View Full Version : Te-Tris - Dziecko Szcz??cia
Gruba Impra z Mikielem
26-01-2011, 18:20
http://www.youtube.com/watch?v=qfLIDkymyzA
Zacny track od Tetrisa, w sumie prawie wszystkimi się jaram. ; d
btw. widzę odbanowali Cie hackerze. XD
Τettmeier
26-01-2011, 18:25
Nie mój typ tracku jakoś. Tekst zajebisty, ale nie lubię takich bitów chyba...
Kamor VODKA
26-01-2011, 18:33
a mi sie bit podoba,txt rowniez - ale jakos special sie nie jara
Gruba Impra z Mikielem
26-01-2011, 18:36
Niedługo klip do tego utworu.
http://img203.imageshack.us/img203/3199/beztytuuvsg.jpg
NAWRACAM SIĘ [YO]
#up
tyle cie namawialem, mowilem, ze to porzadna muzyka ale ty sie opierdalales, teraz nie ma opierdalania sie, trzeba napierdalac !!
ilovehh.
26-01-2011, 20:28
#mikiel
nie ma lipy, trzeba bajceps robić
#topic
słuchałem na fb, dobry traczek ;d.
Mieszko twuj hujeszko
26-01-2011, 20:40
Ide przez miasto widze tam leży bananowe ciasto
długo nie myśląc je wpierdalam , a tam stoi moja
mama , mówi mi , że jest mad , a ja na to ,
: "chuj ci w zad"
Dobry track to najlepsze linijki ogólnie co podałem xDddDd. Czekam na płyte .
E.Leclerc
26-01-2011, 21:30
Tak poza tematem:
Pytanie skierowane do Mikiela wielkiego Rapjera...czy ty cale dnie siedzisz na portalach hip hop pe el i robisz tutaj o kazdym newsie temat?? Moze wyjdz z domu razem ze swoim kolegom Google i zacznijcie robic cos bardziej kreatywnego niz siedzenie 24h na forum i robienie z niego forum muzycznego jak i portalu podobnego do fotka pe el (tutaj pisze o panu Google)...
@topic
No fajne fajne...
Gruba Impra z Mikielem
26-01-2011, 21:34
Tak poza tematem:
Pytanie skierowane do Mikiela wielkiego Rapjera...czy ty cale dnie siedzisz na portalach hip hop pe el i robisz tutaj o kazdym newsie temat?? Moze wyjdz z domu razem ze swoim kolegom Google i zacznijcie robic cos bardziej kreatywnego niz siedzenie 24h na forum i robienie z niego forum muzycznego jak i portalu podobnego do fotka pe el (tutaj pisze o panu Google)...
@topic
No fajne fajne...
nie wiem kim ty jesteś, właśnie z 1h temu wróciłem z silowni, w piątek idę z piękna kobietą na impreze do klubu, w sobote na koncert również z tą piękną kobietą, a w niedziele do kina na Och Karol 2, zgadnij z kim, tak tak z tą piękną kobietą :)
A po to jest ten dział, żeby pisać news o muzyce. Jest nowy track/płyta to piszę, jestem tu fejmem i takich jak ty to wciągam jak amfe ze stołu.
DOBRA KURVA SŁABE PROWO, ZDEMASKOWAL MNIE, ODCHODZĘ JUTRO O 20:00 CZEKAJCIE NA TEMAT
^top
Czekam na tą płytke, mam nadzieje że 12 lutego Adam zagra na koncercie jakieś tracki nowe oraz rozpierdoli bitwe free.
nie wiem kim ty jesteś, właśnie z 1h temu wróciłem z silowni, w piątek idę z piękna kobietą na impreze do klubu, w sobote na koncert również z tą piękną kobietą, a w niedziele do kina na Och Karol 2, zgadnij z kim, tak tak z tą piękną kobietą :)
A po to jest ten dział, żeby pisać news o muzyce. Jest nowy track/płyta to piszę, jestem tu fejmem i takich jak ty to wciągam jak amfe ze stołu.
DOBRA KURVA SŁABE PROWO, ZDEMASKOWAL MNIE, ODCHODZĘ JUTRO O 20:00 CZEKAJCIE NA TEMAT
^top
Czekam na tą płytke, mam nadzieje że 12 lutego Adam zagra na koncercie jakieś tracki nowe oraz rozpierdoli bitwe free.
A jak ta piękna kobieta ma na imie? Marek ? :)
E.Leclerc
27-01-2011, 02:51
A jak ta piękna kobieta ma na imie? Marek ? :)
Gerard aka Google. W sumie ONO tez sie chyba maluje :)
Macie wspaniałe życie na forum. Kiedys jak bedziecie mieli dzieci znaczy adoptujecie ty z drahem to bedzieci im pokazywac jak sie bawiliscie na forum tibijskim jak sie poznał tatuś z tatusiem :)
@Down
Student ze wsi nie wtracaj sie jak dorośli sie kłócą ogarnij studia dzienne w sobote i niedziele :)
Dobry track, dobry TeT.
Gruby z katowic napinka hehehe
Tekst i bit jest dobry moim zdaniem.
Chociaż track nie przypadł mi do gustu ;/ Coś tam jest nie tak ,tylko nie doszedłem do tego co.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.