View Full Version : Knight - zablokowanie mo?liwo?ci nak?adania energy ringa
Tak jak w tytule. Jest to denerwujące jak bijesz się z takim zerowcem i na redzie założy ringa knigtem. :c Zapewne wiele osób się ze mną zgodzi.
#ktoś tam niżej
Gram ekiem i nie używam e ringa, bo to jest żałosne. A najbardziej wkurwia mnie to, że taki 1,1k ek ucieka przede mną na speed hacku, ma reda i zakłada e ringa. Uh do full i dalej spierdala. o,o
Kaziu Extreme
20-01-2011, 16:59
Jestem na tak bo wiele zer z allegro wlacza boty i auto ringi pizga i wez ogarnij takie dzieci.. . Jak najbardziej jestem na tak;).
Zgadzam się z Tobą, sam się dzisiaj spotkałem z tą samą sytuacją walcząc z Tal Rasz.
sqlterpa
20-01-2011, 17:01
pfff, może od razu wyłączcie all ekowi? przecież ringi są dla wszystkich profesji nie tylko dla magicznych-.- nie widze powodu dlaczego ek nie mógłby go uzywac! to że Ty nie umiesz zabic knighta to nie moja wina..
ofc jestem na nie
Jeżeli blokować ringa to dla wszystkich profesji :)
Jestem na nie.
Wiem że to denerwuje np. gdy Akuzinka użyje ringa i się wyleczy lajtowo do full hp i spindala na sh, ale cóż pech ;p
.Vimpexx.
20-01-2011, 17:10
Jestem na Nie, ringi są dla każdego, a że ktoś nie ogarnia pvp, to zakłada ringa...
Dla mnie jest głupotą zakładanie e ringa na kngihtcie, no ale...
:confused:
Również jestem na nie, z racji tego że ek ma jednak najmniej many i jeśli uda mu się założyć tego ringa i wyleczyć w tym czasie jakimś cudem, to albo ma dużo szczęścia, albo nieźle sobie radzi.
Skoro e ring jest dostępny dla reszty profesji (i oni z niego korzystają), to nie można go zabierać knightom.
Jak najbardziej na tak to juz chyba kpina jest zeby knightem uzywac m ringa nie dosc ze ma ... hp to jeszcze z mana ciagnie .
Tak, na rp to jeszcze jaaaaakos tam, ale na eku uzywac ringa to desperacja normalnie X D Oczywiscie zablokowac ;[
Kornas Pall.
20-01-2011, 17:41
Jestem na nie . Każdy ogarnia na swój sposób ,a jeżeli on potrafi używać ringa ekiem to gz dla niego xd
Nie uważam, żeby był to dobry pomysł... Nie zgadzam się z tym, najt i tak jest jak kaleka, mało się leczy uhem... A na boty nic nie poradzisz, zawsze były i będą.
Elite Vegox
20-01-2011, 18:12
pfff, może od razu wyłączcie all ekowi? przecież ringi są dla wszystkich profesji nie tylko dla magicznych-.- nie widze powodu dlaczego ek nie mógłby go uzywac! to że Ty nie umiesz zabic knighta to nie moja wina..
ofc jestem na nie
zobacz ile ek ma hp :]
@top teraz to bardzoooo duzo ekow uzywa e ringa i nic z tym nie zrobisz :/
odrazu odmawiasz walki z takim imbecylem i tyle :]
Doktor Watson
20-01-2011, 18:29
Jestem na nie, ponieważ każdy ma prawo go używać :) A po drugie często może być przydatny do questów ;) A na niższych poziomach jest to bardzo cenne :p
NIE ! boli was to, że ktoś sobie radzi??
Nazywacie "zerowacami" osoby które maja jakiekolwiek pvp i nie dają się zabić, każdy sposób jest dobry ważne żeby przetrwać ;)
adrian0093
20-01-2011, 18:40
Jestem stanowczo na NIE, gdyż energy ring jest po to abu go używać.. Może od razu zrobić osobne manasy dla ek które dawały by np. 200 many, aby się nie mogli zbyt szybko wymanasować standardowymi? Zagraj knightem to od razu usuniesz swój post :)
Kamor VODKA
20-01-2011, 18:41
zacznijmy od tego ze ek to wgle potega
a niech sobie uzywaja,kto powiedzial ze trzeba bic sie tylko we 2 :confused::confused::confused:
Energy Ring to item jak każdy inny. Może mieć różne zastosowania i każdy może używać go jak chce. Ofc. e ring nie jest tak skuteczny w pvp ek jak ms/ed, ale są też różne questy i sytuacje.
@topic Jestem na NIE
Wkurza mnie to jak knight używa e ringa do PVP, więc głosuje na TAK. Ale z drugiej strony ten ring jest dla wszystkich i każdy powinien mieć możliwość używania go. :s
Ale robisz problemy jakby to knight nie mógł założyć e ringa... Jestem wtedy na tak jeżeli zablokują wszystkim profesjom póki co jestem na nie ;)
<Magiczny>
20-01-2011, 21:33
Mi to nie przeszkadza... Nie da sie (chyba) zablokowac ringa do danej profesji..
Jestem na Nie
Ten temat to jedynie tylko płacz o to, że nie możesz kogoś zabić bo on jest lepszy i tyle.
Może i jest to denerwujące jak cały ten serv ale musisz się pogodzić z tym itemem ;]
Ten ring jest dla każdego, więc jak najbardziej EK też może go używać. Osobiście nieużywałem nigdy e-ringa, ale Ci co nie potrafią inaczej niech używają. Aziel nie podoba mi się Twoja propozycja.
Energy ring jest dla wszystkich więc nie widzę powodu dla którego ek nie mógłby go używać. Ty też możesz go użyć. W dodatku w momencie gdy ktoś zakłada energy ring jest opóźnienie jego działania. Także jestem na NIE.
Jestem na nie, rownie wkurwiajace jest jak robi tak rp czy ms/ed.
Szukacie dziury w calym :)!
Jak najbardziej jestem na tak. Po to knight ma taki zapas hp aby z niego korzystać odwrotnie do ms/ed, który korzysta z zapasu many. Irytujący jest fakt, że knight korzysta z energy ringa chociaż dostanie 2 czary ofensywne i ma po manie, ale w sondzie głosuję na tak.
Mieszko twuj koleszko
21-01-2011, 08:47
Jestem na tak . Ale chyba się nie da zablokować ringa bo jak się go zablokuje to już dla all
Tak samo robią to RP, żałosne to jest, energy powinien być dla profesji magicznych, byłoby dobrze gdyby zrobili że tylko te profesje mogą.
Beznadziejna propozycja... Nie możesz kogoś ubić, to zaraz zakładasz temat, aby wprowadzić coś, aby akurat Tobie się grało lepiej...
Niestety, ale nie.
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.