View Full Version : Zmiana map packa na serwie ...
el polako
26-01-2011, 21:42
Zgłaszam wniosek o zmiane map packa na serwerze lub małe uaktualnienie :
uzasadniam to tym co zapewne nie jeden przyzna mi racje grane są prawie caly czas te same mapy ... nie znam sie ale moze chociaz jest mozliwosc dorzucenia nowych map do istniejacego takich jak np:
awp_map (byla by dobra konkurencja dla nudnej juz indii)
cs_havana
cs_italy
cs_militia
cs_office
de_prodigy
de_storm
de_chateau
fy_iceworld
stare mapy ale jare pzdr
1.Gowno, srednio grywalna, granie bunkrowe i o wiele mniej dynamiczne niz na indii.
2.Srednia
3.Jednostronna mapa, niegrywalna i nudna.
4.Rowniez jednostronna przy graniu 10v10.
5.To samo, jak wiekszosc map cs.
6.Mozna dodac, nie wiem dlaczego jej nie ma.
7.Srednia.
8.Ciekawa i nawet grywalna.
9.Za mala na 10v10.
@edit
No na serwerze jest wiecej map, ale nie sa po prostu dostepne w vote. Co do jednostronnosci, to na tych mapach jest za malo mozliwosci, tt obstawi wszystkie mozliwe wyjscia czyniac mape nie do wygrania w ct.
Jestem za cs_havana, cs_militia, de_chateau, de_prodigy. Reszta jest mało grywalna, no oprócz office, ale to za mała mapka na 10v10.
Havana, italy, office i prodigy moglby byc wgrane... Wątpie, że ktokolwiek to zrobi, bo medale miały być wprowadzone 2 tygdonie temu, do dzisiaj ich nie ma.
India - jedna z lepszych map została usunięta, bo raz na rok wyskakiwał crash.
el polako
27-01-2011, 15:44
Patrzac pod tym wzgledem jak Ty patrzysz to nigdy jakiegos zroznicowania nie bedzie.
1.Dalem awp map poniewaz jakos pierwsza mi do glowy przyszla ale racja jest duzo innych i lepszych nawet od indii.
2.Zalezy od gustu mi np. pasuje zawsze cos innego nic d2 train itp.
3.Wcale nie jednostronna chyba ze w ct same kampy i ludzie co raszowac nie potrafia.
4.Juz predzej podziele Twoje zdanie lecz nie do konca aczkolwiek moje zalozenie bylo o zroznicowanie troche gry.
5.Tu sie nie zgodze mapa dobra i nie jednostronna.
6.Jedna z najlepszych map tez nie wiem czemu nie ma.
7.Zła nie jest zawsze cos innego.
8.Bardzo fajna milo ja wspominam.
9.Gdy mala liczba ludzi zawsze na chwile mozna sobie pobiegac i poszalec.
@ To są jedynie przykłady map, które by troche odbiły od ciąglego grania tych samych. Oczywiste jest, ze kazdy ma swoje upodobania i jednemu bedzie pasowac innemu nie. Nie mialem na mysli ich aby koniecznie je wprowadzić. Mozna by bylo konkurs zrobic kazdy by napisal jakas ograniczona ilosc mapek ktore by chcial aby na serwie byly, male glosowanie moderatorzy zebrali by je do kupy i z nich zrobic jakiegos map packa. Nie wiem taka mala propozycja z mojej strony moze ktos ma inne pomysly albo dalej grajmy to samo nie ja decyduje.
@ Co do opini za mala mapka na 10vs10 wypada tez brac pod uwage, ze nie zawsze jest full serwer i akurat na czas gdy na serwie gra mniej osob mapa typu office i iceworld wydaje mi sie byc odpowiednia.
@ Owszem nie mowie ze nie masz racji bo masz. Jezeli T bedzie ogarniete to Ct nie ma szans racja ale kiedys sie gralo i nie raz a wiele razy pamietam ze na italy T padalo i szans nie mialo wydaje mi sie ze wiekszy % zalezy od timu i skilli ludzi w nim niz map.
Jestem za dodaniem tylko office i awp_map. Brakuje tez aim_map. Gdy na serwie jest malo osob mozna by sobie taka zagrac :)
Office będzie można wrzucić na nowo, awp_map myślę też bez problemów, bo gówNO już nie będzie i wariactw z crashami też brak. Natomiast ze względu na to, że na serverze obowiązywało map nominate i głupio byłoby, jakby na serverze siedzialo 20 chłopa i zagłosowanoby na aim_map, dlatego był on na serverze, ale nie można było go nominować, więc takowa zmiana była możliwa tylko przy pomocy admina.
Ku*wa co jest z tym servem?
#topic
Mozna dodac prodigy i office.
Gdy będzie tak powiedzmy 6vs6 max. i mniej można zagrać :
aim_crazyjump
aim_crazyjump2
aim_crazyjump3
Bardzo Fajne mapki.
Diduus v.0.2
19-02-2011, 08:45
@up..
only crazyjump zwykły :)
@top.. italy,office i chateau dobre mapki
Mortalix
19-02-2011, 13:01
@up..
only crazyjump zwykły :)
@top.. italy,office i chateau dobre mapki
Crazyjumpy się fajnie gra 5vs5, ale nie 10vs10.
Nie wiem co fajnego jest Twoim zdaniem w 'italy'. Jednostronna mapa i znając graczy apo byłoby (TT) 14vs4 (CT) - nonsens.
#topic
Po co wrzucać nowe mapy skoro przy innych niż dd2, nuke, inferno i jeszcze kilka innych, serwer pustoszeje? ;0
Ja jestem jak Mehu, za cs_havana, cs_militia, de_chateau, de_prodigy oraz jak jest mniej graczy to mozna awp_map zapuscic. Nie wiem jak jest teraz ale niedawno byla co druga mapa dust, jak nie to aztec nuke i inferno - koniec ;[
Dodajcie cos bo zalowo jest XD
Patryk1551
19-02-2011, 14:28
I tak by tego nie grali. Wgl po co jest te vote na mapy nie lepiej od razu dać im cycle dd2, inferno, nuke, aztec, dust, westwood.
Zakochana Rookqq
19-02-2011, 15:50
Mogli by jakiegoś ratsa dla "zabawy" dodać i spadochron ;] Ta, jeszcze stół z powyłamywanymi nogami na respie /Cray
Bartolomeziom
19-02-2011, 23:53
No ale to serwer FFA+BF2 a nie 4Fun xd swoją drogą serwerownia cs apo to niegłupi pomysł tylko mortiis by w długach utonął
@topic
Jestem na tak ale to wciąż mapy podstawowe a nie gra się tam sparingów/mixow
Polecam znaleźć takie mapki :
de_dust2_sm0ker
de_cpl - all wersje bo jest cpl_fire/cpl_mili itd.
de_aztec_1337
de_dust2_1337
Tyle odemnie. Podstawowe można grać ale na innych przyjemniej jest xd
el polako
01-03-2011, 17:48
Dzieki za dodanie paru mapek niestety troche nic z tego bo dzieci westa indii daja zawsze te same nominacje ;/ fajnie ze chociaz czasem ten ofis sie pokaze ale dalej niestety d2 inf nuke trejn to podstawa na serwie ... o takich mapach jak prodek mozna zapomniec ;/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.