View Full Version : Pilne Pomoc kcc xd
Kornas Pall.
17-01-2011, 22:22
Siema xd Po dłuższej przerwie chciałbym wrócić na APO (podjarałem się updejtem ) ,ale niestety posiadam pustego 572 druida. Kupiłem już pacc ,ale potrzebuje 1kcc+eq typu b robe , s wand. Oczywiście wszystko oddam na dniach .Byłby ktoś tak uprzejmy i mi to pożyczył ? Oddam , serio xd
Nick w grze: Benon
adrian0093
17-01-2011, 22:34
Siema xd Po dłuższej przerwie chciałbym wrócić na APO (podjarałem się updejtem ) ,ale niestety posiadam pustego 572 druida. Kupiłem już pacc ,ale potrzebuje 1kcc+eq typu b robe , s wand. Oczywiście wszystko oddam na dniach .Byłby ktoś tak uprzejmy i mi to pożyczył ? Oddam , serio xd
Nick w grze: Benon
Napisz do żabci, jest bardzo lojalną kobietą. Na pewno bez problemu pożyczy, a przy odrobinie szczęścia nie będziesz jej nawet musiał oddać. Pozdro
Kornas Pall.
18-01-2011, 14:01
Refresh xd Naprawdę nikt nie jest w stanie pożyczyć ?xd
@Farenthide
dzięki ,czekam xd
Farenthide_M
18-01-2011, 14:26
#Adrian
LEŻE XDDDDDDDDDDDD
#Kornas
Napisze ci na PW jak uda mi się coś zrobić ;> to ci mogę dać ;)
Patryk1551
18-01-2011, 16:14
Ja mogę Ci odstąpić swojego full eq.
Napisz w grze.
Nick: Chyba cie pojebało dziewczynko ;d
Ja mogę Ci odstąpić swojego full eq.
Napisz w grze.
Nick: Chyba cie pojebało dziewczynko ;d
wiesz ,że to nie jest śmieszne?
Sry nie mam ,a i tak byś nie oddał ; )
Kornas Pall.
18-01-2011, 19:15
Omg , dlaczego każdy myśli ,że ja nie oddam tego 1kcc i noob eq ;) Kiedyś to traciłem tyle w 5 minut (padając na sl'ach ) . Może jednak ktoś mi zaufa ?xd
dam ci ale jak sie zaloguje ale narazie mi sie nie chce
edit
wyslalem parcelka
Kornas Pall.
18-01-2011, 19:38
Haha , chce pożyczyć xd Jaki masz nick?
Dzięki Stary xdd oddam jak będę miał xd Temat do zamknięcia ;p
Sub Zero 2
18-01-2011, 21:59
Napisz do żabci, jest bardzo lojalną kobietą. Na pewno bez problemu pożyczy, a przy odrobinie szczęścia nie będziesz jej nawet musiał oddać. Pozdro
Żabcia to moje była kumpela , blokała mi kingi na magic za free.Nawet spoko.Co do niej macie???
Oni maja to do Zabci ze im sie podoba a adi ją pchal w kakaowe oko dlatego dobrze ja zna
Mieszko twuj koleszko
18-01-2011, 22:10
Hahahahh żabcia aka ward hehehehshhshsehesh adi git pocisk był : C Żabcia na nas szkoli pewnie swojego warda XDDDDD HEhHAHEHSHAHH I elite pysiu :CCC
Kornas Pall.
18-01-2011, 22:11
Hahahahh żabcia aka ward hehehehshhshsehesh adi git pocisk był : C Żabcia na nas szkoli pewnie swojego warda XDDDDD HEhHAHEHSHAHH I elite pysiu :CCC
Jak to był dobry pocisk to ja jestem z policji ;c
Tylko niech nikt nie płacze do adminów/moderatorów/cleanerów/vipów, że Wam nie oddał
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.