View Full Version : Do dymisji...
Czy uważasz aby obecny rząd podał się do dymisji? Czy tylko pewne osoby, według mnie ktoś powinien polecieć ze stołka.
Czekam na wasze opinie,:cool:
Darkstar
18-01-2011, 23:00
Może i przydałoby się troche odświeżyć środowisko, ale generalnie jest mi dobrze, więc nie chce gruntownych zmian.
1st R. Boonek
18-01-2011, 23:48
Zmiany sa potrzebne bo dalej bedzie taki syf jak jest... :| W ogole powinni wyje... PiS i PO i zamiast tego utworzyc inne partie... no nie wiem to raczej nie mozliwe ale moim zdaniem bez tuska i kaczorow(teraz juz jednego kaczora) w polsce lepiej by bylo.. / jeszcze dodam ze powinni te wszystkie komisje wy*** i zrobic jedna a nie ze kase biora za nic prawie..
A co do smolenska.. mysle ze ten temat powinni juz zamknac i ch** z nim :| nawet jesli sie wyda ze to sprawka ruskich na dobre nam to napewno nie wyjdzie (i nikomu innemu tez)
Przecież przed wyborami chcieliscie PO? :|
Teraz taka nagła zmiana?
Teraz na co, na PiS? Nie badzcie śmieszni. SLD? To może nie głupie, wrócimy znów (albo innaczej oficialnie pod skrzydła sowietów).
PSL? hehe szkoda słów.
Nowe partie? I tak wszystko jest z góry ustalone, a nowe partię będą tylko ssac kase, bardziej niż te stare, które już się nawpierdalały.
Dopóki nie zmieni się mentalnosc polaków, dopóty nic się nie zmieni... : [
Zmiany sa potrzebne bo dalej bedzie taki syf jak jest... :| W ogole powinni wyje... PiS i PO i zamiast tego utworzyc inne partie... no nie wiem to raczej nie mozliwe ale moim zdaniem bez tuska i kaczorow(teraz juz jednego kaczora) w polsce lepiej by bylo.. / jeszcze dodam ze powinni te wszystkie komisje wy*** i zrobic jedna a nie ze kase biora za nic prawie..
A co do smolenska.. mysle ze ten temat powinni juz zamknac i ch** z nim :| nawet jesli sie wyda ze to sprawka ruskich na dobre nam to napewno nie wyjdzie (i nikomu innemu tez)
"Tuskor i Kaczka powinni zniknąć ze sceny politycznej" - najlepsze rozwiązanie.
#up
Właśnie ,wszyscy się tak nastawili na PO ,teraz wszyscy ci mają łyse pały ,bo wolą coś innego ; ) Może Palikot w przyszłości ;OOOOOOOOOOO - szkoda słów.
Dodatkowo afery o katastrofę pod Smoleńskiem ,zły raport ,"podajcie ich do trybunału konstytucyjnego". Polityka w polsce i niektórzy ludzie schodzą na psy. Nie rozumiem po co to wszystko ,nie warto żyć w zgodzie z sobą (?) ;p
Nie rozumiem po co to wszystko ,nie warto żyć w zgodzie z sobą (?) ;p
Jeżeli chcesz żyć w kłamstwach przez dalsze lata to Ok.
Drako o.o
20-01-2011, 10:13
Przecież przed wyborami chcieliscie PO? :|
Teraz taka nagła zmiana?
Teraz na co, na PiS? Nie badzcie śmieszni. SLD? To może nie głupie, wrócimy znów (albo innaczej oficialnie pod skrzydła sowietów).
PSL? hehe szkoda słów.
Nowe partie? I tak wszystko jest z góry ustalone, a nowe partię będą tylko ssac kase, bardziej niż te stare, które już się nawpierdalały.
Dopóki nie zmieni się mentalnosc polaków, dopóty nic się nie zmieni... : [
zgadzam sie w pelni z Toba
najbardziej demotywuje mnie to, ze jestesmy posmiewiskiem calego swiata ale to calego nawet z afryce takich jaj nie ma jak w polsce :)
po co znowu ten smolensk? juz mi to dupa wychodzi minal prawie rok a oni nadal o tym samym jak by sie to wczoraj stalo, litosci
Bonk, w takim razie - na kogo TY głosujesz, jeśli nie na PiS, PO, SLD, PSL? I nie pisz tutaj, że w ogóle nie głosujesz, bo wtedy nasza dyskusja już się zakończy. Nie głosując tak jakby zgadzasz się na wszystko, co się tutaj dzieje.
"Rozwikłanie zagadki" jest bez sensu. Każdy zrzuca winę na każdego, a Polacy jako mały wielki kraj uważa, że mało znaczący(BEZ PODTEKSTÓW) prezydent małego kraju jest tak niebezpieczny w światowej scenie politycznej, że trzeba go zlikwidować! Samolot się rozbił, zginęło 96 osób bo Kaczyński chciał lądować(vide Gruzja i próba zmuszenia do lądowania pilota mimo sprzeciwów). A te płacze, że generał był pijany, może i był, lecieli w doborowym gronie, pewnie sobie wychylili. Piłkarze naszej czcigodnej reprezentacji też sobie piją w samolocie, na rozluźnienie.
tuska i kaczorow(teraz juz jednego kaczora)
Nadal jest dwóch, Donald to też kaczor, kreskówkowy : D
@Top
Ja osobiście zdymisjonowałbym małego i jego świtę, która ślepo wierzy w to, co robi. Pierdoli człowiek o eskalacji nienawiści, nagonce na niego, jego partię, a sam to nakręca, jak katarynka. Kilka miesięcy było cicho o Smoleńsku, to zauważył, że już powoli ludzie o tym nie mówią, to znowu wspomniał, że nie rozpoznał brata w trumnie i temat rozkręcił się na nowo. Buduje swój PR i poparcie na tle katastrowy, o niczym ***** innym nie mówi, tylko o tym. Już wiadomości w telewizji słuchać nie mogę, bo non stop dupcą o tych kręgach podejścia, brzozach i pokazują nakręconego Kaczyńskiego, który obraża wszystkich wokół, a w sprawie rządzących wypowiada się z boskim cynizmem("<mlask mlask> PAN premier, Tusk..., <mlask> PAN prezydent, KomorowSKI...")
A od polityki całkowicie odsunąłbym JKM, na złość Cineqowi, żeby nie miał na kogo głosować.
A w mediach zabroniłbym udzielania się osobom pokroju Terlikowskiego, kurna, jak ja tego człowieka widzę to mam ochotę telewizor wyrzucić przez okno. A jego Frondę zamknąłbym W CHUJ
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.