View Full Version : Przej?cie na Bamboo
Jak wszyscy wiemy dzisiaj był update, zostało zmienione kilka rzeczy w city, np. Npc od mebli nad domem pianki. Ale co najgorsze przed przejściem do bam dodano wielopoziomowe schody, moim zdaniem jest to bardzo nie przemyślane, gdyż osoby pokroju Elite Pazi, Lapiduch będą paliły pk i potem schodkowały, co jest bardzo deprymujące.
Co o tym sądzicie?
Załączam sondę.
@
Proszę o uzasadnianie swojego wyboru, także osoby, które uważają te schody za dobre rozwiązanie
Knight Lukas
17-01-2011, 21:11
Nie wiem nie byłem tam ale z opisu wnioskuje że trzeba tam dodać PZ.
Jestem za tym aby dodać tam pz.
Ludzie będą tak schodkować i elos :/
Kamor VODKA
17-01-2011, 21:14
na kazde schody powinni dac pz bo to chore,bije kogos to ten uprawia schody gaming
beka z takich ludzi
@down
No przesadzilem nie kazde ale w city powinni dodac pare takowych
To, że schodkują to ich sprawa... Po to są schody, żeby można było uciec, no ale jak tam ich nie było to wywalić je ;]
A pz na każde schody byłoby makabryczne o.o
Kaziu Extreme
17-01-2011, 21:20
Jestem na tak jesli dodadza tam pz jak na innych schodach w miastach na respach np. dracule cod tez by sie przydalo.
Jestem na tak jesli dodadza tam pz jak na innych schodach w miastach na respach np. dracule cod tez by sie przydalo.
Niedokońca zrozumiałeś chyba sens mojego tematu. Chodzi mi o to, że to będzie celowe wykorzystywanie WIELOPOZIOMOWYCH schodów, gdzie zabicie o nawet 1000lvli mniejszego chara będzie graniczyło z cudem.
Teraz na bam będzie to samo co kiedyś działa się na piramidach w ank.
Mieszko twuj koleszko
17-01-2011, 21:31
jestem za pz XDDD. Jebane schody gejming tam są ; cccc
Jakie wielopoziomowe schody? Są akurat tylko jedne i moim zdaniem jest teraz lepiej niż było. A dawać na wszystkie schody pz, to już całkiem kompletna głupota... Co ja na to poradzę, że się skacze po schodach na pvp? Nie będę wszędzie robił pz.
Zostaje tak jak jest. Ew. zmienimy to jakoś, żeby nie można było skakać tak po schodach gdy się ma pz lock'a.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.