PDA

View Full Version : Kolejki lub cos podobnego !

Carmell
22-01-2011, 18:27
Witam.
Od styczniowego update jestem jeden maly problem i mysle ze nie dotyczy on tylko mnie . Mysle ze 3/4 osub grajacych na APO wie ze bardzo ciezko jest ZALOGOWAC na serwer ! Nie wiem czym jest to spowodowane i wiem ze ekipa robi cos w tym kierunku .

Jestem za tym zeby wprowadzic KOLEJKI lub cos podobnego zeby mozna bylo spokojnie zalogowac sie na serwer.

Co o tym myslicie ? Jestem ciekawy opini GM'ow .

Pozdrawiam !

Soi
22-01-2011, 18:28
Na Tak, przynajmniej będę wiedział ile czasu mam jeszcze czekać .. :|

Szejk
22-01-2011, 18:30
Myślę, że 3/4 OSÓB ma ten sam problem, ale wprowadzenie jakichś beznadziejnych kolejek nic nie zmieni. Mortiis przecież nie robi tego specjalnie by nam utrudnić grę, dajmy mu czas żeby to ogarnął.

Mieszko twuj koleszko
22-01-2011, 18:34
Lepiej zamiast wymyślać propozycje to poczytaj słownik lub się poucz. XDD Ja myślę że nie potrzeba jakiś kolejek pozdro. Mortiis to naprawi i będzie oks . ;c

Adasik
22-01-2011, 18:35
Jak nam wszystkim wiadomo cały czas trwają prace na rzecz serwera i ekipa stara się rozwiązać te problemy więc pozostaje nam tylko cierpliwie czekać. Kolejki do zalogowania nic nie wniosą, bo wcześniej dało się normalnie logować więc kwestią czasu jest naprawienie tego błędu i wszystko będzie jak dawniej.

adrian0093
22-01-2011, 18:38
Boże kochany i znowu ta sama śpiewka :) Wg. mnie autor tego tematu powinien zostać nagrodzony WARNEM ponieważ jest to już nudne.. To nie pierwszy temat o tym logowaniu się.. Nic to nie zmieni, że napiszesz taki temat to tylko beznadziejne nabijanie postów rozumiesz? Santano już nad tym na pewno pracuje, myślisz, że dlaczego teraz serwer offline jest lub jakies restarty? Ponieważ oni chcą to ogarnąć, a taki ktoś jak Ty im w tym przeszkadza. Poczekaj, powoli wszystko zostanie ogarnięte, to tylko OTS, nie rl tibia, musi być jakiś błąd żeby go naprawić :]

#Edit

Nie wiem czym jest to spowodowane i wiem ze ekipa robi cos w tym kierunku .
Boże kochany, jeżeli wiesz, że ekipa coś w tym kierunku robi, to powiedz mi po co zakładasz ten temat? Sam potwierdzasz swoje zbędne nabijanie postów.

Carmell
22-01-2011, 19:23
Skoro tak sadzicie to OK.

Czekam na ruch z strony GM'ow , aby logowania byly sprawniejsze.

Pozdrawiam .

Mr Fsza
22-01-2011, 19:44
sam tak mam ale z kolejkami było by jeszcze gorzej ; D
kolejki nic nie pomogą a może jeszcze pogorszą ;D

Kosik Czarny 2v0
23-01-2011, 09:19
Jestem na nie!
Kolejka ci gówno da i tak nie będziesz się mógł zalogować a tylko czekać będziesz musiał ; o

Folgowsky
23-01-2011, 12:23
Kolejki nic nie zmienią , w końcu sam nie wiem czego to wina że są crashe i nie da się logować dobrze :P
Ja tam zawsze się wbije an server w 1-2 minuty .

Kinderek
23-01-2011, 12:37
było by dobrze wprowadzając kolejki przynajmniej widać by było ile czasu trzeba jeszcze czekać :):)

Cinasek
23-01-2011, 17:58
Jak chcesz kolejki to zaproś na serwer 500 osób, które będą stale grać.

#Krótko nie