Zaloguj się

View Full Version : Misja z kupnem pacc runy!

Bum
27-01-2011, 11:42
Co to w ogóle ma być? Mam wydawać 25 zł na kupno pacc runy, aby wykonać misje? To jest chyba kpina, z nas! Tibijczyków! Co o tym sądzicie, moim zdaniem powinni usunąć ta misje , albo zmienić!

Wnorekkk
Można wykonać to tak jak Ty powiedziałeś, ale na APO jest bardzo mało ufnych osób wiec jest do na prawdę bardzo żałosne.

!!sQaua!!
27-01-2011, 11:46
To sie nazywa 'Chwyt marketingowy'.

Bardzo przemyślane, graty dla Mortiisa, czy kogoś tam, kto to wymyślił.

Magik
27-01-2011, 11:47
Nikt Ci nie każe kupować Pacc Runki, więc jak nie chcesz - nie kupuj. Nie widzę najmniejszego problemu...

Wnorekkk
27-01-2011, 11:49
Zawsze można kupić kod na pacc runkę i samemu go wykorzystać. Chyba, że tak nie uda się wykonac misji :p

ViVuSeK
27-01-2011, 11:51
Proste ,nie chcesz wykonać misji - nie kupuj.

Według mnie można zawsze poprosić kogoś aby zamówił SMS PACC RUNA ,dał ci kod i ty wpisujesz ,ale wątpię aby ktoś był tak naiwny i głupi ; ) Ja mam kolegę ,który zamówi dla mnie kod bo dla niego 20 złotych to jest jak dla nas grosz ;)
Niech zostawią to tak jak jest ,albo wprowadzą propozycję KaZeK'a - "PACC letter". Wtedy będzie taniej bo 10 złotych i przy okazji już nie będzie wcale oszustw.

Tygrys
27-01-2011, 11:58
Nikt nie każe Ci kupować pacc runy za złotówki. Równie dobrze możesz kupić od kogoś za pieniądze w grze. Misja działa też, gdy użyjesz na sobie pacc runy, albo i właśnie gdy ją wyciągasz ze skrzynki.