PDA

View Full Version : [7.6] Skeptikz, Akuzino ;)

$ëтhaη
27-01-2011, 18:52
Nadszedł moment, w którym czas się pożegnać.
Tak wiec konczy sie moja przygoda na APO.
Grałem na APO od 2006 roku.

To nie wina uha,manasa, grało mi sie naprawde dobrze.

Odchodze poniewaz mam juz swoje lata nie ma sensu grac w tibie a jak wiemy moze ona zniszczyc zycie (przyklady macie w domku Noura).
Powody mojej decyzji znane są tym osobom, które je znać powinny.
Dziękuję za wspólnie spędzony czas nawet tym ktorych nie lubie, dostarczyliscie mi duzo śmiechu;) Na dachu, pod depo.

Nie pisze 10 tematow jak Zarex lub Gruby Vara zeby nabic posta.

Postac Akuzino sprzedalem kcc czy zł? Nikogo nie powinno to obchodzic.
Jestem bardzo zadowolony z nowego ownera gdyz nie jest debilem jak wiekszosc ludzi na APO.

Czas na pozdrowienia wymienie tych ktorych znam dabrdzo dobrze, ufam im w 100 %.
Tak wiec pozdawiam
Biberka ;) GoGo 3kaa. (Goń zerowca Xixe) =D
Nizar = old Kevinek Nie znamy sie dlugo ale wystarczajaco zeby napisac o tobie "Najlepszy kumpel ktorego poznalem"
Jedyna osoba ktorej moglem dac wszystko i pisac o wszystkim.
Dobrze, ze juz tu nie grasz (pamietasz silver wanda na Mc marim) ktorego mi ukradles ) xDDDDDDDDDDDDD Bylo minelo jestes ziomek

Skocio ;>
Nivelato ;)
Hiderax ;f
Darkrose ;x
Luko the Master
Bede pamietal nasze PKowanie pod depo i wiele innych rzeczy.

Jak jest pozdro to musi byc lista graczy ktorych nie pozdawiam
Czarna lista.
Zarexohilik
Torus(ka) -ten czlowiek przebije kazdego, graj w tibie do konca zycia
Dla mnie mozesz studiowac dziennie w weekendy ale tak bedziesz noobem.
Po co ci studia jesli bedziesz nikim w swoim fachu bo 5 lat nauki przesiedziales na APO
Ojca Torusa- Kawały o nim byly dobre

Mitura/Daniel <- Lizodupy Aziela, nie wiem jak to jest siedziec 2 lata w 1 klasie ale mozna zapytac mistrza Dani3lka ;)
Oszukaliscie mnie na kcc zeby kupic jedzenie, ujdzieeee ;)

Kevinek (Ten, ktory pisal miesiac zeby sprzedac mu postac o 50zl taniej bo wiecej nie mogl uzbierac, udawal kolege po czym gdy dostal postac zaczal kozaczyc, zabijac, wyzywac ;) Nie polecam przyjazni z tym nastolatkiem bez mozgu.

TAK NA PRZYSZLOSC DLA MORTIIS'A:
OGARNIJ POSADY W TIBII BO JEST TO ZALOSNE.
CAAV DAJE BANY ZA NAPISANIE DO ZAREXA 1 SLOWA, BANUJE ZA TRAPOWANIE LECZ GDY ROBI TO JEGO KOLEGA NAWET NIE PRZYJDZIE LUB NAPISZE "TRAPOWANIE LUDZMI JEST DOZWOLONE".
PO CZESCI PRZEZ TO APO JEST GORSZE.
Szczerze olewam co bedzie dalej...

Cieszę się, że wy sie cieszycie (:) z mojego odejscia ;]
Zegnam.
Postac Skeptikz nadal bedzie moja lecz grac nie bede.
Wiadomosc szybko sie rozniesie jak zobaczy to torus. Jego lista na gadu sklada sie praktycznie z samych tibijskich ziomkow;)
Czekam na 500 wyswietlen+