
skypowy b racie heheszki ;d
Student dzienny ale wieczorowo to zarex co m nie równo z głową
YY... kto zaczął tą spinę? O,O
Nom, fajnie, ale w tym dziale posty się nie liczą pajacu. :[ A napinkę to zaczyna wasza zjebana banda.
#topic
Nie gratuluje, boś zerowiec. ^^
Jeśli jesteś tak bardzo dociekliwy to byś zauważył, że te posty, o których piszesz, że miały na celu rozpoczęcie spinki, były odpowiedzią na spinkowy post:)
No i kolejny wyzywający, tym razem od "pajaca". Znasz mnie?
Czy na forum to jakiś trend? Nowa moda?;o Zwyzywam go, bo ma inne zdanie niż ja \o/
Master many
17-01-2011, 10:11
Buhahhahahhahahhahahhahahahhahhhahhahahahahahhahah ha
Nikt z nas nie wyzywa, tylko hejterzy przyszli co zazdroszczą wszystkiego. Dajcie numery kont to wam wpłacę po 1 zł grosz do grosza a będzie kokosza : o, a nie się spinacie, że Wam błony pękają.
Co do tych "szmat" "pajaców" to pokazujecie jak bardzo macie "wyjebane" na nas i mi nie "gzetujecie". HAIL OLD APO!
PS. Studenciki lepiej się uczcie :D !
Jeśli jesteś tak bardzo dociekliwy to byś zauważył, że te posty, o których piszesz, że miały na celu rozpoczęcie spinki, były odpowiedzią na spinkowy post:)
No i kolejny wyzywający, tym razem od "pajaca". Znasz mnie?
Czy na forum to jakiś trend? Nowa moda?;o Zwyzywam go, bo ma inne zdanie niż ja \o/
Odpowiedź na spinkowy post? Gdzie tam się spinał, bo nie widzę. : o A tak btw. jeśli ludzi z którymi gadacie na skype nazywacie 'rodzinką' to macie coś z banią. Co do 'pajaca'. Tak, jesteś pajacem. Skąd to wiem? Nie muszę cie znać. Wystarczy, że widzę twoje posty. ;c
#2x down
Zaszczyt? XDDDDDDDDDDDD O curva. xdd Typie weź jeszcze raz sobie przeczytaj ten temat i może zauważysz, że to twoje ziomki zaczęły napinkę.
Pan i władca - przestań. Nie gratuluje dla wszystkich osób znajdujących się na tym ssi'e.
Mis Push Upek
17-01-2011, 10:35
Odpowiedź na spinkowy post? Gdzie tam się spinał, bo nie widzę. : o A tak btw. jeśli ludzi z którymi gadacie na skype nazywacie 'rodzinką' to macie coś z banią. Co do 'pajaca'. Tak, jesteś pajacem. Skąd to wiem? Nie muszę cie znać. Wystarczy, że widzę twoje posty. ;c
Ja widząc Twoje posty upewniam się w przekonaniu, że starasz się dowartościować na forum. Niestety Twoje posty oprócz zbędnej napinki nic nie wnoszą. Wszystkie Twoje posty są takie? (aż 1341 ;o)
Co do ścisłości ja to Mzab, ale że tamto konto było raczej "anonimowe" założyłem specjalnie dla Was nowe, abyście wiedzieli kogo macie zaszczyt wyzywać :o
Oczywiście z konta Mzab przestaje korzystać:)
starasz się dowartościować na forum.
W grze się już dowartościowałeś, teraz robisz to samo na forum.
abyście wiedzieli kogo macie zaszczyt wyzywać :o
A co takiego chłopczyku osiągnąłeś prócz tej gry?
Mis Push Upek
17-01-2011, 12:45
A co chcesz o mnie książkę napisać ?;o
Obecnie studiuję i za parę tygodni będę mógł przed nickiem dopisać sobie inż. ;o
Coś więcej chcesz o mnie wiedzieć? Może moje plany na przyszłość?
O ile się nie mylę temat dotyczy 2200 lvl'a wbitego przez Cinqa, a nie mojej skromnej osoby:(
No strasznie fajnie, nie wiem tylko co da obrażanie mnie i Tyrka na screenie. XD
Przecież to nas ani nie wkurza, ani nie rani - jedynie śmieszy. Jak można być aż tak zdesperowanym, żeby kogoś wyzywać i dodać takie zdjęcie na forum. xd
#top
Ostatnio byliśmy z nimi na PVP, chyba 6 vs 6, to wyjebali 2x w kilka min. i za 3 razem nie wrócili. : |
#t
W tytule zapomniałeś dopisać: "2200 by 'Wasz Pan' i Władca allegro"
Woder (: !
17-01-2011, 13:19
@UP
Ogarneliśmy ich x D.
Same s*ki , nie ma czego gratulować ...
Mis Push Upek
17-01-2011, 13:30
Same suki , nie ma czego gratulować ...
Takie małe pytanie, czy ktoś tu czasem zagląda i recenzuje niektóre wypowiedzi. Ewentualnie nagradza pikantniejsze fragmenty? :) Ewidentnie parę osób ma jakiś problem z wyrażaniem swojej opinii i używa do tego celu krótkich, ale jakże nieprzyjemnych słów czy wyrażeń. Rozumiem, że nie każdy uważnie studiował materiał z języka polskiego w podstawówce, czy nawet w gimnazjum, ale w domu to chyba starali się Was nauczyć jak wypowiadać się pełnymi zdaniami, bez stosowania wulgaryzmów i różnych innych dziwnych epitetów ;/
Rozumiem gdyby to było tak dla śmiechu jak na ss u Cinqa, ale niektóre posty na forum to lekka przesada:)
Rozumiem gdyby to było tak dla śmiechu jak na ss u Cinqa, ale niektóre posty na forum to lekka przesada:)
Jak dla śmiechu? To zauważ, że tu każdy w takim razie napisał 'dla śmiechu'.
Gratulacje. 2,2k lvl w tak zajebiście krótkim czasie! No no! (:
Skąd wiecie ze kupił chara na allegro, a może jednak za kcc sami macie h lvl i się prujecie ze ktoś "kupił"a hoooy was to obchodzi czy kupił czy nie jego sprawa, zajmijcie się swoimi sprawami. Propsy
master many, mis push upek??
ktos tu chyba udaje OLD GRACZY.
_
nie gratuluje ofc!
Master many
17-01-2011, 15:01
master many, mis push upek??
ktos tu chyba udaje OLD GRACZY.
_
nie gratuluje ofc!
Mam ci się zalogować na old chary :>
Mam ci dać stare ss`y?
Nawet tu nie grałeś jak ja tu zaczynałem grać
HAIL OLD APO!
Zazdrościć powinieneś Cinkowi, że chociaż na Skype ma przyjaciół.. Ty nawet w grze opartej na pixelach nie możesz znajomych znaleźć. Życze miłego wieczoru.
czemu ? ja go lubie hheh pustaku
gz flecie nasz wielki "wlatco tibj" elton
@@
Ps : chcialbym serdecznie pozdrowic wszystkich ktorzy nie lubia moich ziomkow zareksa ej kej kamila i edzia ej kej tyrka
Serdeczne gratulacje. Fajny poziom, ale SS mi się nie podoba. Za dużo tych śmieci :)
Mis Push Upek
17-01-2011, 15:14
Ja wiem, że dla Was old gracze, to osoby grające tu od 2 lat...
Ja tu gram od września 2006 ;o To samo Cineq :)
A Ty Demon czym się pochwalisz oprócz 8.42?
@UP
Zaczalem gre w tym samy czasie.
@Top
Nie gz, zycze bardziej udanych zakupow. Elo
Dobra, koniec spinki. Krótka piłka, idziecie na te pvp 5v5? Czekam na odpowiedz w grze pod nickiem Zarexoholik lub post w tym temacie, ewentualnie priv msg.
Master many
17-01-2011, 16:02
Idziemy ale 8 na 8 bo musimy jeszcze charów dokupić pare z 2,5 k + lvlem. Także no pójdziemy i musicie poczekać, aż bany u nas się skończą niektórym.
Idziemy ale 8 na 8 bo musimy jeszcze charów dokupić pare z 2,5 k + lvlem. Także no pójdziemy i musicie poczekać, aż bany u nas miną niektórym.
Żal mi was, jak tak to największe kozaki, a jak pzrychodzi do konkretów to się migacie, jesteście zerami...
Lepiej nie idzcie na to solo, bo się tylko ośmieszycie.
Woder (: !
17-01-2011, 16:06
Nie gz.
Same pipy na screenie.
Jak sie nie podoba to wypier...
Blood Raven
17-01-2011, 16:33
Niech będzie nie znam Cie ale gz.
Knight Lukas
17-01-2011, 20:34
Gratuluje! Goł 3k i nie daj sie!
Choowder
17-01-2011, 21:07
hahah Jibbs na ss a go nie pozdrowil hehe ;D ale Gz Cineq go go 3k ! xD
Nie gz.
Same pipy na screenie.
a ty masz 12 lat
@top
jeszcze raz gratuluje ;d
a ty masz 12 lat
@top
jeszcze raz gratuluje ;d
Ty za to wyglądasz jak krzyżówka suma z pudlem i masz mózg gładki jak "dupa niemowlęcia" (:
@topic
nie gratuluje
Elo.
Ell-Dymomen
21-01-2011, 22:06
Gz ! I goł goł do 25oo .
Pozderka ;*
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.