View Full Version : [7.6] Week
Elite Vegox
24-01-2011, 22:55
Hehs dzis na raport odpisala mi wlasnie ta osoba :] Czemu nie mowiliscie nic ze jest nowy gm/tut?
Nowy GM? ;) , nie miałem okazji spotkać , chyba zadko kto miał . Ale jeśli jest nowy admin to mógłby sie przywitać ;x
A czy to aż takie ważne? Jeśli będzie chciał, to się przywita. ;)
@Niżej
Przecież i tak Wam nie powie kim jest. xd Może Wam jedynie napisać "cześć". Jak napisze "aloha" to go zbojkotujcie. XD
adrian0093
24-01-2011, 23:54
No to ważne, przynajmniej dla nas - graczy. Jak już piszemy raport to spodziewamy się kto może nam odpisać, najczęściej właśnie Ty Magiku, Caav może Exod i czasami Santano?
#t
Tez nic o nowym GM/Tut nie słyszałem, nie widzałem go jeszcze, miejmy nadzieje, że się tutaj przywita :]
Zakładam, że to ktoś kto ma tu moda/cleanera/super moda tylko, że znowu robi z tego wielką tajemnicę. :O
Krulowiec
25-01-2011, 00:16
Zapewne ktoś komu ekipa ufa, czyli mod/cleaner czy coś podobne.
Powodzenia w dalszym ukrywaniu się Administracji ;)
Świeża krew może coś wniesie w serwer. Oby się znał na swojej robocie i nie przeszkadzał więcej niż pomagał.
Jeśli będzie chciał to sam się ujawni :] Pilnuje i pomaga to się liczy a nie to kim jest...
Legendy mówią że to ten człowiek:
http://i56.tinypic.com/n1fk78.jpg
W każdym razie jest on zamaskowany, ale miło mi się z nim gawędziło, nie wydawał się też agresywny. Witamy Weeka, swojego człowieka.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.