Zaloguj się

View Full Version : 2200 by Wasz Pan i W?adca

Master many
16-01-2011, 23:56
http://i51.tinypic.com/n13529.jpg

http://img12.imageshack.us/img12/728/2200a.png

Także no tego hejtujcie i lache kładę na to co piszecie yo :*

To będzie tak pozdro dla:
Rodzinki
Rodzinki ze Skype

Tyranturka
Mietka
Dla mnie

Potem dla
Pupajka - Darkrose
Neka
Baczqa
Skocia - Rumuna 1 ownera i Rumuna Adiego
Wulfa - Czeczena
Guli
Jagiełki Rook
Master Pidron
Master Domcio

I tych co nie wypisałem ale wiedzą, że są pozdrowieni ellllooooooo

adrian0093
16-01-2011, 23:57
#Edit
A więc tak.. NIESTETY jestem na tym 'skrinie' który na dzień dzisiejszy uważam za strasznie żałosny. Pozdrawiam i życzę hacka. Tobie jak i za równo twoim kolegą.

Cleyu
16-01-2011, 23:58
Gratuluje lecisz do 2,5k :P

Na 1 ss za późno zczaiłem ,że już robicie ssa XD

Krulowiec
16-01-2011, 23:58
Masz rodzinę na skype ?
Pozdro 600 typie.

Nie gratuluje, standardowo życzę haka.

zico
17-01-2011, 00:03
Siemka:) Gz gz ;> Czemu mnie na ss niema?:<

Pupaj
17-01-2011, 00:03
Gratuluje Ci tak zacnego lvla ciśniesz do 3k KoXie, nie słuchaj krulowca bat mu do mordy i tyle XDD

Adasik
17-01-2011, 00:09
Ciekawe czy ten 'pan i władca' jest takim kozakiem na solo albo na ustawce pvp 4v4 lub 5v5, którą oferujemy wam :) Weźcie sobie Dakrosa, Neka, Akuzina, Nivelata i ty-Cineq i ustalimy wspólny termin i zmierzymy się na pvp:) 'panie i władco'
#top
Jak mi udowodnisz, że jesteś tego wart, to napisze ci gz.

~Bocianex~
17-01-2011, 00:11
gz kuhwa cinek

LOFCIAM ZABCIE RERE KUM KUM

adrian0093
17-01-2011, 00:12
Ciekawe czy ten 'pan i władca' jest takim kozakiem na solo albo na ustawce pvp 4v4 lub 5v5, którą oferujemy wam :) Weźcie sobie Dakrosa, Neka, Akuzina, Nivelata i ty-Cineq i ustalimy wspólny termin i zmierzymy się na pvp:)
#top

#Edit
Jak na dzień dzisiejszy podzielam twoją opinię ;)

Master many
17-01-2011, 00:13
Ciekawe czy ten 'pan i władca' jest takim kozakiem na solo albo na ustawce pvp 4v4 lub 5v5, którą oferujemy wam :) Weźcie sobie Dakrosa, Neka, Akuzina, Nivelata i ty-Cineq i ustalimy wspólny termin i zmierzymy się na pvp:) 'panie i władco'
#top

Napisz mi na jakim ty charze grasz
bo tych Adasikow to ja juz z 30 znam co sie podaja takze elo

Mzab
17-01-2011, 00:13
Jedziesz z levelem pedokoxie ;o Kosa w plecy zazdrosnym, pryszczatym dzieciakom leczącym kompleksy w grze i na forum;o

Hail old APO \o/

Kapitan Alkohol.
17-01-2011, 00:20
Czego niby mamy mu zazdrościc ? Kupionej postaci ? Ja nie mogę rozwalacie mnie ludzie.

Nie gratuluję i nie zazdrosze Ci, bo mi do szczęscia nie jest potrzebny wysoki lvl w tibi. A i fajnie że masz rodzine na skype. Cała rodzina na kompach, skype, tibia i jazda, co ?:)

Adasik
17-01-2011, 00:36
Napisz mi na jakim ty charze grasz
bo tych Adasikow to ja juz z 30 znam co sie podaja takze elo

Ja jestem Adasik, a że ktoś gra postacią z moim nickiem to już na to wpływu nie mam. Aktualnie gram postacią o nicku Zarexoholik i jak już wcześniej pisałem zapraszamy na pvp 4v4 lub 5v5.

Mzab
17-01-2011, 00:53
Czego niby mamy mu zazdrościc ? Kupionej postaci ? Ja nie mogę rozwalacie mnie ludzie.

Nie gratuluję i nie zazdrosze Ci, bo mi do szczęscia nie jest potrzebny wysoki lvl w tibi. A i fajnie że masz rodzine na skype. Cała rodzina na kompach, skype, tibia i jazda, co ?:)

Jemu wysoki lvl potrzebny jest do dobrej zabawy, a widzę, ze Tobie do szczęścia potrzebny jest licznik przy postach \o/
Nie ma to jak robić napinkę i nabijać licznik ;o

Juxxifi
17-01-2011, 05:45
Ośmiu napinaczy, z czego jeden chwali się, że kupił chara na allegro? No super.
Nie gz.

.Vimpexx.
17-01-2011, 06:22
Adasik, proszę Cię mistrzu.. Chociaż raz ogarnij i bez spinki :) No to pozdro kotku :*

Beka z Ciebie, liżesz mu tyłek, a On ojebie Cię przy 1 lepszej okazji.
Cze kotQu ;* (tak jak Ty to piszesz)

@Topic

Nie gratuluję, See.

Patryk1551
17-01-2011, 06:54
Nic ciekawego ;o mój 500lvl>wasze śmieszne postacie

Diduus v.0.2
17-01-2011, 06:54
Hej,nie gz
PS.Zaproś mnie do rodzinkii :(

1st R. Boonek
17-01-2011, 06:58
Na ssie same szmaty, ale to nawet mile ze hejtujecie smieciexa, znaczy zarexa

Lagga v3
17-01-2011, 07:15
pozdrawiam tylko 1 osobe na ss - baczqa

nie gz idioto XD

Mzab
17-01-2011, 07:49
Na ssie same szmaty, ale to nawet mile ze hejtujecie smieciexa, znaczy zarexa

Znasz mnie, że mówisz o mnie szmata? Nigdy z Tobą do czynienia nie miałem, a próbujesz mnie oceniać. Leczysz jakiś kompleks?

Widzę, że Many osiągnął swój cel i zwabił do tematu forumowych napinaczy:)

P0j3b4ny rezydendator
17-01-2011, 09:14
Siemka:) Gz gz ;> Czemu mnie na ss niema?:<

LOOOOL zico zyje ? :confused:

@t gz.

Azielu$
17-01-2011, 09:22
Zazdrościć powinieneś Cinkowi, że chociaż na Skype ma przyjaciół.. Ty nawet w grze opartej na pixelach nie możesz znajomych znaleźć. Życze miłego wieczoru.

Adasik, proszę Cię mistrzu.. Chociaż raz ogarnij i bez spinki :) No to pozdro kotku :*

YY... kto zaczął tą spinę? O,O

Jemu wysoki lvl potrzebny jest do dobrej zabawy, a widzę, ze Tobie do szczęścia potrzebny jest licznik przy postach \o/
Nie ma to jak robić napinkę i nabijać licznik ;o

Nom, fajnie, ale w tym dziale posty się nie liczą pajacu. :[ A napinkę to zaczyna wasza zjebana banda.

#topic
Nie gratuluje, boś zerowiec. ^^

Xienu$
17-01-2011, 09:26
Dziekówa za pozdro :D

skypowy b racie heheszki ;d

Student dzienny ale wieczorowo to zarex co m nie równo z głową

Mzab
17-01-2011, 09:39
YY... kto zaczął tą spinę? O,O

Nom, fajnie, ale w tym dziale posty się nie liczą pajacu. :[ A napinkę to zaczyna wasza zjebana banda.

#topic
Nie gratuluje, boś zerowiec. ^^

Jeśli jesteś tak bardzo dociekliwy to byś zauważył, że te posty, o których piszesz, że miały na celu rozpoczęcie spinki, były odpowiedzią na spinkowy post:)

No i kolejny wyzywający, tym razem od "pajaca". Znasz mnie?
Czy na forum to jakiś trend? Nowa moda?;o Zwyzywam go, bo ma inne zdanie niż ja \o/

Master many
17-01-2011, 10:11
Buhahhahahhahahhahahhahahahhahhhahhahahahahahhahah ha

Nikt z nas nie wyzywa, tylko hejterzy przyszli co zazdroszczą wszystkiego. Dajcie numery kont to wam wpłacę po 1 zł grosz do grosza a będzie kokosza : o, a nie się spinacie, że Wam błony pękają.

Co do tych "szmat" "pajaców" to pokazujecie jak bardzo macie "wyjebane" na nas i mi nie "gzetujecie". HAIL OLD APO!

PS. Studenciki lepiej się uczcie :D !

Azielu$
17-01-2011, 10:21
Jeśli jesteś tak bardzo dociekliwy to byś zauważył, że te posty, o których piszesz, że miały na celu rozpoczęcie spinki, były odpowiedzią na spinkowy post:)

No i kolejny wyzywający, tym razem od "pajaca". Znasz mnie?
Czy na forum to jakiś trend? Nowa moda?;o Zwyzywam go, bo ma inne zdanie niż ja \o/

Odpowiedź na spinkowy post? Gdzie tam się spinał, bo nie widzę. : o A tak btw. jeśli ludzi z którymi gadacie na skype nazywacie 'rodzinką' to macie coś z banią. Co do 'pajaca'. Tak, jesteś pajacem. Skąd to wiem? Nie muszę cie znać. Wystarczy, że widzę twoje posty. ;c

#2x down
Zaszczyt? XDDDDDDDDDDDD O curva. xdd Typie weź jeszcze raz sobie przeczytaj ten temat i może zauważysz, że to twoje ziomki zaczęły napinkę.

Grot
17-01-2011, 10:32
Pan i władca - przestań. Nie gratuluje dla wszystkich osób znajdujących się na tym ssi'e.

Mis Push Upek
17-01-2011, 10:35
Odpowiedź na spinkowy post? Gdzie tam się spinał, bo nie widzę. : o A tak btw. jeśli ludzi z którymi gadacie na skype nazywacie 'rodzinką' to macie coś z banią. Co do 'pajaca'. Tak, jesteś pajacem. Skąd to wiem? Nie muszę cie znać. Wystarczy, że widzę twoje posty. ;c

Ja widząc Twoje posty upewniam się w przekonaniu, że starasz się dowartościować na forum. Niestety Twoje posty oprócz zbędnej napinki nic nie wnoszą. Wszystkie Twoje posty są takie? (aż 1341 ;o)

Co do ścisłości ja to Mzab, ale że tamto konto było raczej "anonimowe" założyłem specjalnie dla Was nowe, abyście wiedzieli kogo macie zaszczyt wyzywać :o

Oczywiście z konta Mzab przestaje korzystać:)

Juxxifi
17-01-2011, 12:35
starasz się dowartościować na forum.

W grze się już dowartościowałeś, teraz robisz to samo na forum.

abyście wiedzieli kogo macie zaszczyt wyzywać :o

A co takiego chłopczyku osiągnąłeś prócz tej gry?

Mis Push Upek
17-01-2011, 12:45
A co chcesz o mnie książkę napisać ?;o

Obecnie studiuję i za parę tygodni będę mógł przed nickiem dopisać sobie inż. ;o

Coś więcej chcesz o mnie wiedzieć? Może moje plany na przyszłość?

O ile się nie mylę temat dotyczy 2200 lvl'a wbitego przez Cinqa, a nie mojej skromnej osoby:(

Szejk
17-01-2011, 12:54
No strasznie fajnie, nie wiem tylko co da obrażanie mnie i Tyrka na screenie. XD

Przecież to nas ani nie wkurza, ani nie rani - jedynie śmieszy. Jak można być aż tak zdesperowanym, żeby kogoś wyzywać i dodać takie zdjęcie na forum. xd

Karpek
17-01-2011, 13:04
#top

Ostatnio byliśmy z nimi na PVP, chyba 6 vs 6, to wyjebali 2x w kilka min. i za 3 razem nie wrócili. : |

#t
W tytule zapomniałeś dopisać: "2200 by 'Wasz Pan' i Władca allegro"

Woder (: !
17-01-2011, 13:19
@UP

Ogarneliśmy ich x D.

Same s*ki , nie ma czego gratulować ...

Mis Push Upek
17-01-2011, 13:30
Same suki , nie ma czego gratulować ...

Takie małe pytanie, czy ktoś tu czasem zagląda i recenzuje niektóre wypowiedzi. Ewentualnie nagradza pikantniejsze fragmenty? :) Ewidentnie parę osób ma jakiś problem z wyrażaniem swojej opinii i używa do tego celu krótkich, ale jakże nieprzyjemnych słów czy wyrażeń. Rozumiem, że nie każdy uważnie studiował materiał z języka polskiego w podstawówce, czy nawet w gimnazjum, ale w domu to chyba starali się Was nauczyć jak wypowiadać się pełnymi zdaniami, bez stosowania wulgaryzmów i różnych innych dziwnych epitetów ;/

Rozumiem gdyby to było tak dla śmiechu jak na ss u Cinqa, ale niektóre posty na forum to lekka przesada:)

Szejk
17-01-2011, 14:10
Rozumiem gdyby to było tak dla śmiechu jak na ss u Cinqa, ale niektóre posty na forum to lekka przesada:)

Jak dla śmiechu? To zauważ, że tu każdy w takim razie napisał 'dla śmiechu'.

Gratulacje. 2,2k lvl w tak zajebiście krótkim czasie! No no! (:

Pupaj
17-01-2011, 14:18
Skąd wiecie ze kupił chara na allegro, a może jednak za kcc sami macie h lvl i się prujecie ze ktoś "kupił"a hoooy was to obchodzi czy kupił czy nie jego sprawa, zajmijcie się swoimi sprawami. Propsy

Demon
17-01-2011, 14:59
master many, mis push upek??
ktos tu chyba udaje OLD GRACZY.

_
nie gratuluje ofc!

Master many
17-01-2011, 15:01
master many, mis push upek??
ktos tu chyba udaje OLD GRACZY.

_
nie gratuluje ofc!

Mam ci się zalogować na old chary :>
Mam ci dać stare ss`y?

Nawet tu nie grałeś jak ja tu zaczynałem grać
HAIL OLD APO!

Farrah
17-01-2011, 15:04
Zazdrościć powinieneś Cinkowi, że chociaż na Skype ma przyjaciół.. Ty nawet w grze opartej na pixelach nie możesz znajomych znaleźć. Życze miłego wieczoru.

czemu ? ja go lubie hheh pustaku

gz flecie nasz wielki "wlatco tibj" elton

@@
Ps : chcialbym serdecznie pozdrowic wszystkich ktorzy nie lubia moich ziomkow zareksa ej kej kamila i edzia ej kej tyrka

Splaxor
17-01-2011, 15:11
Serdeczne gratulacje. Fajny poziom, ale SS mi się nie podoba. Za dużo tych śmieci :)

Mis Push Upek
17-01-2011, 15:14
Ja wiem, że dla Was old gracze, to osoby grające tu od 2 lat...

Ja tu gram od września 2006 ;o To samo Cineq :)

A Ty Demon czym się pochwalisz oprócz 8.42?

Romus
17-01-2011, 15:43
@UP
Zaczalem gre w tym samy czasie.

@Top
Nie gz, zycze bardziej udanych zakupow. Elo

Adasik
17-01-2011, 15:57
Dobra, koniec spinki. Krótka piłka, idziecie na te pvp 5v5? Czekam na odpowiedz w grze pod nickiem Zarexoholik lub post w tym temacie, ewentualnie priv msg.

Master many
17-01-2011, 16:02
Idziemy ale 8 na 8 bo musimy jeszcze charów dokupić pare z 2,5 k + lvlem. Także no pójdziemy i musicie poczekać, aż bany u nas się skończą niektórym.

RoWi
17-01-2011, 16:04
Idziemy ale 8 na 8 bo musimy jeszcze charów dokupić pare z 2,5 k + lvlem. Także no pójdziemy i musicie poczekać, aż bany u nas miną niektórym.

Żal mi was, jak tak to największe kozaki, a jak pzrychodzi do konkretów to się migacie, jesteście zerami...
Lepiej nie idzcie na to solo, bo się tylko ośmieszycie.

Woder (: !
17-01-2011, 16:06
Nie gz.
Same pipy na screenie.

Pupaj
17-01-2011, 16:14
Jak sie nie podoba to wypier...

Blood Raven
17-01-2011, 16:33
Niech będzie nie znam Cie ale gz.

Knight Lukas
17-01-2011, 20:34
Gratuluje! Goł 3k i nie daj sie!

Choowder
17-01-2011, 21:07
hahah Jibbs na ss a go nie pozdrowil hehe ;D ale Gz Cineq go go 3k ! xD

Xienu$
17-01-2011, 22:47
Nie gz.
Same pipy na screenie.

a ty masz 12 lat

@top
jeszcze raz gratuluje ;d

Hrabik
18-01-2011, 00:12
a ty masz 12 lat

@top
jeszcze raz gratuluje ;d

Ty za to wyglądasz jak krzyżówka suma z pudlem i masz mózg gładki jak "dupa niemowlęcia" (:

@topic

nie gratuluje

Elo.

Ell-Dymomen
21-01-2011, 22:06
Gz ! I goł goł do 25oo .
Pozderka ;*