Zaloguj się

View Full Version : FreeM nowa sie? ! xd

.Voorlon.
17-01-2011, 12:30
Witam.
W srode 12.01.2011 siedząc na lekcji informatyki wszedlem sobie na Facebooka i po prawej stronie zobaczyłem właśnie to freeM zaciekawiło mnie to wiec wszedlem dla jaj , zarejestrowalem sie myślałem ze to jakiś szajs lecz dzisiaj po 5 dniach tak jak tam pisało przychodzi do mnie polecony z kartą SIM.
Chętnie bym z tej sim korzystał tylko jest jeden problem a mianowicie doładowanie. jak pisze na stronie

1. Kup doładowanie sieci Mova w dowolnym sklepie Carrefour na terenie całej Polski, a następnie wprowadź kod zasilenia z paragonu do Twojego telefonu FreeM wpisując *101* kod z paragonu #.
Lub

2. Elektroniczne zasilenie konta za pomocą systemu eCard przelewem lub kartą płatniczą.

Dodam jeszcze to że w servisie tym można za darmo korzystać z servisów takich jak :

Facebook
Wikipedia
Ebuddy
Ściąga.pl
Twitter
Foursquare
FilmWeb
M Nokaut
Euro Sport

Co sądzicie na ten temat ? myślę że jest to opłacalna oferta szkoda że nie mogę skorzystać chyba że bym co jakiś czas jeździł do carrefoura po doladowania ale było by to bardzo nie opłacalne już lepiej przelewem XD

KaZeK
17-01-2011, 13:58
Właśnie zamówiłem kartę i poczekam te 5 dni i się okaże co to za szajs ;D

Jakby ktoś chciał zamówić to proszę:
http://www.facebook.com/FreeMpl?v=wall#!/FreeMpl?v=app_149384731761151

Joogi
17-01-2011, 14:07
U mnie w Niemczech nie ma Carrefour'ow, wiec nie skorzystam. Ci w wiekszych miastach w Polsce pewnie ta, jesli sa na portalach (:

Szejk
17-01-2011, 14:13
Nawet nie chce mi się tesować. Uważam, że to wejście na rynek FreeM'a - szybko upadnie! o.O'

Demon
17-01-2011, 14:36
jestem zmuszony do rejerstracji : c!

poczekam 5 dni i zobacze, hehe

Darkstar
17-01-2011, 15:38
Wobec wysokiej konkurencji na rynku myślę, że ta pozycja szybko upadnie.