Zaloguj się

View Full Version : Spartakus: Krew i piach [SERIAL][HOT!!]

BeYOUTe
21-01-2011, 09:25
Spartakus: Krew i piach

http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/8/1/roz4202320.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=yHxn8mTpAJU

Spartakus: Krew i piach" to pełen seksu, dynamicznych scen walki i zaskakujących efektów wizualnych 13-odcinkowy serial historyczny.

Postanowiłem wspomnieć o tym serialu tutaj, ponieważ dzisiaj startuje prequel, który ukazuje to, co działo się przed 1-szym sezonem.

Osobiście uważam, że ten serial to klasa sama w sobie. Niskobudżetowa produkcja, która swoją prostotą rozpierdoliła mnie na łopatki. Całość skupia się na Spartakusie, trackim wojowniku, który pragnie wyrwać się z rąk niewoli, wyzwolić wszystkich niewolników itp itd.
Ktoś może miał możliwość oglądania serialu na HBO (późne godziny emisji ze względu na charakter, sceny serialu! W ogóle dziwie się, że puścili to w polskiej telewizji). Produkcja może niektórych bulwersować, innych z kolei fascynować. Sceny seksu, brutalne widowiska na arenie oraz akt homoseksualny ukazuje brudy tamtych czasów.

Jeżeli masz czas, lubisz seriale, nie jesteś fanem kilku marnych tasiemców jak Prison Break, Na wspólnej czy M jak miłość to gorąco polecam ten serial! Od siebie mogę dodać, że oglądanie filmu z napisami jest o niebo lepsze niż kaleczny lektor, który psuje cały efekt!

ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA I KOMENTOWANIA TEGO JAKŻE ZACNEGO SERIALU!

http://www.twojseans.pl/categories/149/3/Spartacus-Blood-and-Sand-Spartakus-Krew-i-Piach

(1-szy odcinek może wydawać się nudny, kolejne miażdżą, niszczą. Nie jarałem się tak nawet fotami Draha w dziale RL Foto (;*))

Axelo .
21-01-2011, 10:17
Polecam!
Zawsze jak przełączałem programy to trafiałem na to, niby w połowie ale serial zawalisty.
Świetne sceny walki i dobre przedstawienie czasów w których żył.

Poziomek Twuj Koleszko :)
21-01-2011, 12:03
Wydaje się ciekawy, może obejrzę. :)

@edit
Ziomki, kiedy to leci i na jakim kanale? XD

Gruba Impra z Mikielem
21-01-2011, 13:16
Wydaje się ciekawy, może obejrzę. :)

@edit
Ziomki, kiedy to leci i na jakim kanale? XD
hbo o 22:20 jakoś w tygodniu

Polecam również Pacyfik z hbo seriali ; D

BeYOUTe
21-01-2011, 13:55
Teraz to już chyba nigdzie nie leci. Leciało na HBO jakiś czas temu. Teraz pozostaje jedynie internet :D

Azbest dusi kolanem
21-01-2011, 16:06
jakiś gej z nożem lata po san marino i bije innych gejów

ViVuSeK
21-01-2011, 19:19
Przecież to leciało ostatnio na HBO 2!
Ja lubię takie seriale ,np. "Pacyfik" ,niedawno patrzałem ,po prostu coś rewelacyjnego. Kiedyś leciał "Kompania Braci" ,też ciekawy serial wojenny. Ostatnio nowy to "Zakazane Imperium" ,ale nie mam jakoś ochoty patrzeć XD.

Szejk
21-01-2011, 23:21
Nie oglądałem, nawet o nim nie słyszałem. Skoro tak go promujesz to chyba zwastuję mój cenny czas bby obejrzeć!

Splaxor
22-01-2011, 00:10
Oglądałem i serdecznie polecam. Wczoraj (21 stycznia) rozpoczęła się druga seria.

BeYOUTe
22-01-2011, 10:50
Oglądałem i serdecznie polecam. Wczoraj (21 stycznia) rozpoczęła się druga seria.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. To nie jest druga seria, tylko 6 odcinkowy prequel 1-szej. Ukazuje to co się działo z domem Batiatusa zanim Spartacus doszedł do łask :D. Sezon 2 będzie za jakiś czas, teraz dopiero znaleźli aktora, który zastąpi głównego bohatera. Dawny Spartacus nie może dalej grać z powodu raka, a ***** mać szkoda.