Zaloguj się

View Full Version : TP'ki w labiryncie do Areny

Kamor VODKA
18-01-2011, 16:20
Irytuje mnie jak jakiś skończony idiota (vide zarex,adasik) wypychają graczy by dostać się szybciej do areny.

Zróbcie coś takiego jak na arenie pvp w City,stajesz na kratce i jak ktoś wejdzie do areny to automatycznie przenosi cię bliżej.

1st R. Boonek
18-01-2011, 16:22
(vide zarex,adasik)

czemu mnie to nie dziwi?xD

Ofc jestem na tak :D

Salik Shoter
18-01-2011, 16:35
Kamó ma racje. Sam doświadczyłem tego smutnego zajścia:C Ofc na tak :)

#Lordzik#
18-01-2011, 16:37
Muszę cię zmartwić, ale Zarex z Adasikiem juz dawno tą śmieszna arenę wykonali :<
Użyj mózgu a z pewnością nikt cię nie przesunie. Elo.

Szejk
18-01-2011, 16:57
Sorry, ale chyba nicki ci się pojebały pomyliły. My arene mamy już dawno wykonaną to raz. Masz kolejkę, naucz się czekać to dwa. Przestań płakać to trzy. Kim ty w ogóle jesteś nołnejmie. XD

Oczywiście jestem na NIE, bo jak ktoś nie potrafi grać to mu nic nie wychodzi - przykre, ale prawdziwe.

Kamor VODKA
18-01-2011, 17:11
Sorry, ale chyba nicki ci się pojebały pomyliły. My arene mamy już dawno wykonaną to raz. Masz kolejkę, naucz się czekać to dwa. Przestań płakać to trzy. Kim ty w ogóle jesteś nołnejmie. XD

Oczywiście jestem na NIE, bo jak ktoś nie potrafi grać to mu nic nie wychodzi - przykre, ale prawdziwe.

Jebie mnie czy zrobiłeś,ale wypychałeś to się liczy.

Boże co za boleśni kretyni,panie zlituj się nad nimi.

Elite Vegox
18-01-2011, 17:14
A ja jestem na nie sory.Zawsze wypycham tych nobkow i jestem szybciej :))

Adasik
18-01-2011, 17:21
Faktycznie, areny mamy już dawno zrobione. Druga sprawa jeśli nie potrafisz się ustawić to już twoja strata... Po trzecie kupiłeś postać i myślisz, że każdy będzie ci szedł na rękę? Synek ogarnij się.
#top
Ofc jestem na nie.

Roxinna
18-01-2011, 19:26
Jebie mnie czy zrobiłeś,ale wypychałeś to się liczy.

Boże co za boleśni kretyni,panie zlituj się nad nimi.

Czemu Bóg ma się litować nad takimi idiotami? wpizd.. z nimi!

Jestem na tak

KaZeK
18-01-2011, 19:32
Kamor Kamor Kamor.. Użyj swojego żałosnego PvP i ubij ich w strefie PZ :D!

#t
Wejdź na arenę w nocy i nie będzie nikogo proste.
Jestem na nie.

#down
To dla własnej przyjemności nie rób z siebie idioty na forum publicznym.

Kamor VODKA
18-01-2011, 19:35
Kamor Kamor Kamor.. Użyj swojego żałosnego PvP i ubij ich w strefie PZ :D!

#t
Wejdź na arenę w nocy i nie będzie nikogo proste.
Jestem na nie.
Wy nie wiecie co jest istotą gier multiplayer.
Gra się dla własnej przyjemności,a nie dla pokazania wyższość nad innymi poprzez expienie.

Babus
18-01-2011, 21:22
Za kilka dni arena będzie pusta, teraz się tylko wszyscy rzucili wiec bezsensu.

Knight Lukas
18-01-2011, 21:25
Wy nie wiecie co jest istotą gier multiplayer.
Gra się dla własnej przyjemności,a nie dla pokazania wyższość nad innymi poprzez expienie.

No ale nie wszyscy ;x

Według mnie błędem było zrobienie tam zakrętów. Powinna być prosta droga i co jakiś czas na lewo i prawo powinny znajdować się tp aby się ewakuować :D

@ale czasami arena nie jest tak zapchana więc wystarczy mieć szczęście i trafić na ten moment :)

Excorus
18-01-2011, 21:31
Poco, za parę dni tam będzie spokój wytrzymasz...

Lethornek
18-01-2011, 21:32
Nie zgodzę się z UP bo tp nie załatwi sprawy tylko przejścia na ukos... co do elite vegoxa to się uśmiałem bo dziś mnie straszył banem od jamesa za wpychanie :) pozdro

Niuchacz
18-01-2011, 21:49
Jestem na tak. Irytuje mnie to gdy "muszę walczyć" o miejsce, bo się gimbusy przesuwają...http://img375.imageshack.us/img375/5809/hmmck.png

Tygrys
20-01-2011, 12:31
Nie wiem za bardzo o jaką arenę chodzi, ale zakładam, że o tą na Expgardzie, tak? Zmylił mnie ten "labirynt"... Gdzie Ty masz tam labirynt?:D

Tak jak ktoś napisał up. Jak Ci to przeszkadza, to poczekaj. Na pewno za parę dni się uspokoi. Zawsze tak jest na początku. Cóż poradzić...

A robić taką kolejkę jak jest w arenie pvp w Capital City, to trochę więcej roboty z wypisywaniem współrzędnych. Kolejka i tak jest dobra, mieści ok 30 osób ;)

Ew. można coś zmienić na "zakrętach". Wtedy nie będzie wypychania?;s