View Full Version : [7.6] Czy podoba wam sie update v.2?
Master Maniek
20-01-2011, 12:52
Witam. Jeżeli był już taki temat to sry. Czy według was update v2 to kawał dobrej roboty czy totalna porażka? Według mnie, całkiem podoba mi się. Dodaje sonde
no, a nie?
ja nie gram u was, a zazdroszcze takiego rozbudowanego updatu, ktory wymaga czasu i myslenia do wykonania
troche szkoda, ze na niektore misje jest potrzebny lvl, ale coz...
osobiscie czekam na 8.42!
Oczywiście... że tak... kiedyś najlepsze update jak dla mnie było dodanie can/ank ale to co teraz zrobili zasługuję na wielki szacunek :) Ja czekam na 8.42 :D
Everlast
20-01-2011, 13:25
To co zrobili , to kawał ciężkiej i solidnej roboty , bardzo fajnie wszystko rozbudowali , dodali misję i wiele innych pożytecznych i uprzyjemniających zadań gry.
# Zgodzę się z Demonem , szkoda tylko że nie które misję są zależne od danego lv.
Jest dobrze, mozna sie oderwac od expienia i porobic troche misjii.
Bardzo dobry pomysl z tymi wszystkimi questami. Gratulacje ekipo.
Jeden z najlpeszych updatów, a te wszystki zadanie to moim zdaniem strzał w 10.
Mam nadzięję, że to dopiero początek takich questów.
Podoba mi się ! Tylko fajne jest to że podkładający się ziomek może Ci pomóc lvle wbić heh Xixe nie ma życia :D
Misje z expem oraz areny są wyje*%$&#@% ;D
Kamor VODKA
20-01-2011, 16:24
20 misji + 10 aren mam na razie a to mi dało ok 5 lvl,więc się podoba
dobre i miłe urozmaicenie
Podoba mi sie ten update, ale prawdopodobnie przez niego nie moge sie zalogowac na zadna z postaci, ani kont przez 2dni ;/
Elite Vegox
20-01-2011, 16:58
Podobalo by mi sie gdy bym nie strail eq przez te crashe :)
Kaziu Extreme
20-01-2011, 17:07
Podoba mi sie ale nie jaram sie juz apo jak 2 miechy temu wiec nie zrobilem zadnej jeszcze xD.
Panek Kitara
20-01-2011, 17:22
Jeden z najlepszych upów jaki był na serverze (: jest dopracowany,sporo misji troche przesadzili z tym expem za zdobytą misje ale jest oki.
Jasne ze tak. Duzo nowych rzeczy do szukania, odkrywania. Mozna tez niezle przyexpic nie zabijajac zadnego potwora, itp itp :)
.Vimpexx.
20-01-2011, 18:07
Witam. Jeżeli był już taki temat to sry. Czy według was update v2 to kawał dobrej roboty czy totalna porażka? Według mnie, całkiem podoba mi się. Dodaje sonde
Oczywiście, że mi się podoba, przecież jest to jeden z najlepszych/najdłuższych Updatów na APO!
Ogólnie, to czekam na Upka 8.42!
:)
Podoba się up i to jeszcze jak :) Pomijając powyższe uzasadnienia, mimo wszystko dodali też 50 misji na Rooku, więc o wyspie początkujących również nie zapomnieli :D
Był update w ogóle ? ;o Kiedy ??
Ale pewnie mi się spodoba bo każdy up na apo sprawia, że w majtkach robi mi się wilgno.
Owszem , administracja odwaliła kawał dobrej roboty z upem :]
Tak, bo przynajmniej mam ochotę expić. Wcześniej udanie się przeze mnie na exp było czymś, co opłacało się zapisać w kalendarzu. Teraz, zbierając tzw. "punkty" expie, bo chcę wiedzieć, co dostanę po po ich uzbieraniu. Poza tym, 700 zabitych queenów za 3kcc + ~~1.75 lvla to całkiem dobry układ dla takiego 1100 sorcerera :)
Oprócz tego został wprowadzony ciekawy sposób misji, które również pomagają zdobywać lvle. Ogólnie - cud, miód i malina.
Tak, nawet bardzo, bo dodali wiele ciekawych rzeczy, które na pewno przyciągną graczy.
Co tu dużo mówić. Jeden z najlepszych updateów. O ile nie najlepszy :) Ciekawe misje, urozmaicenie monotonnego expienia.
Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych update'ów w historii APO. Świetnie przemyślany i wykonany.
To jeden z najlepszych update'ów: dużo questów przygotowanych na czasochłonne wykonywanie ich. W dwóch słowach super update :D
Krulowiec
21-01-2011, 01:22
Update świetny , nie będzie czegoś takiego , że misja - quest.
Wielki + dla ekipy za tak bardzo dopracowany i przemyślany update.
Duzo nowych i iekawych questów które przyciągną graczy
update na + :P
Knight Lukas
21-01-2011, 10:05
Dobry update lecz większość misji to tylko kliknij, dotknij, napisz czasochłonne to tylko jest zabijanie x wardów, x queenów, x pathfinderow itp zobaczymy co będzie dalej :]
Update jest dobry, dużo nowy rzeczy, zagadki. 5+
Wspaniały update ; )
Administracja tym razem naprawdę się postarała ,dużo questów ,misji [...] Dużo czasu zajmie nam ,zanim znajdziemy bodajże połowe jak powiedział Santano ; )
Salik Shoter
22-01-2011, 11:28
TO jeden z najlepszych update na apo. Świetne misje i taski :) Oprócz update z klapami nie było cni lepszego :)
Zemsta Mnicha
22-01-2011, 14:20
chyba najlepszy update ;DDD. zasluguje na 6+ ;P
To chyba jeden z najlepszych update w historii APO. Aż tylu nowych questów na raz nie było.
Rewelacja!
Podoba mi się. Jest to niewątpliwie jeden z lepszych update'ów w historii APO.
Jedyne co mnie wkurwia to te codziennie crashe, lagi i błędy które zaczęły się po uptade...
Usuncie jeszcze hoty to bedzie zajebiscie. Dziekuje dobranoc.
Hawaaj_THC
22-01-2011, 15:38
update fajny bardzo mi sie podoba ,ale niektorych misji nie kminie ;p
Upodate mi się podoba ze względu na wszystkie questy i misje. Żeby wszystkie Odkryć trzeba będzie trochę czasu na to poświecić.
Mi się podoba. Przynajmniej oderwało wiele graczy od ciągłego expienia. XD
Gratulacje dla ekipy. :)
Wcale nie Devil Murder
02-02-2011, 16:59
Średnio mi się podoba... Za szybko te lvle lecą... W mojej ocenie jest to 5,5/10...
Oczywiście że tak dużo misji, tasków, zagadek! W końcu zostało też wprowadzone UW!
no pewnie że tak to najlepsze upadate od początku tego servera ;P
i zaraz znów będzie drugie :)
no BA to naj upadate od początku apo i mam nadzieje że będzie takich więcej ;)
Większość osób piszących "najlepszy up w historii APO" gra tu od roku czy może 2 lat, beka ;x
@top
Nie wiem czy dobry bo nie gram od dawna.
<Magiczny>
01-03-2011, 22:07
Kawal dobrej roboty...tyle.
Dementor
01-03-2011, 23:04
Upadate jak najbardziej mi się podoba, aczkolwiek szkoda, że do niektórych misji jest potrzebny spory level... ;/ Jeszcze jeśli chodzi o balans to mógłby zostać poprawiony, gdyż jeśli chodzi teraz o vite rp to nie jest on tylko się lecząc uleczyć od mniejszego ed, ms tak, żeby nie paść... ;/ Proszę o poprawienie balansu i polepszenie vity palkowi. Wiadom, kiedyś był najlepszą profesją, ale już bez przesady, nie musicie go za karę aż tak osłabiać. :P
Tryk Men
01-03-2011, 23:54
Mi osobiscie Update przypadł bardzo do gustu ;] oby tak dalej
~Bocianex~
02-03-2011, 08:56
Update byl moim zdaniem jednym z najlepszych jaki zrobiono,bardzo duzo rzeczy nowych dodano i zacheca graczy do dalszej gry.
Kawał dobrej roboty, szkoda że nie ma zbytnio jakiś podpowiedzi do npcków rozmieszczonych na mapie.
#kawał dobrej roboty (:
Rodowity _/
02-03-2011, 17:07
Tak bardzo mi się podobał , dużo dodali i etc. :>
Diduus v.0.2
02-03-2011, 18:49
Zajebiaszczy updejt :]
Kierownik
02-03-2011, 18:57
Można powiedzieć, że Update udał się na 10! :) Nie, no fajne misje dodali itp, zwiększyło to na pewno trochę liczbę graczy, bo do niedawna rzadkością było 300 osób na serwie, a teraz 300+ gra, więc jakaś różnica jest.
@down
Spoko up, jeden z lepszych, sporo zostało dodane.
Wiesz parę lat temu super UP to było dodanie ank czy coś, teraz jest prawie wszytko i dodanie jakiś misji dla nas jest zajebiste, kiedyś ludzie się cieszyli, że nowe miasto powstało :)
Spoko up, jeden z lepszych, sporo zostało dodane.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.