Zaloguj się

View Full Version : Mój pierwszy temat :)

Gay Power
27-01-2011, 20:12
Witam.
Mam na imię Tomek, urodziłem się w 1990 roku. Pochodzę z Warszawy oraz nadal tam mieszkam. Zawitałem na te forum by uświadomić użytkowników, że geje to też ludzie. Mam nadzieje, że nauczę was kilku ciekawych rzeczy oraz wasze umysły otworzą się na homoseksualizm :) Wierzę, że na tym forum nie spotkam tak wielu homofobów jak na poprzednim.
Pozdrawiam, Gay Power!:)

n a j o m i .
27-01-2011, 20:16
Acha, okej. witamy "gay power"?;O

@down
nie starałam się. wybacz :\

Karol Strasburger
27-01-2011, 20:17
najomi suchar, amatorskie powitanie

siema tomq, powiedz coś więcej o sobie, opisz swoje doświadczenia

Elite Vegox
27-01-2011, 20:21
Nie,wzruszylem sie ale nie skoszystam :{

Lagga v3
27-01-2011, 20:22
wzruszyłem się , ale i tak jebac pedałów:( :mad:

Tumanbuga
27-01-2011, 20:23
Witamy , nie no mało wam tych prowokacji jeszcze geja okeja chcecie tutaj zrobic xD ? Czekamy na jpg z nickami fejmów na prąciu .

Mateusz Soprano
27-01-2011, 20:25
Witam,jak to jest mieć przyrodzenie kolegi w odbytnicy,czy to fajnie ciągnąć warami przyjacielowi?Masz chłopaka? Co robicie gdy jesteście sam na sam,mogę liczyć na jakieś foty żeby się pośmiać?Jak w rozpoznać geja gdy udaje normalnego faceta bo nie chce zostać zdemaskowany?

sqlterpa
cze,
chciałbym nadmienić, że to forum GRY!!!!!!!!! mi tam homoludzie nie przeszkadzaja ale chyba jednak pomyliles forum ;S

Gay Power
wzruszyłem się , ale i tak jebac pedałów:( :mad:

Pieprzony homofob!

Witamy , nie no mało wam tych prowokacji jeszcze geja okeja chcecie tutaj zrobic xD ? Czekamy na jpg z nickami fejmów na prąciu .

Nie jestem prowokacją. Z czasem będę tu dodawał fotki z moim chłopakiem Marcinem :)

Witam,jak to jest mieć przyrodzenie kolegi w odbytnicy,czy to fajnie ciągnąć warami przyjacielowi?Masz chłopaka? Co robicie gdy jesteście sam na sam,mogę liczyć na jakieś foty żeby się pośmiać?Jak w rozpoznać geja gdy udaje normalnego faceta bo nie chce zostać zdemaskowany?

Jest to przyjemne tak samo jak dla was seks z kobietami :) Troche kultury chłopcze z tymi warami to przesada! Mam chłopaka, nazywa się Marcin i jest o rok starszy, studiuje prawo :) Foty będą dodane z czasem. Jak rozpoznań to nie do mnie, ubieram się jak normalny człowiek ze stylem.

Pozdrawiam Gay Power!

Pede
27-01-2011, 20:26
Kutasy w górę kto jebie pedałów na 100$

Lolipops
27-01-2011, 20:28
Zapraszamy serdecznie,nie zwracaj uwagi na tych antyhomo sapiens,ja nielubie tylko asfaltów(black) do Gejów nic niemam,a więc powodzenia

Gruba Impra z Mikielem
27-01-2011, 20:30
hahahah beka, jeszcze pedała brakowało wśród tylu idiotów.

JA PIERNICZE ODCHODZE

Bum
27-01-2011, 20:31
W dupę sobie te fotki możesz wsadzić , na pewno będzie to dla Ciebie przyjemne. Mam nadzieje ze Sherlock nie jest tolerancyjny i dostaniesz bana za pedalstwo!

http://img507.imageshack.us/img507/628/54688860.jpg (http://img507.imageshack.us/i/54688860.jpg/)

WON!

Elite Vegox
27-01-2011, 20:32
A i ten no teges a jak zobaczysz chlopaka to tez ci staje ???

Gay Power
27-01-2011, 20:33
Kutasy w górę kto jebie pedałów na 100$

Ty płytki homofobie! Polsce wstyd z takich!

Zapraszamy serdecznie,nie zwracaj uwagi na tych antyhomo sapiens,ja nielubie tylko asfaltów(black) do Gejów nic niemam,a więc powodzenia

Dziękuję :) Widzę, że są szanse znaleźć normalnych, tolerancyjnych ludzi.

JA PIERNICZE ODCHODZE

Abderyta!

W dupę sobie te fotki możesz wsadzić , na pewno będzie to dla Ciebie przyjemne. Mam nadzieje ze Sherlock nie jest tolerancyjny i dostaniesz bana za pedalstwo!

http://img507.imageshack.us/img507/628/54688860.jpg (http://img507.imageshack.us/i/54688860.jpg/)

WON!

Homofobia to choroba! Powinno się to leczyć!

A i ten no teges a jak zobaczysz chlopaka to tez ci staje ???

To samo pytanie mogę zadać Tobie!

ave666
Nie jestem prowokacją. Z czasem będę tu dodawał fotki z moim chłopakiem Marcinem :)

Sądzisz, że ludzie chcą oglądać Ciebie - pedała i Twojego chłopaka - pedała?
Oczywiście to pytanie retoryczne bo nikt nie ma zamiaru oglądać Twego pyska a tym bardziej z Twoim "chłopaczkiem". Jeśli jesteś prowokacją to wykurwiaj, jeśli rly jesteś pedałem to tym bardziej wykurwiaj gdzie raki zimujo, yo.

n a j o m i .
@bum
to, że człowiek wyróżnia się spośród normalnych użytkowników, to powód do bana? :X

@top
beka XD

Gay Power
27-01-2011, 20:36
Sądzisz, że ludzie chcą oglądać Ciebie - pedała i Twojego chłopaka - pedała?
Oczywiście to pytanie retoryczne bo nikt nie ma zamiaru oglądać Twego pyska a tym bardziej z Twoim "chłopaczkiem". Jeśli jesteś prowokacją to wykurwiaj, jeśli rly jesteś pedałem to tym bardziej wykurwiaj gdzie raki zimujo, yo.

To jest forum i jest tu wolność wypowiedzi!

Sherlock
27-01-2011, 20:37

JA PIERNICZE ODCHODZE

Mikiel chciał być fajny ale nie wyszło, gdybyś robił to z głową - użyłbyś proxy, a nie jechał na tym samym ip co z konta Gruba Impra z Mikielem.

Mikiel = Cieplak?

Crayon
27-01-2011, 20:42
Ja też czasami zatapiam się w braterskich uściskach kolegów z drużyny :)