View Full Version : Nie mog? si? zalogowa?, nie tylko ja.
.Voorlon.
17-01-2011, 19:15
Mam problem a mianowicie próbuję sie zalogowac i nie moge, normalnie sie poakzuje okno z postaciami wybieram postac i potem pisze "Connection to game world. Please wait." i tak czekam chyba juz z 5 minut.
wiem ze nie tylko ja mam ten problem. Ocb czy to przeciązenie serva ale mi sie cos nie wydaje skoro 230 Os. na servie...
@@@@ edit
wlasnie sie zalogowalem... xD
Kosik Czarny 2v0
17-01-2011, 19:17
Ja nadal nie mogę :[
Też miałem ten problem kilkakrotnie po debugach. Próbuj do skutku, albo zaloguj się na inną postać z konta i przeloguj się na postać, na której występuje błąd.
Argem Tiva
17-01-2011, 20:39
Macie ten błąd jeszcze? Ja mam tak samo :/ na 6 postaciach próbowałem i nie można lognąć.
Knight Lukas
17-01-2011, 20:44
Po prostu serwer nie daje rady :D Cierpliwości. Czy dzisiaj musicie już wszystkie questy robić!? HehE
.Voorlon.
21-01-2011, 15:20
nie chodzi o questy...
moze poexpic chcem ? a jak 10 min nie moge sie zalogowac to chyba jest troche wast z expem c'nie ?
#top
To się czesto powtarza, dzisiaj tez mialem z tym problem ;/
mam teraz tez problem z zalogowaniem wylogowałem się na 2 min i teraz długo czekam by się zalogować :confused:
Wystarczy trochę cierpliwości. Kiedy postać nie loguje się przez 3-5 sekund, trzeba anulować polecenie i spróbować jeszcze raz. I tak do skutku.
Można spróbować zalogować się na inną postać z konta i potem bezpośrednio (ctrl +g) na główną postać - czasami pomaga. :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.