View Full Version : Nowa komenda !
Dexter Rook Sorcerer
21-01-2011, 16:50
Cześć ziomeczki ! Wpadłem na pomysł, który mógłby być wprowadzony, nie ułatwiłoby to znacznie gry a tego nie chcemy więc pod tym względem jest ok.
A więc do rzeczy. Chodzi o to by administracja wprowadziła nową komendę.
!info - pokazuje nam ile czasu jesteśmy w grze w tym dniu, ile punktów doświadczenia wbiliśmy. Wpisując !info dostalibyśmy odpowiedź np. taką
Dexter grałeś dzisiaj x godzin i xx minut, zdobywając przy tym xxx.xxx doświadczenia czyli x leveli.
W skrócie ? Intergaming.info w grze ; >
Można było by też dodać komendę !info nick. Wiadomo o co chodzi. ; >
# edit
duplikat poprzedniego tematu, nie było sondy to usunęli.
Co do komendy umożliwiającej sprawdzenie ile wbiłeś dziś expa to można negocjować lecz 'info nick' odpada, nie Twój interes kto ile wbił (i tak możesz wbić na intergamin XD)
Przydatne ;D
Zawsze można komuś nawciskać od no lifów nie zaglądając na intergaming. :D
Tak
Jest od tego stronka żeby sprawdzić, jestem na nie. Szkoda czasu na takie robienie, zresztą serwer i tak jest przeciążony. Crashe, ciężko się zalogować...
Mi tam się podoba pomysł:) OFC jestem na tak
Aby sprawdzić ilość zdobytego expa zapraszam na stronę APO, po zalogowaniu się wyszukujesz tylko swoją postać, jednak licznik działa od momentu logowań. Więc jestem na NIE!
Dexter Rook Sorcerer
21-01-2011, 17:07
Jest od tego stronka żeby sprawdzić, jestem na nie. Szkoda czasu na takie robienie, zresztą serwer i tak jest przeciążony. Crashe, ciężko się zalogować...
Gdyby to tak obciążało serwer to wyłączyliby komende !online która jeszcze więcej informacji podaje, komende !exp&!mana także, więc twój argument jest do niczego. Komendę !info można by było używać raz na 10 minut : >
# Kazek
Właśnie dlatego się zastanawiałem nad !info nick bo to byłaby niepotrzebna napinka dodatkowa.
# Soi
Dzięki : >
Aby sprawdzić ilość zdobytego expa zapraszam na stronę APO, po zalogowaniu się wyszukujesz tylko swoją postać, jednak licznik działa od momentu logowań. Więc jestem na NIE!
No kur.. przecież chodzi o tą swobode i krótki czas w sprawdzaniu a nie 5 minut szukania, często strona apo nie działa a tym samym intergejming także, a w grze byłoby to dostepne od ręki :]
NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE. Zasmiecanie silnika kolejna niepotrzebna komenda..... Jak juz w ktoryms temacie pisalem ze po tym Update silnik ledwo ogarnia z reszta jak sami widzicie :) Masz intergaming.info i to Ci powinno wystarczyc ELOŚ
Darken Shadowbolt
21-01-2011, 17:27
Wbij sobie na intergaming.info i tam masz wszystko. Mysle ze jest to zbedne.
Przez przypadek zaznaczylem tak :<
NIE
Blood Raven
21-01-2011, 19:11
Jestem na tak ale tylko 1 propozycja, jak chcesz zobaczyć innego gracza to wbijasz se na intergaming i sprawdzasz, tutaj chodzi o swoją postać.
Ell-Dymomen
21-01-2011, 20:07
Omg .To jest w ogóle nie potrzebne po co ci to?
Pomysł kompletnie do Bani.
po co ci to. masz wszystko to na stronie.. jestem na nie
Kosik Czarny 2v0
23-01-2011, 09:17
Jestem na nie!
Jest to zbędne a na stronie intergaming.info możesz wszystko sprawdzić ; o
Zbędne. Wszystkie te informacje możemy sprawdzić na intergamingu. xd
Lepiej dodać !task.
Ktoś expi za ciebie? Czy po prostu masz sklerozę?
Niepotrzebne obciążenie serwera, który musiałby zbierać te wszystkie dane tylko po to by można było używać tej komendy.
Cze.
adrian0093
23-01-2011, 15:19
Jestem na TAK, można by takie coś wprowadzić w grze, lecz tylko dla swojej postaci co do innych postaci nie zgadzam się ponieważ co kogoś to interesuje ile np. Torus wbił lvli i ile grał, jeżeli mu na tym bardzo zależy to już może sobie wejść na intergaming..
Salik Shoter
23-01-2011, 15:23
no jasne że tak. Tylko bez !info nick. I informacje wyświetlene to max Grasz dziś xxh xx min. wbiles xx leveli i xx% m levela ;p
Delorian17
23-01-2011, 15:25
Jestem na tak.
Zamiast sprawdzać na stronce w grze wpiszesz i wszystko jasne ;P :D
Jestem na tak!
Nawet ciekawy pomysł ,czy przydatny - tego nie wiem. Mała zmiana nikomu nie zaszkodzi ,ale co do "info nick" ,jestem na nie. Jak powiedział KaZeK nie jest to twoja sprawa ,ile godzin siedzą inne neo ;p
aha, placzecie, ze sa crashe, a chcecie jeszcze bardziej obciazyc silnik
nie, bo nie ma po co :l !
taka opcja istnieje na stronie ze statystykami, w koncu po coś ona jest. Jestem na nie, lepiej zrobić tak żeby moje kochane apo zaczęlo dzilać !! bo czuje jakby mi ktoś odbieral coś bardzo cennego
Zagłosuję na tak ale pod względem komendy działającej tylko na twoją postać. Po co ktoś ma sprawdzać ile ja lvli wbiłem albo ile byłem online? Od tego jest intergaming.info. Do tego podbije wypowiedź Szejka i również uważam, że bardziej zdatna byłaby komenda !task.
wydaje mi sie ze to jest nie potrzebne
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.