Zaloguj się

View Full Version : Balans Broni dla EK'a

Sears369
17-01-2011, 09:37
Mam propozycję by zrobiono porządny sword dla ek'a.
Jest m axe i m mace, ale nikt chyba nie ma ochoty skillować w 3 rodzajach broni w ciągu gry 1 postacią.
Sword powinien:
1) mieć mniej więcej tyle samo atk/def co m mace i axe + zasięg 2 sqm normalnie
2) być bronią jednoręczną
3) Jeśli m axe ma krytykala to pozostałe bronie też powinny go mieć.

@Down
Idźcie na trainery, zdejmijcie całe eq, zostawcie m mace + shield i na full ataku zobaczcie ile w was bd bił, jeśli w ogóle cos uderzą, a później załóżcie MLS i zobaczcie, jesli od początku skill wbijałem w swordzie, a dopiero na h lvlu stać mnie na lepszą broń to mam wbijać od 0 skille w mace/axe ?
Jeśli wam się chce to gratuluje ;c
Albo zagrajcie EKiem od 0, a nie kupujecie tylko postacie ;c

Mieszko twuj koleszko
17-01-2011, 09:41
Jestem na nie . Jak masz cc. A przeważnie teraz każdy ma to niech sobie skilluje mace/axe.
Jakoś nigdy nie było sworda i a było mace i nikt nie płakał

Xienu$
17-01-2011, 09:48
Magic Longsword ??? jest to alternatywa dla ludzi ktorzy nie maja kasy... i nie pisz mi ze zle bo 2 ręczny... powiedz mi co ci tarcza da?? pvp?? moze hity z czaru ci zmniejszy?? ogarnij... nie i bb

Azielu$
17-01-2011, 10:56
Ja też na początku szedłem w sworda. Później powstał QoD i dodali m mace, więc skillowałem club'a. Po ostatnim balansie skille praktycznie nie mają znaczenia. 2k ekiem z m mace przy 135 skillu bije 100 więcej niż z m axe na 113 skillu. ;x Także dużo nie musisz skillować.
Jestem na nie.

Trampish
17-01-2011, 11:18
2 dni na trainerach i po sprawie -.- Ale teraz mało kto idzie w sworda, w cluba też się nie opłaca bo nie opłaca się robić qod (m mace jest tańsza niż zrobienie qod). Proste rozwiązanie - od początku skillować axe

RoWi
17-01-2011, 11:37
Jestem na NIE, macie dużą różnorodnośc broni dla ek, a jeśli chcecie zmienić sobie broń, to co za problem poskillować jeden dzień.
Btw. skille nie mają teraz dużego znaczenia.

Szejk
17-01-2011, 12:47
Zauważ, że nikt nigdy nie pisał, że bronie mają mieć identyczne właściwości. Kiedyś tylko mls był na 2 sqm. Jestem na NIE.