PDA

View Full Version : Telefon

Salik Shoter
18-01-2011, 20:21
Siemka ludziska. W niedalekiej przyszłości chcę sobie kupić telefon. Zastanawiam się nad dwoma modelami nokii.
Pierwszy:
Nokia 5800 (jeżeli nie starczy na drugi)
http://www.techvel.pl/wp-content/uploads/2009/02/nokia-5800-xpressmusic.jpg
Drugi:
Nokia C6
http://komorkomania.pl/images/2010/08/Nokia-C6-00.jpg

Czy ktoś z was miał może któryś z tych modeli? Opiszcie co o nich sądzicie. Wiadomo że C6 lepsza ale nie wiem czy starczy mi kasy więc biorę pod uwagę tę drugą, która według mnie też jest godna uwagi.

Nabijacz
19-01-2011, 07:58
Nokia 5800 odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam czemu ? ponieważ jest to telefon z wieloma błędami i często się psuje miało go paru kumpli i każdemu po jakimś czasie użytkowania coś się zaczęło psuć ale to nie jest akurat feler tych kumpli bo nawet na necie pisze ,że ten telefon jest po prostu wadliwy ale uwaga jest jego poprawiona wersja Nokia 5230 wygląda tak samo ma wszystko to samo jedynie się nie psuje ;) dźwięk nie najlepszy nie najgorszy taki średni słuchawki zestawowe beznadzieja , gps czy tam nawigacja w tym jest ledwo łączy ... ogólnie jego odradzam ci ale to moje zdanie

2 Telefon no c6 to już inna baja (nie jest to jakiś pro elo elo git) wiadomo lepszy od tego 5230 co sam napisałeś też się nim bawiłem i chodzi dużo szybciej od poprzednika no i ta klawiatura qwert mało ci o nim powiem bo bawiłem się nim jak byłem u piguły w szkole to mi dała zobaczyć czyli jakieś 10 min ? ^^ ale według mnie telefon godny polecenia i sam zastanawiam się nad jego kupnem ;D

Azielu$
19-01-2011, 14:37
5800 to lepsza wersja 5530 [ma wytrzymalszą obudowę, gps i parę drobiazgów, których nie ma 5530]. Kumpel ma właśnie 5530 i dobrze się sprawuje, jedynie narzeka na obudowę. Co do C6 to ma lepszy aparat niż 5800 oraz rozsuwaną klawiaturę QWERTY. Wygodnie się ją trzyma, a także pisze.

kent0
19-01-2011, 17:10
Kupuj c6 mozna przczytac, duzo za jak i przeciw komentarzy, ale ja jestem zadowolony z telefonu. Wi-fi, 5 mpx,duzy wyswietlacz, nawigacja... itd., duzo aplikacji pod symbiana...

ViVuSeK
19-01-2011, 18:00
Co ja ci radzę - oby dwa telefony są dobre.

Chociaż zdecydowanie polecam ci Nokia C6. Powtórzę Aziela ,telefon jest wygodny w obsłudze ,łatwo się piszę itd. Duży wyświetlacz ,funkcjonalny GPS i wiele dodatkowych funkcji. Wygląd też jest moim zdaniem lepszy ; )

Salik Shoter
19-01-2011, 20:14
No oke ziomki. Troszkę mi pomogliście. Zawitam u jubilera z moim znaleziskiem z wakacji i zakupie C6 :D