View Full Version : "Umar? król , niech ?yje król" - P? w Zakopanem.
Sub Zero 2
23-01-2011, 20:22
Witam.Jak wiemy , w Zakopanem Kamil Stoch wygrał , ale co z tym idzie , Małysz doznał kontuzji.Jakie są wasze opinie?Ja myśle , że Stoch zakończy PŚ w 1 dziesiątce.
Zajebiście to wyglądało jak Kamil cieszył się z tego zwycięstwa. Wreszcie chłopak pokazał, że potrafi. Bardzo na niego liczę i oby skakał już tylko lepiej. Co do Adama, szkoda go bo źle nie skakał ;x Teraz jak wróci do zdrowia na pewno będzie się trochę bał.
Bardzo mnie to cieszy, Kamil skaczy coraz lepiej i oby tak dalej :) Ale w pierwsze dziesiątce to ja go nie widze :(
Niesamowte. Kamil to Kamil - czas na sukcesy!
No w końcu chłopak zapracował na to, pewnie teraz uczci to z żoną w łóżku, a wy expicie XD, małyszowi nic nie będzie, żona go wyleczy
No w końcu chłopak zapracował na to, pewnie teraz uczci to z żoną w łóżku, a wy expicie XD, małyszowi nic nie będzie, żona go wyleczy
Stoch zobaczy żonę po pucharze świata
@top
brawa dla niego... lecz dla mnie nazwa tematu nie pasuje... bo Małysz na pewno wróci na MŚ... a to ze kończy karierę po tym sezonie to każdy wie
A ja myślę, że Stoch będzie skakał tak jak wcześniej (będzie się dostawał do pierwszej 20, i powyżej pierwszej 10 się nie dostanie. Niestety prawda jest taka, że zna skocznię w Zakopanem i miał do tego ogromny doping (działało na pewno na jego psychikę). Małysz po kilku dniach rehabilitacji wróci na treningi.
PS. Oglądając skoki widziałem kilka razy flagę z napisem Jedlicze, Akuz jak tam było??
Kamil zadziwił wszystkich! Dochodzi do formy! Czekamy aż pokaże na co go tak naprawdę stać! Szkoda tylko, że Małysz tak zakończył swój trzeci występ w pucharze świata w Zakopanem.
On się wysoko wspina.
Najpierw był na samym końcu ,później coraz wyżej aż nareszcie udało mu się i wygrał pokonując odległość 128 m ,nie najwięcej ale miał więcej punktów ; )
Co do Adama to szkoda bardzo ,mógł być też na 1/2/3 miejscu ,gdyby nie ten upadek[..]
Kamil Stoch pokazał klasę ;)
Krulowiec
24-01-2011, 10:07
Bardzo dobrze, że wygrał bardzo go to podbuduje i może w końcu pokażę na co go stać i zacznie rywalizować o podium.
Lagga v3
24-01-2011, 10:13
miał farta , że takie chujowe warunki mieli inni , ale i tak props.
Stoch zobaczy żonę po pucharze świata
no nie pierdol ze w zakopanem jest i nie odwiedzi jej haha napewno byla w zakopanem to pewnie ;p
no gz gogo 100lvl
Gruba Impra z Mikielem
24-01-2011, 13:54
To był zamach na 120m słychać strzały, wina Tuska że Adam się przewrócił. Powołamy komisje!!!!!!!!!
Będzie dobrze, Kamil dobry, konkurs drużynowy może być dobry dla naszych jak 4 zawodnik coś będzie skakał.
Τettmeier
24-01-2011, 15:12
Kamil good aczkolwiek za każdym razem jak skacze 2 skok to jakoś krzycze że się spie*doli, takie przyzwyczajenie z przeszłości, u Huli to czasem nadal działa, a u tego Byrta to zadziałało z nawiązką(mówie: skoczy 105, skoczył 101). Od samego początku śledzę poczynania Stocha w PŚ i życzę mu najlepszego, teraz będzie tylko lepiej! ;-)
kryzysowy azbestowy
24-01-2011, 17:28
przecież Małysz sie zaraz pozbiera, to co wy gadacie, że 'umarł król'? :confused:
ŻYŁA NAJLEPSZY AGENT Z 13 NA 31 I BEZ PUNKTÓW XD
Kaziu Extreme
24-01-2011, 17:41
A ja myślę, że Stoch będzie skakał tak jak wcześniej (będzie się dostawał do pierwszej 20, i powyżej pierwszej 10 się nie dostanie. Niestety prawda jest taka, że zna skocznię w Zakopanem i miał do tego ogromny doping (działało na pewno na jego psychikę). Małysz po kilku dniach rehabilitacji wróci na treningi.
PS. Oglądając skoki widziałem kilka razy flagę z napisem Jedlicze, Akuz jak tam było??
Nie bedzie, bo jesli ktos w chujowych warunkach wygrywa PŚ to forme napewno ma i nie mial dobrych warunkow zawsze zawiewalo z tylu wiec do dziestatki PS sie dostanie i bedzie dobrze skakal i licze moze nawet na jakis medal z jego strony w oslo. A co do Jedlicza ta wlaga byla pokazywana co 10 minut i z kuzynem smialismy sie z tych machajac i wykrzykujacych czary z tibi debili cooz obok byl koscian czyli blisko do psychiatryka.:)
Sub Zero 2
24-01-2011, 18:17
Dla nieco nie rozumnych - umarł król to przenośnia...
Karol Strasburger
24-01-2011, 18:55
stoch zawsze zazdrosny za sukcesy adama teraz się coś dorobił, kutas jeden, udało mu się raz, nie powtórzy tego więcej....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.