PDA

View Full Version : APO-CS Team Ekipa!!

Qasolkowos
22-01-2011, 22:11
Witam poszukuje ekipy do klanu apo-cs

Potrzebujemy
-Snajpera
Musi dobrze umieć się obsługiwać Bronią Snajperską czyli AWP , Scout , Auto Kamp(to rzadko)
-Wsparcie ogniowe
musi umieć się obsługiwać broniami typu SMG
-Szturmowiec
Musi umiec obsługiwać się broniami typu RIFLES
-Taktykarz
Musi umieć wymyślać ciekawe taktyki na spary

Ulubiona pozycja: [np: snajper]
Dostępność: [np: wieczorami, jakie dni tygodnia]
Steam: [np. retrosquad]
GG: [numer Gadu-Gadu]
Dlaczego my?: [krótko i rzeczowo napisz dlaczego chcesz do nas przystapić]

'Oxidosis'
22-01-2011, 22:37
Klan bajka ( nie wspominając o stronie! ) snajper moja wymarzona pozycja, no cóż, nie pozostaje mi nic innego niż napisać podanie :D:D:D

Grot
22-01-2011, 22:44
Bardzo chciałbym zostawić waszym snajperem ,ponieważ bardzo dobrze ogarniam ak47. Ale wa cham się jeszcze czy nie zostać szturomowcem gdyż bardzo dobrze ogarniam full auto z awp.

KRZEMIENq
22-01-2011, 22:57
ja ómiem dobże z wiatruwki szczelac to moge do klanu??? staz tydzien tylko ze jest jeden problem ze nie mam 12 lat : / to trudno zglosze sie najwyzej za rok :/ chyba ze to ze mam 11 lat wam nie przeszkadza

Ovner
22-01-2011, 23:05
Bardzo interesuje mnie posada na wsparciu ogniowym. Potrafie strzelac zza zakretu, tak ze mnie nie widac i rzucac w przeciwnikow granatami. Napiszcie mi na steam: J4P!3RD0L3_4L3_B3K4.

@edit
Moge Wam zaoferowac serwer na TRENINGI i ROZGRYWKI MIEDZYKLANOWE, jest to ten serwer APO, na znakomitym hostingu kampNO i amxmodx z 2432 pluginami pod gre publiczna uprzyjemniajacymi rozgrywki na powaznie, w zgranej druzynie. Z racji powagi tego przedsiewziecia umowimy sie na dany termin, a ja wyrzuce wszystkie 20 grajacych osob w czasie, gdy jest ich najwiecej na serwerze, zebysmy mogli sobie pograc na spokojnie.

Crayon
22-01-2011, 23:12
W ogóle, kto Ci pozwolił na rozpowszechnianie nazwy naszego servera? Masz zgodę Administracji?

Qasolkowos
22-01-2011, 23:47
Hmm nei mam

Ale nei rozpowszechniam Bo mam APO-CS a nie APO a to jest cos innego

Crayon
23-01-2011, 00:00
Na stronie głównej Twojego klanu jest napisane jak byk:

Witamy na stronei klanu APO-CS(Armia Podkarpacki OTS - Counter strike klan!)

Rozpowszechniasz tym samym nazwę servera bez zgody administracji co musi zostać zgłoszone do odpowiednich organów prawnych, które zajmą się zainstniałą sytuacją.

@down
Oczywiście, jesteśmy poważną Firmą i nie pozwolimy sobie, żeby postronni reklamowali nas w negatywny sposób

Azonka
23-01-2011, 00:07
Tzn, ze sprawa moze isc do sadu?

Qasolkowos
23-01-2011, 00:58
1Nawet jakby sprawa poszła do sadu przegrali byście dlatego ze na stronie głównej nie jest same armia podkarpacki ots ale jest tez counter strike clan

2 w polsce jest wolność słowa więc na stronie napisać moge co zechce hahaha a ty mi dyktować nie będziesz

3 a nazwę severa mogę ci nawet na dupie napisać rozgrzanym do czerwoności gwoździem hahah a nikt mi nic nie zrobi

A żeby nie było ze was reklamuje co jest na wasza korzyść zmieniona została nazwa na sT

Crayon
23-01-2011, 01:19
1Nawet jakby sprawa poszła do sadu przegrali byście dlatego ze na stronie głównej nie jest same armia podkarpacki ots ale jest tez counter strike clan
Samo użycie słowa Armia Podkarpacki OTS narusza te prawa. Budujesz tym samym negatywny wizerunek Firmy, pragnę zauważyć, że podobnie jak używanie nazwy Manchester United i identyfikowanie swoich produktów tą nazwą jest karane jako naruszenie dóbr autorskich, tak samo Armia Podkarpacki OTS jak i skrót APO kwalifikuje się pod te prawo.

2 w polsce jest wolność słowa więc na stronie napisać moge co zechce hahaha a ty mi dyktować nie będziesz
"Baza" servera Armia Podkarpacki OTS nie jest w Polsce, dlatego nie działa tutaj ojczyste prawo, a zagraniczne, bardziej surowsze pod względem takich naruszeń. Co nie oznacza, że prawo polskie się tutaj nie liczy, a wręcz przeciwnie - sprawa z prokuratury Rzeczpospolitej Polskiej zostanie skierowana do zagranicznych organów prawa, a Ty, jako założyciel strony zostaniesz obciążony wszelkimi kosztami.

3 a nazwę severa mogę ci nawet na dupie napisać rozgrzanym do czerwoności gwoździem hahah a nikt mi nic nie zrobi
Wtedy mógłbym Cię oskarżyć o napaść czynną, a za to, co teraz napisałeś, to mógłbym podstawić pod groźbę karalną.

A żeby nie było ze was reklamuje co jest na wasza korzyść zmieniona została nazwa na sT
I tutaj również nie znajdziemy porozumienia, ponieważ nowa nazwa Twojego klanu rusza w osobiste dobro naszego Administratora Santano, co narusza regulamin Armia Podkarpacki OTS, który wyraźnie mówi, że nie wolno podszywać się pod wizerunek osób z Administracji. Nazwa "Santan's Terror" jednoznacznie kojarzy się z nickiem Santano, co może być odebrane negatywnie i naruszyć dobry wizerunek Firmy, jaką jest Armia Podkarpacki OTS. Pragnę również zauważyć, że mimo wszystko nadal naruszasz dobra APO, bo adres strony internetowej nadal brzmi apocs.tnb.pl, a w grafice na głównej stronie mamy powtórzenie schematu - APOCS(charakterystyczne duże litery) i adres apocs.tnb.pl. Mamy tutaj również nawiązanie do servera Counter Strike Armia Podkarpackiego OTSa, który brzmi nie inaczej jak APOCS.

Azonka
23-01-2011, 02:12
To ile gdzies dostanie?

Rok czy dwa?

Qasolkowos
23-01-2011, 11:09
kojarzyc sie moze ale to nie to samo głąbie :)

Poweidzieć ci ile dostane? nic hahaha

SedaN*
23-01-2011, 11:48
Bardzo zaciekawiła mnie pozycja taktykarza. Proszę przyjmnij mnie, będę niczym Mourinho. : D

Veto
23-01-2011, 11:49
Ulubiona pozycja: TAKTYKARZ (mogę stać na respie i przez WH mówić Wam, gdzie macie iść)
Dostępność: 24/7, chyba, że gram w Tibie to wtedy tylko 24/7
Steam: tak, posiadam steama. SeXi_AgAtKa69
GG: 5568423
Dlaczego my?: Jest taki program DLACZEGO JA. Postaram się uargumentować to tak, jak w owym programie.
To, co się dziś dzieje jest dla mnie nienormalne. W Polsce, naszym ojczystym kraju nikt nie odważy się, żeby stworzyć wspaniały klan wspaniałej gry. To druzgoczące. Jednak znalazła się wspaniała osoba, która chce sprzątnąć ten terror.

Crayon
23-01-2011, 11:52
Poweidzieć ci ile dostane? nic hahaha

Art 23 KC mówi

Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.

Art 24 dopowiada

§ 1.(...) może on [poszkodowany] także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny.

§ 2. Jeżeli wskutek naruszenia dobra osobistego została wyrządzona szkoda majątkowa, poszkodowany może żądać jej naprawienia na zasadach ogólnych.

Jeśli przez Twoją zuchwałość Firma straci pieniądze, czyli straci ludzi, bo zaczną kojarzyć Twój 'projekt' z Armia Podkarpacki OTS - chyba wiesz co będzie tego konsekwencją

Pozdrawiam

deeL `
23-01-2011, 15:42
@topic
Ulubiona pozycja: snajper, ew. szturmowiec
Dostępność: głównie wieczorami, w dzień mam wysoki ping
Steam: Koziolek1911
GG: 10885090
Dlaczego my?: nudzi mnie już to, że cały czas gram mając z tego taką samą satysfakcję. Chcę czegoś więcej, pograłbym właśnie takie spary w drużynie z lajtowymi ludźmi, potrafiącymi grać.
Staż 4,5 roku.

Qasolkowos
23-01-2011, 17:30
Dobra crayon skończ te gatki bo o stronie i tak nikt nie wie ... ludzi nie stracicie dlaczego? bo w żaden zły sposób nie reklamuje apo ... i nie ośmielił bym się bo lubię ten serv ... gram odchodzę i wracam tak jest zawsze nie przez takie coś co ja robię tracicie graczy tylko przez modków takich jak ty tracicie :)

Berol :)
23-01-2011, 19:31
dostales pozwolenie od administracji na zalozenie tgo klanu ??????????????

Qasolkowos
23-01-2011, 22:56
klan mogę założyć bez pozwolenia ..

Demon
23-01-2011, 23:19
jesli stworzylbys gre o nazwie Tibio, a swoja 'firme' nazwal CipSeft, to myslisz, ze nie byloby z tego zadnych konsekwencji?

_
SNAJPER
25lat
staz 15lat, steam 2k88

Brain
23-01-2011, 23:23
Gościu, samym wyglądem tej ohydnej strony wygenerowanej w php-fusion oczerniasz serwer APO. Jeśli ktoś by wszedł na tą stronę nie będąc w temacie, pomyślał by "ja piernicze jak to APO ma taką strone klanową to ja nie wchodze na taki serwer". Po za tym nie widze byś miał pozwolenie stworzenia klanu APO.

#Żeby nie było offtop
Ulubiona pozycja: granatnik
Dostępność: tylko w nocy po 2, 3
Steam: babacia_jadzia_da_pieroga
GG: 8736234 (mogłem się pomylić)
Dlaczego my?: jak zobaczyłem waszą stronę, od razu pomyślałem, że jesteście profesjonalnym klanem i odnajde się wśród was.
Staż 1 miesiąc, jestem na etapie dowiadywania się co to jest ping.

Mieszko twuj koleszko
23-01-2011, 23:58
Hahahahahhahahahahahahah min 12 lat w chuj wam trzeba taktykarz szturmowiec o ***** XDDD hahahahahaha zniszczyłeś mnie . Ale serjo kce być w waszym klanIE !: C

KRZEMIEN to ja
24-01-2011, 00:27
Czesc to jak moge do tego klanu ?????????

Ovner
24-01-2011, 00:57
Crayon dobrze mowi. A co do kwestii prawnych, to Kodeks Karny Prawa Powszechnego Straznikow Granicznych Wschodniego Zimbabwe z Peruwianskim Oddzialem Milicji Oceanu Spokojnego z Radzionkowa, pod ktorego wplywem znajduje sie serwer APO na w/w, znakomitym, zagranicznym hostingu kampNO, Art 69/6 mowi:

§ 1. Kto bowiem odwazy sie na zalozenie klanu w oparciu o najwyzszy majestat administracji APO, powinien zgode uzyskac u jednej z nizej wymienionych postaci czcigodnych:
- Jezus Chrystus
- Jimi Hendrix
- Dalai Lama
- Zbyszek
- sw. Graal
- ja (Ovner)
Tak wiec, jesli takowa zgode posiadasz, to smialo. W innym wypadku jednakze igrasz z ogniem.

http://img510.imageshack.us/img510/1779/sparta1.jpg

Huskar
24-01-2011, 09:01
STAŻ : 18 lat
PSZYKŁADOWA SYTUŁAJCA- ide sobie ide z SMG i nagle patsze idom , to muwie a huj s tym skampie i dwuh zabilem a jeden jak mnie zobaczyl to uciekl i popelnil samobojstfo

CHCIALBYM BARDZO ZOSTAC WASZYM FSPARCIEM OGNIOWYM PONIEWARZ UWAZAM RZE DOSKONALE SIE NADAJE NA TOM POZYCJE.

POZDRAWIAM SERDECZNIE <3 ;*

Crayon
24-01-2011, 15:41
http://remi.secretly.de/downloads/troll.jpg

temat zostawiam dla ogólnej beki