Zaloguj się

View Full Version : Ostatnie Crashe

Venarek
22-01-2011, 18:15
**** mac co to ma być?

4-5 crash w ciągu dnia?

Może byście wyłączyli ten zajebisty server, zrobili to co należy, NIE WIEM!

Ale bez przesady, gram dziś 1h, a załapałem się na 2 crashe, ch*ja wbiłem lvl'a, więcej straciłem czasu na czekaniu, aż server zostanie włączony.

To jest moje zdanie kierowane w stronę szanownej Administracji!

Mówcie sobie co chcecie, ale Ci co grają, expią, robią coś, to im w żadnym stopniu exp x10 tego nie wynagrodzi przy takiej ilości crashow.

Pozdrawiam (:

Karpek
22-01-2011, 18:17
Zgadzam się, ogarnijcie to w końcu, bo pierdolca można dostać z tymi crashami.
Wy (adm.) nic na tym nie tracicie, ale my tak.

#edit
Co w tym złego, że założył temat? Chyba te forum właśnie jest od tego, aby wyjaśniać takie sprawy. To dopiero drugi temat, poprzedni zamkneli od razu, a chyba przydałoby się, żeby w końcu ktoś wyjaśnił co się dzieje z tym servem.

Krulowiec
22-01-2011, 18:21
Ekipa pisała w update, że serwer ma być stabilniejszy , rzeczywiście jest :D
Nikogo z ekipy nie ma i nikt nie może tego naprawić.

Soi
22-01-2011, 18:22
Jestem za tym żeby wyłączyć serwa na tyle ile trzeba, ogarnąć i włączyć bo to co się dzieje to masakra. :|
(próbuje wejść na serwa od 10 minut z marnym skutkiem)

Rook Men Shiz
22-01-2011, 18:23
to chyba dział: "opinie/ krytyka" to o co ci chodzi? też chciałbym wiedzieć co się dzieje...

Pit
22-01-2011, 18:23
Jeżeli coś się dzieje z apo to strasznie to odczuwam, to tutaj jest moje życie, tutaj spędziłem najlepsze i nie zapomniane chwile, to co przeszedłem i przeżyłem z tym serwerem to już chyba z nikim czegoś takiego nie dokonam. Dzięki apo dowiedziałem się czym jest przyjaźń, zaufanie, heroizm, trollizm. Apo sprawia, że kiedy wstaję rano to się cieszę, że zaraz będę mógł wejść na serwer i zacząć grać. Jeżeli są potrzebne pieniądze na naprawę to mogę pomóc finansowo, pieniądze nie grają roli, byle apo trwało wiecznie.

ak-47
22-01-2011, 18:26
Bez przesady, to już dziś 5 Crash, nie dość że lagi to Crashe ..., nie da się expić, jeszcze niedługo będzie tak jak na Mazurku, zaczną klonować...

James
22-01-2011, 18:26
Sami eksperci, informatycy i naukowcy NASA na tym forum, którzy w 10 minut rozwiązaliby problem. Przynajmniej tak to wygląda po stopniu waszego zbulwersowania zaistniałą sytuacją.

Jeśli myślicie że nikogo nie ma i nikt się nie interesuje tym żeby to naprawić to jesteście w błędzie.

Zauważcie również że zakładanie tych tematów nic nie pomoże, jedynie może odciągnąć na chwilę od ważnych spraw związanych z serwerem administrację, która będzie musiała wam odpisać i się tłumaczyć...

Są problemy i trwają prace nad tym żeby ich nie było, więc jedyne co wy (gracze) możecie teraz zrobić, to cierpliwie czekać i nie spamować pisząc to co i tak już wszyscy wiedzą.

Ponieważ temat mam nadzieję wyjaśniłem i uważam że jest zbędne dalsze kontynuowanie go (bo i tak nic to nie wniesie), zamykam.
Kolejne wątki na ten sam temat, będą usuwane.