View Full Version : reset misji
Witam chciałbym zaproponować restart misji po ustabilizowaniu serwera, dlaczego?
powód jest prosty części graczy misje zostały cofnięte,lub nie było za nie nagrody np. w postaci doświadczenia jak to miało miejsce z misjami na klikanie
część graczy wie i za pewne pamięta gdzie się robiło te misje więc raczej nie powinno być z nimi problemu, problem jedynie mogą stanowić dłuższe misje które mogły by zostać jak np. misje na pohu gdzie trzeba zabijać dużo potworów
Hehe, zrób sobie reset mózgu. Dlatego, że ty nie robiłeś wcześniej misji, to mają je teraz cofać? Pomyśl o innych którzy spędzili dużo czasu na zabijaniu bossów i wykonywaniu tasków. Zresztą Santano już pisał, że wszystkie misję zostały zapisane i nic nie stracimy. Elos.
Salik Shoter
24-01-2011, 16:55
Hehe, zrób sobie reset mózgu.
signed. Mi to wisi ogólnie bo zrobiłem tylko 2 taski na dracule ale pomyśl co musiałby przeżyć taki kicaii? jak kończył już taska na te smieni ala patchfinder czy jak on tam ^^
Jestem na nie...
Panek Kitara
24-01-2011, 17:03
Hehe, zrób sobie reset mózgu [3]
propozycja denna,sam szukaniu misji/wykonywaniu taska spędziłem 3 dni inni zapewne więcej więc po co mają to cofać? karpek wszystko wyjaśnił w swoim poście więc nie wiem co tu jeszcze dopisać :(
Hehe, zrób sobie reset mózgu [4]
Nie po to myśmy szukali przez 3 dni nowych misji, abyście wy się o nich dowiedzieli i zrobili zaraz po nas... Z drugiej strony co ci da ten reset misji jeśli mam wszystkie misje spisane w notatniku i zrobię je w przeciągu 30minut?
Krulowiec
24-01-2011, 17:11
Hehe, zrób sobie reset mózgu [5]
Ktoś główkuje całą noc żeby zrobić misje a Ty od tak ' ZRESTARTOWAC ' 0,0
Mieszko twuj koleszko
24-01-2011, 17:25
Hehe, zrób sobie reset mózgu [6]
Po co resetować ?
Hehe, zrób sobie reset mózgu [7]
Już Santano pisał, że są zapisane więc nie wiem po co temat..
Jak dla mnie kolejny głupi bezsensowny temat , poczytaj sobie trochę forum , a nie wbijasz i tworzysz takie tematy , temat do zamknięcia , ponieważ robi sie off ludzie nabijaja głupie posty ;D , ale jaki temat takie posty ;P .
Hhahah
temat jest mało co przemyślany misije masz już zapisane i one ci dały ^ exp ^
wiec ?
Hehe, zrób sobie reset mózgu [8]
Ogarnij troche XD. To, ze nie robiles misji wczesniej nie znaczy ze Ci, co porobili juz pare taskow meczac sie na potworach, maja to stracic. Oczywiscie na NIE ;D.
Zrobiłem jakieś 42 zwykłe misje, 18 z npc i wszystkie areny. Razem dostałem ok. 15 lvli praktycznie bez wysiłku, a po resecie znów miałbym je dostać? No chyba nie. Jak dla mnie to fajnie, ale pomyśl o tych, którzy wcześniej nie robili misji.. Staracie się na każdym kroku oszukać administracje. Jak była cofka to cofnęło wam misje, więc od nowa będziecie mogli je zrobić. Nie kombinuj tak. ;s Jestem na nie.
Kinderek
24-01-2011, 18:56
ehe, zrób sobie reset mózgu [9] Potwierdzone !!! :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.