View Full Version : Zresetowanie licznika zabójstw i wprowadzenie jednej z opcji.
Quest jest dobry, za zabicie 100 osób dostaje się 2 lvle premii, ale dlaczego to ma być takie łatwe, niech osoby robiące tą misje mają wyzwanie i niech podejmują się nawet aktów desperacji atakując każdego pk ale z warunkiem max 50% mniejszy lvl od delikwenta robiącego quest, w dodatku zabicie rsa się nie liczy.
A co z tymi którzy już nabili po 100 fragów i dostali już te 3 lvle?
Jestem na nie, niech już tak zostanie.
I OGARNIJ SIĘ, WALISZ JAK Z MASZYNY BEZSENSOWNYMI PROP.
Nie odkryliście jeszcze połowy tego update :) (O wielu rzeczach w newsie nie pisałem) - może najpierw poczekajcie aż odkryjecie wszystko, a potem utrudniajcie sobie życie? Te misje mają być proste.
Oczywiście, jeśli będziecie chcieli - możemy dodać warunek sprawdzający lvl i rsa, nie ma problemu, ale radzę poczekać, aż ktoś skończy quest.
Nie odkryliście jeszcze połowy tego update :) (O wielu rzeczach w newsie nie pisałem) - może najpierw poczekajcie aż odkryjecie wszystko, a potem utrudniajcie sobie życie? Te misje mają być proste.
Oczywiście, jeśli będziecie chcieli - możemy dodać warunek sprawdzający lvl i rsa, nie ma problemu, ale radzę poczekać, aż ktoś skończy quest.
Jeśli o wielu rzeczach nie napisałeś, a podejrzewam, że co było do znalezienia to pewnie znaleźliśmy, to ten quest nie skończy się tak szybko. I dobrze.
Najlepszy update jaki był na apo, i najbardziej skomplikowany quest.
Baczeq 95
22-01-2011, 10:27
Jestem na nie !! :) Niech będzie tak jak jest.
Jak napisał Zarex w innym temacie: Zabójstwo to zabójstwo. Jestem na nie. Śmiesz twierdzić, że ubicie kogoś na rs [nawet małego lvl'a] nie jest zabójstwem? No to się mylisz. :c
Nie czepiaj się już tak tych zabójstw człowieku! Masz zadanie, zabij 100 osób. Jak ci się nie podoba zabijanie noobcharów z rs'ami to wbij to zabijając równych sobie.
^^dokładnie tak jak up ^^
jestem na nie
niech zostanie już jak jest
adrian0093
22-01-2011, 23:24
Pierwszy raz zgadzam się z Zarexem. Misja to misja, a zabójstwo to zabójstwo.
Jestem na NIE
Tak jak jest teraz jest dobrze ! nie s=trzeba tego zmieniac .
Kosik Czarny 2v0
23-01-2011, 09:24
Jestem na nie!
Po.1
Dlaczego osoby, które już to zrobiły mają mieć lepiej niż osoby, które to dopiero będą robić??
Po.2
Dobrze jest jak jest jak by taka opcja była potrzebna to by ją Santano od początku tego upa wprowadził.
Blood Raven
23-01-2011, 11:05
Bez sensu mi by musiało cofnąć z 65 fragów XD
Jestem na nie.
Krulowiec
23-01-2011, 11:32
Pewnie, że NIE zajmujesz się takimi błahostkami a przecież tyle rzeczy nie odkrytych, aha.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.