View Full Version : treasure chest
Elo. Mam taki problem. Kiedys polozylem treasure chest (tam gdzie sie kladzie strzaly). Teraz tego chest'u nie moge nigdzie przeniesc. Czemu? ;/
Octavious
28-01-2011, 09:49
weź go na dp albo do bp i potem będziesz mógł :]
Włóż go do bp i wyrzuć cały bp.
Mam taki sam problem ale jak robię do dp/bp to pisze, że nie można tego zrobić, a jak np na dp/śmietnik/woda to pisze ' brak miejsca ' ;\
Też tak miałem napisałem na ctrl+r i Caav mi pomógł(wielkie dzięki).
Z tą skrzynką od zawsze były problemy. Nie warto jej podnosić. Może kiedyś administracja zrobi z nią coś, aby można było ją bezpośrednio do bp włożyć.
Tygrys informował, że ta skrzynka będzie miała swoją rolę (m.in w chwili obecnej na rooku znalazła swoje zastosowanie), także myślę, że bez paniki, można ją wyrzucić do kosza/wody.
Skoro nie wiesz, to nie wprowadzaj w blad. Rowniez mam z nia problem, mam ja na miejscu strzaly i nie da jej sie przeniesc nigdzie..
.Vimpexx.
28-01-2011, 13:15
Tygrys informował, że ta skrzynka będzie miała swoją rolę (m.in w chwili obecnej na rooku znalazła swoje zastosowanie), także myślę, że bez paniki, można ją wyrzucić do kosza/wody.
Nie da się jej wywalić do kosz/wody, tak jak napisałeś.
@Topic
Mam ją pod ręką, ale nigdy nie próbowałem jej wywalać i raczej nie wywalę jej, bo jest fajna : D
Jeżeli to błąd, to do naprawy!
:x
To nie błąd, zostało zrobione to celowo.
Podczas najbliższego restartu serwera, wszystkie treasure chest zostaną zamienione na zwykłe plecaki i problem w końcu zniknie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.