Zaloguj się

View Full Version : sprawozdanie z miesiaca

.:Edzio:.
28-01-2011, 07:48
pamietacie jak mortis robil sprawozdanie z kazdego miecha pracy ogolnie zapewnial ze bedzie to robic co miecha ale dosc szybko to zdechlo ; /

Lipek Aldix
28-01-2011, 08:11
pamietacie jak mortis robil sprawozdanie z kazdego miecha pracy ogolnie zapewnial ze bedzie to robic co miecha ale dosc szybko to zdechlo ; /

Wpadłeś na to, że nie zawsze jest na to czas i są ważniejsze rzeczy do zrobienia niż sprawozdanie? Zastanówcie się czego chcecie, albo update i inne rzeczy związane z poprawą gry na serwerach, albo sprawozdania...
Nie można mieć wszystkiego, Mortiis też jest człowiekiem(Wiem kilka osób pewnie zdziwi ten fakt) czasem chce odpocząć, fakt iż nie widać go w grze nie oznacza, że nic nie robi...

Szejk
28-01-2011, 08:26
Jeśli grasz to chyba sam jesteś w stanie sprawdzic co zostało wprowadzone. Zbędne, więc nie mam mu tego za złe.

Adasik
28-01-2011, 13:26
Nie oczekuję od Mortiisa żadnych sprawozdań comiesięcznych wystarczy mi krótkie sprostowanie odnośnie ostatnio występujących crashy i lagów. Takie sprawozdania opisujące przez co te błędy istniały na serwerze i jak je naprawiono owszem, warto byłoby przeczytać i być poinformowanym 'na czym stoimy'

.:Edzio:.
28-01-2011, 13:31
Jeśli grasz to chyba sam jesteś w stanie sprawdzic co zostało wprowadzone. Zbędne, więc nie mam mu tego za złe.

ale nie wszystko widac chyba nie czytales tych sprawozdan , pewnie wtedy piles wino na ank c;nie studencie?

Wpadłeś na to, że nie zawsze jest na to czas i są ważniejsze rzeczy do zrobienia niż sprawozdanie? Zastanówcie się czego chcecie, albo update i inne rzeczy związane z poprawą gry na serwerach, albo sprawozdania...
Nie można mieć wszystkiego, Mortiis też jest człowiekiem(Wiem kilka osób pewnie zdziwi ten fakt) czasem chce odpocząć, fakt iż nie widać go w grze nie oznacza, że nic nie robi...

on sam wyszedl z inicjatywa poniewaz ludzie zazucali mu ze sie nic nie dzieje na serwie i nagle lipa zaprzestal tego

sory za bledy na szybko pisalem

Bum
28-01-2011, 13:35
Szczerze to mi to w ogóle jest niepotrzebne , wydaje mi się że tylko Ty pragniesz tego sprawozdania. Widocznie Mortiis o tym zapomniał , albo mu się po porostu nie chcę , mi to do szczęścia nie potrzebne.

Cleyu
28-01-2011, 13:59
Mortiis pewnie nie ma czasu ,albo mu się nie chciało i już o tym zapomniał.

Mnie to nie jest potrzebne :))

Eklerq
28-01-2011, 14:08
Nie oczekuję od Mortiisa żadnych sprawozdań comiesięcznych wystarczy mi krótkie sprostowanie odnośnie ostatnio występujących crashy i lagów. Takie sprawozdania opisujące przez co te błędy istniały na serwerze i jak je naprawiono owszem, warto byłoby przeczytać i być poinformowanym 'na czym stoimy'

Twoje posty to za każdym razem widzę po tym jak Zarex~ coś napisze. Ty jesteś jego przydupasem jakimś czy jak to z wami jest? :o Adasik weź lepiej zajmij się czymś pożytecznym nie wiem idź na siłownie może? po co ciągle wpisywać te same posty na forum. Co daje ci nabijanie posta przy każdym temacie? ^^ daj sobie wreszcie spokój z tą i grą i zajmij się swoim życiem póki nie będzie za późno.

T#
Skoro mówił to powinien się wywiązać z tego co obiecał.

Sensimila <3
31-01-2011, 08:22
Mortiis to nie jakiś "robot", to też człowiek, ma też swoje życie :/
Wiadomo stara się w raz z ekipą, jak najlepiej zmieniać coś w swoim OTS'ie, pod wasze propozycje.
Myślę, że to sprawozdanie jest zbędne, i zamiast pisać to sprawozdanie można zrobić dużo innych rzeczy z serwerem.

Joogi
31-01-2011, 09:11
No jak robil to robil, ale teraz nikt z Ekipy nie ma na nic czasu, ogolnie jest chaos wiec o zrobieniu takiego podsumowania to nawet nie mozemy pomarzyc ;o

Nie robia, bo nie maja czasu (?)

Kurczak
31-01-2011, 09:20
Zawsze dajecie się nabrać na tekst "ekipa nie ma czasu". W całym miesiącu jest ponad 700h, niech 10% przeznacza na serwer no to w ciągu 70h nie może znaleźć 10minut na sprawozdanie :) Dalej się nabierajcie na ten słaby tekst

Zdenio
31-01-2011, 13:39
Dalej się nabierajcie na ten słaby tekst

Dokładnie .

@top

Mi to tam nie potrzebne ... Poza tym nie obwiniajcie tylko Mortiisa bo zarówno mógł by to robić też Santano i Tygrys . W ogóle Santano to jakieś nieporozumienie , nie odpisuje na nic . Czy ten człowiek w ogóle żyje jeszcze ?

Xienu$
31-01-2011, 14:27
Zawsze dajecie się nabrać na tekst "ekipa nie ma czasu". W całym miesiącu jest ponad 700h, niech 10% przeznacza na serwer no to w ciągu 70h nie może znaleźć 10minut na sprawozdanie :) Dalej się nabierajcie na ten słaby tekst

zajebiście ujęte... wziąsc te 700 pomnożyć przez ilość osób w ekipie i wychodzą ładne sumy... ale oni maja w dupie ten serv i tyle, gdyby nie santano to już dawno by padł...

Azbestowy v.71.0
31-01-2011, 15:22
a po co mają robić skoro wszyscy wiemy co się działo?

$ëтhaη
31-01-2011, 17:35
Azbestowy v.71.0
a po co mają robić skoro wszyscy wiemy co się działo?

Po nic. Nikomu to nie potrzebne ale jak obiecał to niech to robi.

#Adasik
Masz swoje zdanie czy po 20 godzinach na wardach juz calkiem pomieszalo ci sie w glowie grubasie?
Torus jak juz kazales napisac zarexowi to niech inni tez skopiuja twoja wypowiedz np kolega Caav ktory ciagle za toba lata na pvp zebys nie padl

FrosT
16-02-2011, 19:11
Mortiis ma wiele pracy..
Nie w każdym miesiącu da radę dane sprawozdanie po prostu zdać.
Wszyscy widzą, jeżeli na serwerze pojawi się jakaś nowość, więc po co na koniec miesiąca Mortiis ma pisać: " W miesiącu ... ... zostało dodane ... ... . "

Każda osoba grająca na serwerze doskonale widzi wykaz pracy Administracji APO.

Artis
16-02-2011, 19:20
Ludzie skończcie z tymi tematami, bo to staje już się żałosne i żenujące.

Demon
16-02-2011, 20:15
nie najlepiej zrobcie temat, ze 4 lata temu na stronie widnialo zajebiscie fajne zdanie 'bla bla bla nie dajemy free items' i do kurwy powinni to przywrocic, bo to bylo fajne elo

_
ogarnij sie, typie

Prawie jak Kamil
16-02-2011, 21:07
Rób sobie sprawozdanie z miesiąca w szkole koleszko.
Nie potrzebne.