View Full Version : Respy kingów na Kanion
Mam propozycje dodania po 1-2 mobki OTS Kingów na każdym respie (w każdej odnodze). Nie jest to zbyt uczęszczane miejsce, a wiele by zyskało gdyby przyjemniej się na nich expiło.
Myślę, że nie byłoby wielkim problemem dodanie kilku potworków, nie chodzi tu wkońcu o przebudowę respa.
Może i jest wiele miejsc z kingami na mapie, ale czemu nie ulepszyć istniejącego już respa.
Prosze o dodanie ankiety: tak i nie
Dopiery był taki temat i chyba stanęło na tym, że przy upie zostanie zwiększony..
#up
Czytaj uważnie. W tamtym temacie chodziło o Cyclopolis, a nie o Kanion.
#topic
Oczywiście jestem za. Dodanie dwóch dodatkowych respów do tego ukrytego też by nie zaszkodziło.
@up
Emilce chyba nie chodziło o to, aby dodać respy, ale żeby dodać do istniejących respów po 1/2 ots kingi.
@topic
Niestety, ale muszę propozycję odrzucić, dlaczego? Myślę, że nie ma sensu wszystkich respów zmieniać, tzn. może nie tyle respów, co ilość mobów na danym terenie.
Pamiętajmy, że nie wszyscy mają wysokie lvle, są także niższe poziomy... A gdzie oni wtedy będą expić, jeśli wszędzie dodamy więcej mobów?
I tak jest już myślę sporo takich respów, gdzie większe lvle mają więcej potworów do bicia.
Ostatnio został zmieniony resp na Cyclopolis i jeśli chcesz, to udaj się tam Emilka - na pewno będziesz zadowolona z niego;)
A resp na Kanionie, zostaw w spokoju, dla niższych poziomów ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.