Zaloguj się

View Full Version : Sade?ko

Cool Story
21-01-2011, 18:50
Siema drogie gimbusy!
Ile schudnę jedząc tylko śniadanie , obiad jedząc owoce pijąc wodę biegajac dziennie 2 h w przeciągu tygodnia co

tzn. ile schudnę w tydzień robiąc te czynności\

ma ktoś jakieś inne pomysły?

Ogranicz siedzenie przy kompie, więcej ruchu chociaż w zimę pewnie ci się nie chce:D

jestem zdeterminowany więc uwierz- chcę mi się .

Joogi
21-01-2011, 18:54
Jak nic nie jesz, to tez nie dobrze. Napisz na jakims dobrym forum zeby Ci diete dobra zrobili, napisz ze bedziesz biegal itp.

No bieganie dobra sprawa, wygodne buty, gdzies w las i jazda! Dieta + bieganie to powinna Ci tam waga spasc, tylko jak juz napisalem wyzej z dietka.. :)

.Bart.
21-01-2011, 18:57
To zależy tylko i wyłącznie od ciebie ile schudniesz ;0
Możesz sobie coś mniejwięcej wyliczyć na tym kalkulatorze: http://www.programy.u.waw.pl/zapotrzebowanie-kalorie.php
A kolacja? jedz ją tylko nie za późno max w godzinach 19-20 (później już nie podjadaj). Ogranicz siedzenie przy kompie, więcej ruchu chociaż w zimę pewnie ci się nie chce:D

Przemas
21-01-2011, 19:02
zapisz sie na silownie +odpowiednia dieta=sukces

Cool Story
21-01-2011, 19:07
myślicie , że 2 h dziennie biegów starczy?

.Bart.
21-01-2011, 19:22
Myślę, że na początek nawet 30min-~1h dziennie Ci wystarczy. Pamiętaj jest zima, musiałbyś się zahartować.

Precision
21-01-2011, 19:26
Wystarczy na początek nawet 20 minut dobrych ćwiczeń w domu, nie trzeba wiele. Dobra dieta i w ciągu miesiąca można naprawdę dużo kilogramów 'zjechać'.
Napisz mi na pw może co chcesz osiągnąć, mogę pomóc.

Cool Story
21-01-2011, 19:28
@bart
Jeśli chcesz coś osiągnąc nawet jak jest ci zimno nie zwolnisz;)

@precision
Wale serie po 200 bruszków(trochę mało) później lece troche pobiegac pozniej znowu biegam po paru h ; x

Maly
21-01-2011, 19:48
Zalezy tez od genu bo jeden je ile sie da a jest chudy a 2 uwaza co je, a ma sadło.

Styl
21-01-2011, 20:17
Polecam A6W, szybko schudniesz ; )

Cool Story
21-01-2011, 20:30
Polecam A6W, szybko schudniesz ; )

wiesz ile tych serii na początek robic?to naprawdę działa?

Gruba Impra z Mikielem
21-01-2011, 20:37
http://a6weidera.pl/

Saylor
21-01-2011, 21:18

Działa działa, ale nie możesz robic przerw, co jest mało prawdopodobne. Jeżeli masz masę to ciężko bd Ci robić te ćwiczenia;P

Co do biegania, to w zimę jest troche bez sensu, mało się chudnie bo jest zimno. Najlepiej w upalne lato, szybko się pocisz, szybko spalasz.

Ktoś II
22-01-2011, 01:31
SIŁOWNIA! Zrzucasz tłuszcz, jednocześnie przybierając na masie mięśniowej.
Możesz też kupić l-kartnityne.

Magnetic
07-02-2011, 20:13
idz na silownie (jezeli masz ukonczone 16 lat) , dobra dieta , brzuszki , pompki , bieganie na poczatek 1 godzina dziennie :)

Mateusz Soprano
07-02-2011, 20:23
Co wy wszyscy macie z tą siłownią?Kurde muszę też zacząć chodzić bo mnie ktoś pobije jeszcze.Samo bieganie nic Ci nie da,jeżeli chcesz schudnąć to proponował bym jakaś głodówkę czy lewatywkę,można robić w warunkach domowych.Ja mam np tak,jem jem i jem często prawie codziennie wychodzę sobie coś kupić w godzinach 17-20 po jakieś śledziki czy coś i jem w pracy z 6 kromek(w wakacje 10) i ważę ile? Ciągle się waga waha koło 55kg.Za cholerę nie tyje i wątpię aby to było geny.

Zieniu
07-02-2011, 21:34
nie schudniesz w ten sposob, bez regularnego treningu nie spalisz tluszczu wiec nie licz ze jak bedziesz sie katowal to Ci brzuch spadnie, jedz mniej a czesciej i cwicz, nie ma opierdalania sie.

@Soprano
Samo bieganie nic Ci nie da? Blyszczysz glupota. Bieganie daje rezultaty, wiadomo ze gdybys cwiczyl takze indywidualnie rozne partie cialo bylo by dobrze, w trakcie biegu pracuje wiekszosc twoich miesni, jest to najlepszy sposob "trzymania formy". Soprano jak uwaza ze biegi nic nie daja to chyba biega ale 50m x2, do sklepu...

~Bocianex~
08-02-2011, 15:34
Ja przez samo siedzenie przed kompem i ograniczenie posilkow(tzn jem maly obiad i kolacji w ogole nie jem) schudlem troche chyba ze masz inny metabolizm

Refresh
08-02-2011, 15:45
To zależy tylko i wyłącznie od ciebie ile schudniesz ;0
Możesz sobie coś mniejwięcej wyliczyć na tym kalkulatorze: http://www.programy.u.waw.pl/zapotrzebowanie-kalorie.php
A kolacja? jedz ją tylko nie za późno max w godzinach 19-20 (później już nie podjadaj). Ogranicz siedzenie przy kompie, więcej ruchu chociaż w zimę pewnie ci się nie chce:D

Ja bym tutaj doradził kolację o godzinie 17 :c, bieganie 2x w tygodniu, pij codziennie po 1 litr wody mineralnej, rób 100 brzuszków na dzień. To Ci wystarczy ;d

Devorious
08-02-2011, 15:47
Ile wazysz i podaj wzrost. Moze zacznij chodzic na silownie? mase przerobisz w miesnie.

Lolipops
08-02-2011, 17:33
Polecam "szóstkę weidera" nie musisz ograniczać żarcia a schudniesz i jeszcze muły wyrobisz

Zdenio
08-02-2011, 22:38
Śmierdzi mi tu przystojniaczkiem :cool: też mi pisał na gg co robić na początku i w ogóle pro elo .

ARMEDIS
08-02-2011, 23:40
http://www.a6w.pl/ << link do A6w nie zważaj na to że na obrazkach jest kobieta, TO TRENING GŁÓWNIE DLA MĘŻCZYZN.

Nie jedz 2 godziny przed snem !!!

Pij dużo wody mineralnej (przynajmniej 1 litr dziennie)

Bądź systematyczny w ćwiczeniach

Wystarczy że będziesz biegał godzinę najlepiej bez przerwy, pierwszy miesiąc będzie trudny zarówno w biegach jak i w a6w, proponuje a6w pierwszy raz zrobić do 20 dnia później tym 2 tygodnie przerwy na regeneracje mięśni i od początku znowu TYM RAZEM OD POCZĄTKU DO KOŃCA.

tkanka tłuszczowa jest spalana dopiero po 20 minucie biegu.

3rd Dimension
09-02-2011, 18:19
A ile ważysz i ile chcesz schudnąć?
Mi się udało schudnąć 15kg przez miesiąc~, jak chcesz mogę Ci zapodać "przepis", jak coś pisz GG/PW :)