View Full Version : [Strona] stali klienci[pacc]
Elo. wpadlem na taka propozycje aby zrobic cos takiego gdy sie logujemy na swoje konto na stronie www.armia.toproste.pl to w zakladce np. pacc bylaby ilosc zamowionych dni pacc na koncie. np osoba ktoraby miala 500 dni pacca dostala by jakis bonus np gratis tydzien pacc. chyba nie musze wiecej tlumaczyc :x
Bambucha Rook
19-01-2011, 23:05
jestem na Nje narazie nie glosuje w ankiecie chyba ze mi wytlumaczysz po co takie cos jak pacc jest tani i nie trzeba nic takiego robic zeby miec jeszcze wiecej pacca
Everlast
19-01-2011, 23:19
W ogóle nie przemyślana propozycja , jakaś nagroda za to że ktoś dużo razy pacc kupił ?? ;x trochę beznadziejne.
#Nie.
Tyle, że niektóre osoby są 100'tnymi właścicielami postaci, na których było zakupionych przypuścmy 20 pacców. Taka osoba ma dostac jakiś bonus tylko, dlatego, że inni kupowali pacce? Jestem na NIE.
Jestem na NIE.
Po co to komu?... Nie lepiej zająć się czymś innym?
Jestem na nie. Czemu ty masz korzystać za czyjeś pieniądze? Poza tym na co to komu? :o Za polecanie kogoś też możesz dostać gratisowy pacc.
Diduus v.0.2
20-01-2011, 08:59
Jestem na tak,mogliby coś takiego wprowadzić. Za 300[?] dni pacc :p
pacc na apo jest naprawde tani, a kupic go za kase w tibii jeszcze latwiej
jestem na nie
Większość osób grających na servie jest stałymi klientami pacc.
Jestem na nie.
Xardax aka Wargacz
20-01-2011, 22:10
Tak i Nie
z jednej strony TAK bo coś się należy 'stałym klientom',
ale z drugiej NIE...
większość ludzi to allegro kidy więc po co mają dostawać coś za to
Nie zaznaczyłem żadnej odpowiedzi ; ]
Nie, jak juz napisal Zarex to ze ja np. kupilem pacc'a za 40 zl na konto a ktos pozniej cos za mnie dostanie, to ja tego nie chce :x
Jestem na Nie.
Głupi pomysł ,500 dni(?) Kilka osób chyba tyle osiągnie. Poza tym jak powiedział Szejk ,ktoś kto kupił postać ,a miała ona np. 20 właścicieli ,zamówi i dostanie za darmo.
bo ktoś pacca kupił i za to nagroda ?? aha
jestem na nie ;P
Jestem na nie
Porównaj ceny na Rl lub innych ots do APO , ceny Pacc nie sa najwyzsze.
Pozdrawiam
Kosik Czarny 2v0
23-01-2011, 09:13
Jestem na tak!
Jakieś urozmaicenie ;] Tylko np 250 dni pacc = 10 gratisów. itd
Folgowsky
23-01-2011, 12:25
Jak dla mnie to nic nie zmieni :P powinni zrobić szybszy system promowania żeby ktoś pacca kupił , 2 osoby kupią Pacca a ja będe osobą polecającą i dostaję również :)
Jestem na NIE
adrian0093
23-01-2011, 12:48
Każdy wie, że wiekszość postaci na apo miała już 2 lub więcej ownerów :] Po co więc wprowadzać takie coś, będziesz kupował pacca, żeby przyszły owner miał jakieś promocje? Powstrzymuje się od głosowania mój głos jest Neutralny.
A po co to komu? Po co ci jakieś bonusy skoro pacc runki kosztują po 10kcc+ a w ciągu 35 dni zarobisz spokojnie 5x tyle.
#Nie
250 pust! Jupika yea madafaka :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.