View Full Version : Hosting
Valerman
27-01-2011, 00:24
Chciałbym się zapytać na czym stoi owe forum. Śmiem twierdzić, że server dedykowane, mam rację ? ta informacja jest mi bardzo potrzebna, więc jeżeli nie ma przeciwwskazań, proszę o odp.
#down, Niestety, w dziwnych okolicznościach został usunięty post jakiegoś "debila", a moja wypowiedź była właśnie kierowana do niego.
Akananto
27-01-2011, 11:11
Sherlockiem to ty nie zostaniesz, ale jezeli juz tak bardzo chcesz znac odpowiedz to tak, serwer dedykowany!
A co do tej nagrody, kosc chcesc?
Doktor Watson
27-01-2011, 17:00
Sherlockiem to ty nie zostaniesz, ale jezeli juz tak bardzo chcesz znac odpowiedz to tak, serwer dedykowany!
A co do tej nagrody, kosc chcesc?
Akurat tutaj bym się nie zgodził. Serwer dedykowany jest tylko i wyłącznie do dyspozycji jednej osoby. A chatbox został usunięty z powodu skargi innych użytkowników bo wieszał serwer. Zapewne jest to serwer VPS (dedyk podzielony na kilka osób).
To chyba wiadome, że to forum stoi na yoyo.pl. Bezsensowne pytanie. : )
ChatBox został usunięty nie z powodu skarg innych użytkowników, a z powodu czepiania się hostera, któremu podobno to serverownie przeciąża, bo wysyła mu za dużo zapytań w jednym momencie i go boli dupa, że zasilacz mu pęknie
Klej Wary
27-01-2011, 22:24
Czyżby linuxpl.com???
Czyżby linuxpl.com???
Tak ,
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.