View Full Version : TP'ki w labiryncie do Areny
Kamor VODKA
18-01-2011, 16:20
Irytuje mnie jak jakiś skończony idiota (vide zarex,adasik) wypychają graczy by dostać się szybciej do areny.
Zróbcie coś takiego jak na arenie pvp w City,stajesz na kratce i jak ktoś wejdzie do areny to automatycznie przenosi cię bliżej.
1st R. Boonek
18-01-2011, 16:22
(vide zarex,adasik)
czemu mnie to nie dziwi?xD
Ofc jestem na tak :D
Salik Shoter
18-01-2011, 16:35
Kamó ma racje. Sam doświadczyłem tego smutnego zajścia:C Ofc na tak :)
#Lordzik#
18-01-2011, 16:37
Muszę cię zmartwić, ale Zarex z Adasikiem juz dawno tą śmieszna arenę wykonali :<
Użyj mózgu a z pewnością nikt cię nie przesunie. Elo.
Sorry, ale chyba nicki ci się pojebały pomyliły. My arene mamy już dawno wykonaną to raz. Masz kolejkę, naucz się czekać to dwa. Przestań płakać to trzy. Kim ty w ogóle jesteś nołnejmie. XD
Oczywiście jestem na NIE, bo jak ktoś nie potrafi grać to mu nic nie wychodzi - przykre, ale prawdziwe.
Kamor VODKA
18-01-2011, 17:11
Sorry, ale chyba nicki ci się pojebały pomyliły. My arene mamy już dawno wykonaną to raz. Masz kolejkę, naucz się czekać to dwa. Przestań płakać to trzy. Kim ty w ogóle jesteś nołnejmie. XD
Oczywiście jestem na NIE, bo jak ktoś nie potrafi grać to mu nic nie wychodzi - przykre, ale prawdziwe.
Jebie mnie czy zrobiłeś,ale wypychałeś to się liczy.
Boże co za boleśni kretyni,panie zlituj się nad nimi.
Elite Vegox
18-01-2011, 17:14
A ja jestem na nie sory.Zawsze wypycham tych nobkow i jestem szybciej :))
Faktycznie, areny mamy już dawno zrobione. Druga sprawa jeśli nie potrafisz się ustawić to już twoja strata... Po trzecie kupiłeś postać i myślisz, że każdy będzie ci szedł na rękę? Synek ogarnij się.
#top
Ofc jestem na nie.
Jebie mnie czy zrobiłeś,ale wypychałeś to się liczy.
Boże co za boleśni kretyni,panie zlituj się nad nimi.
Czemu Bóg ma się litować nad takimi idiotami? wpizd.. z nimi!
Jestem na tak
Kamor Kamor Kamor.. Użyj swojego żałosnego PvP i ubij ich w strefie PZ :D!
#t
Wejdź na arenę w nocy i nie będzie nikogo proste.
Jestem na nie.
#down
To dla własnej przyjemności nie rób z siebie idioty na forum publicznym.
Kamor VODKA
18-01-2011, 19:35
Kamor Kamor Kamor.. Użyj swojego żałosnego PvP i ubij ich w strefie PZ :D!
#t
Wejdź na arenę w nocy i nie będzie nikogo proste.
Jestem na nie.
Wy nie wiecie co jest istotą gier multiplayer.
Gra się dla własnej przyjemności,a nie dla pokazania wyższość nad innymi poprzez expienie.
Za kilka dni arena będzie pusta, teraz się tylko wszyscy rzucili wiec bezsensu.
Knight Lukas
18-01-2011, 21:25
Wy nie wiecie co jest istotą gier multiplayer.
Gra się dla własnej przyjemności,a nie dla pokazania wyższość nad innymi poprzez expienie.
No ale nie wszyscy ;x
Według mnie błędem było zrobienie tam zakrętów. Powinna być prosta droga i co jakiś czas na lewo i prawo powinny znajdować się tp aby się ewakuować :D
@ale czasami arena nie jest tak zapchana więc wystarczy mieć szczęście i trafić na ten moment :)
Poco, za parę dni tam będzie spokój wytrzymasz...
Lethornek
18-01-2011, 21:32
Nie zgodzę się z UP bo tp nie załatwi sprawy tylko przejścia na ukos... co do elite vegoxa to się uśmiałem bo dziś mnie straszył banem od jamesa za wpychanie :) pozdro
Niuchacz
18-01-2011, 21:49
Jestem na tak. Irytuje mnie to gdy "muszę walczyć" o miejsce, bo się gimbusy przesuwają...http://img375.imageshack.us/img375/5809/hmmck.png
Nie wiem za bardzo o jaką arenę chodzi, ale zakładam, że o tą na Expgardzie, tak? Zmylił mnie ten "labirynt"... Gdzie Ty masz tam labirynt?:D
Tak jak ktoś napisał up. Jak Ci to przeszkadza, to poczekaj. Na pewno za parę dni się uspokoi. Zawsze tak jest na początku. Cóż poradzić...
A robić taką kolejkę jak jest w arenie pvp w Capital City, to trochę więcej roboty z wypisywaniem współrzędnych. Kolejka i tak jest dobra, mieści ok 30 osób ;)
Ew. można coś zmienić na "zakrętach". Wtedy nie będzie wypychania?;s
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.