Zaloguj się

View Full Version : O co chodzi z tymi Saylorami

Crayon
27-01-2011, 17:19
Cze
Bo jak wiecie jestem obecny - nieobecny na forum i jedyną moją rozrywką jest banowanie ludzi, nie odpisywanie na pw, dawanie warnów za free i usuwanie tematów mimo że to nie ja. I przez te niskie stężenie beki nie wiem o co chodzi z tym Saylorem.

Gruba Impra z Mikielem
27-01-2011, 17:20
Saylor wysłał keyloga na forum i shakował Joogiego itp po czym oni dostali bana. Gimby teraz oczerniają Poziomka i Byouta, którzy są niewinni.

Kornas Pall.
27-01-2011, 17:21
Saylor hackuje forum . Tyle wiem na ten temat xd

`Artas
27-01-2011, 17:22
Ktoś im konta hacknął, zrobił temat z generatorem kont na torrentach w którym był keylogger. Inni użyszkodnicy ściągali owego generatora i także zostali oszukani. Cóż za historia... :/

KaZeK
27-01-2011, 17:22
Saylor - główny imbecyl który 'rozsyłał' keyloggera na forum
Poziomek & ByOuT (HAHAH ?) - osoby które podstępem ukradły konto Saylorowi i rozsyłały keyloggera w formie 'torrent account generator.exe.'
Joogi/Saylor i inne osoby - frajerzy którzy dali się nabrać i ściągnęli to ścierwo.

#down
HEHEH, CICHO USUŃ POSTA WEŹ OBCIACH ROBISZ :/

Gruba Impra z Mikielem
27-01-2011, 17:23
Joogi/Saylor i inne osoby - frajerzy którzy dali się nabrać i ściągnęli to ścierwo.

niestety, też zaliczasz się do tej grupy. Pamiętasz chyba akcje sprzed kilku miesięcy : D

kryzysowy azbestowy
27-01-2011, 17:25
siema, Saylor here

Joogus
27-01-2011, 17:34
Mikiel tez marne prowo, beka XDDDD

Jest tak jak napisal Kazek, poziomek wwalil sie na Saylora konto i wrzucil 'keya' do pliku jako generator hasel do torrentow, a ja i 6 osob jeszcze wpadlismy i hackneli nam konta na forum no i mi jeszcze w grze ;d Niedlugo odzyskam konto i bedzie wszystko w normie. :q

Kazde konto o podobnym nicku to nie ja tylko poziomek!

Zark
27-01-2011, 19:56
Keny też się dał ; )

beka była troszqqqqqqqqqqqqqq

Midq
28-01-2011, 10:36
no bo saylor wysylal keyloggera na forum i shackowanymi kontami, w tym moim, mowil ze jest czysty ok i namawial do sciagania. haknal poziomka po czym zaczal zwalac wszystko na niego i jako poziomek hacknal wszystkich w tym i byouta, to jedna wielka beka

ViVuSeK
28-01-2011, 10:42
Ja nadal się w tym mało łapię ;p

Dali się nabrać na jakiś głupi link - dlatego w nic nie klikam. Ludzie są podstępni i nikomu nie można ufać.
Strzeżcie się ,demon jest wśród nas ,dlatego trzeba go zniszczyć! ;P