View Full Version : Loot?
Bambucha Rook
20-01-2011, 13:04
Siemka nie wiem czy to prawda ale odczuwam takie wrazenie ze loot po tym Up'Date zostal obnizony expiac dzisiaj na Mad Dogach mialem tylko 1 gbp a wczesniej w takim samym czasie okolo 2 gbp i watpie w to ze mam male szczecie bo kolega expiac 0,5h na Flubach mial 81 cc
Moje pytanie jest takie Obnizlyli Loota czy nie?
#Everlast
Wlasnie o to chodzi ze na Md jest dobry loot tzn Byl ;/
moze mial pecha? hehe
fajnie macie, ze gadacie o tibii na rl'u [bez spiny XD]
administracja nic nie obniza, a jesli juz to informuje was o tym
Po takim czasie nie ocenisz czy jest mniejszy, poexp minimum 15 leveli i daj znać. :) Szczerze wątpie, że loot został zmniejszony.
Everlast
20-01-2011, 13:19
Gdyby obniżyli lota to by wszystkich o tym poinformowali , zrób więcej lv i zobaczysz ile na tym wyjdziesz , nie zawsze na daną ilość lv`li poleci ci tyle samo , będzie to zróżnicowane.
#Po za tym , czy na mad dogach tak świetnie wychodzi się z lootem,szczerze? o>O Wątpie.
Master Maniek
20-01-2011, 14:03
Chyba masz pecha bo ja expiąc jakies 5 lvli na kingach bez lotta, czasem ładując mane otwierałem po 3 dedy może 5 i po 5 lvl przynosiłem po 2 gaxy, pare g helmetów, 2 dsl.
No wez dluzej posiedz troche a potem oceniaj, jak ja siohalem po 3 pathy to raz na 20 min poszlo 2,2 kcc, a potem w 1h bylo 1,5kcc... Zalezy czy potwory 'chca dawac loota' i tyle XDDD.
Mieszko twuj koleszko
20-01-2011, 14:32
hehehehhe poexp z 10 lvl i wtedy oceń a nie XDDDDDDD PjoNA
Moj brat wczoraj w nocy expiac na ms'ach wylocił około 1.5kcc i jest to normal, wiec sadze, ze nie obnizyli lota.
Ogólnie loot jest strasznie słaby, więc wątpie, aby go jeszcze obniżali.
Lethornek
20-01-2011, 19:36
Raz leci lepiej raz gorzej... wydaje Ci sie... loot jest taki sam...
Teraz loot jest chyba najlepiej ustawiony.
Loot jest taki sam. Gdyby zmniejszyli to zapewne napisali by o tym w newsie o uptade.
Po prostu raz ma się farta do loota, a raz pecha.
Nic nie zostało zmniejszone. Expiąc zbierałem loot i nie widziałem żadnej różnicy w loocie po update. To zależy od szczęścia.
Arcano Druid
21-01-2011, 07:53
omg loot byl obnizony dawno temu i dlatego mniej locisz na peno teraz by go nie obnizali...
idz na msc xD
adrian0093
21-01-2011, 09:50
Gdyby loot został zmniejszony został byś o tym poinformowany na stronie serwera bądz forum czyż nie? Wątpie aby zmniejszyli loot i nic o tym nie napisali.. Btw. wczoraj expiłem na queenach to tak samo miałem beznadziejny loot, ale poszedłem na kingi to wyjątkowo dobry loot miałem pierwsze 5 kingów i 2x g axe, g boots, g helmet.
Tamat wg. mnie do zamknięcia gdyż ludzie po prostu nabijają sobie tutaj posty.
Expiąc na wardach i innych potworach uważam że lot nie został zmieniany, poexp sobie dłużej i wtedy oceń, jeżeli lot ci się nie podoba to idź na coś innego.
Przykro mi, ale muszę Cię rozczarować. NIC NIE ZMIENIALIŚMY W LOOCIE! Tym bardziej nie obniżaliśmy lootu...
Nie jesteś pierwszym, który nas o to posądza... Co jakiś czas, ktoś zakłada temat z pretensjami, że loot został zmniejszony. I za każdym razem temu komuś się tylko WYDAJE!
Następnym razem, lepiej napiszcie do mnie PW, zamiast zakładać tego typu tematy :[
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.