View Full Version : Nagrywanie - program Win7
Cześć, jaki polecacie inny program do nagrywania, bo z tego co zdążyłem zauważyć, Nero nie działa na Win7, a jeśli tak, to nie jestem chętny płacić za to dużych pieniędzy.
Znacie inne dobre programy, darmowe, do nagrywania plików na dysk, które działać będą na Windows 7?
Precision
23-01-2011, 16:28
Polecam program 'Burn4free'. Powinien dobrze chodzić, sam z niego korzystam, oczywiście jest darmowy.
http://www.dobreprogramy.pl/BurnAware-Free,Program,Windows,13053.html
Świetny program, polecam :)
Belfus Adri
23-01-2011, 16:39
A nie mozesz nagrac przez windowsa on ma w sobie wbudowane nagrywanie :D
Jak to Nero nie działa? Mam Nero10 i jest git! :D
Poziomek Twuj Koleszko :)
23-01-2011, 18:56
CD Burner XP najlepszy. (XP nie znaczy, że nie działa na 7 :)) Waży około 5mb, jest bardzo prosty w obsłudze, nagrywa ISO no i jeszcze nigdy nie zepsuł mi płyty, co w Nero czasem mi się zdarzało. Program przetestowany przez mistrza, możesz śmiało ściągać. :)
Stormczester
24-01-2011, 11:56
CD Burner XP najlepszy. (XP nie znaczy, że nie działa na 7 :)) Waży około 5mb, jest bardzo prosty w obsłudze, nagrywa ISO no i jeszcze nigdy nie zepsuł mi płyty, co w Nero czasem mi się zdarzało. Program przetestowany przez mistrza, możesz śmiało ściągać. :)
i przez 2 mistrza. Używam do nagrywania plików muzycznych i zepsuła mi się jedna płyta na rok czy dwa użytkowania, dość częstego (100 cd/3 m-c)
Mistrzowie przekonali mnie - CD Burner XP został przeze mnie zainstalowany. A co sądzicie o tym PC Speed Upie, który instaluje się razem z programem? Działa to, czy jest gównem
Poziomek Twuj Koleszko :)
24-01-2011, 15:15
mistrzowie przekonali mnie - cd burner xp został przeze mnie zainstalowany. A co sądzicie o tym pc speed upie, który instaluje się razem z programem? Działa to, czy jest gównem
Polecam odinstalować tego PC cośtam. Jak ktoś chce przyśpieszyć kompa to kupuje lepsze podzespoły, a nie syfi kompa jakimiś gównianymi programami.
Już to zrobiłem, niby 1200 problemów, a żeby je usunąc trzeba zapłacić złodziejom. Już sobie wolę reg cleanera sciągnąc i rejestry wyczyścić : D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.